Polyphasic Sleep

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: Polyphasic Sleep

halb idee imo..
    ei saa ju peol käia.

Neil Strauss (the game autor) oli selline naljakas hetk et oli 2 naisega voodis kui tuli seesama 15m uneaeg :P
    saatis siis naised takso peale ja läks ise kiiresti magama.

Comment

• taiki
      Julm Donk
      • Dec 2009
      • 74

Algselt postitas Kris
      ... et sellisel reziimil olla peab täielik hermit olema ju. Täiesti idiootne imo... Lähed mingit võistlust/kontserdi vaatama, saad ainult kindlad tunnid seal olla siis pead koju magama minema? Sellise süsteemiga tripid täiesti ära lõpuks ju, kui lucid dreamingut ka teed, ei taju enam mis on realworld ja mis on dreamworld...

milleks end piinata? et pokkeritoale rohkem rake saaksid maksta? tunnen kaasa, kes seda ainult pokkeri nimel teevad.

Ei tea kas just "tripid ära" aga jh, minu meelest on selline unerütm väga ebapraktiline. Kui uinak vahele jääb on pees, see ei ole seda väärt.

Lucid dreamingust on siin ma vaatan suht vale arusaamine. Seda on võimalik teha täiesti normaalse 8tunnise öise unega. Lucid dreaming on see, kui une nägemise ajal saad aru, et see on uni ja mitte reaalsus. See võimaldab sul kontrollida unes mitte ainult ennast vaid ka ümbrust. Ise olen nats tegelend sellega, lendamine jms ubercool kui välja tuleb. Lisaks lihtsalt funile saab seda kasutada mälu treeninguks ja ununenud keelte meelde tuletamiseks, viimast kahte pole ise proovind. Tihti väidetakse, et nähakse und vaid paar korda kuus või vähemgi, tegelikult nähakse und igal ööl, aga see ei jää tavaliselt meelde. Algul ongi vaja "treenida" seda, et meelde jääks. Tegelikult ei ole unägudes midagi hägust, väga realistlik on sel ajal kui asi toimub, lihtsalt mällu ei sööbi niihästi kui tegelik elu. Kui keegi huvitatud, siis siin on hea, lühike õpetus asjaga alustamiseks. Millegi pärast on seal taust mustaks läinud, kui copy paste wordi teha siis peaks aru saama.

Comment

• rasmer
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1306

Ma olen vist ainuke, kellele tõsiselt meeldib pikalt magada. :D

Comment

• yolpa
          Pokkerihai
          • Jun 2009
          • 2669

Algselt postitas rasmer
          Ma olen vist ainuke, kellele tõsiselt meeldib pikalt magada. :D
          ei ole.

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Mina magan ülitihti 12h , viimased nädalad on aint kuidagi lühemax jäänud uneajad, pärast 8-9h olen ärganud, dunno millest see muutus järsku :)

Rekord on mul üle 20h , ühe korra magasin vist 24h ära ja jätsin ühe laupäeva vahele :D

Comment

• HU grinder
              Vana Tegija
              • Feb 2010
              • 1002

Mina läheksin arsti juurde, Kris, või lõpetaks seente pugimise.

Comment

• mkva
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1972

Siis kui reaalsus ja dreaming sulab kokku siis on ikka suht puutsis. Ja kui see veel süveneb siis oled suht maha kantud ...

Comment

• mkva
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1972

Kellele sa seda nüüd ütlesid

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Antonio Esfandiari teeb midagi sarnast.
                    Ta küll ei maga 6x 15min päevas (tundub raske 6x päevas magamiseks aega leida, kuna uinumine ise on juba protsess omaette ju), aga ta magab 2x 3h päevas, mille peale minagi olen mõelnud, et peaks katsetama, tundub minu elustiiliga sobivat.

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

üks päris hea süsteem:
                      maga siis kui uni tuleb ja ärka siis kui ärkad.

Comment

• mkva
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1972

Algselt postitas variatsioon
                        üks päris hea süsteem:
                        maga siis kui uni tuleb ja ärka siis kui ärkad.
                        suht kasutan seda... aga siiski see rutiinseks muutunud ja tahaks midagi uut ja vägevat OOOO

Comment

• HU grinder
                          Vana Tegija
                          • Feb 2010
                          • 1002

See pole kuidagi vägev, loe tehtud katsete kohta, inimesed ei pea eriti kaua vastu. Inimese aju töö muutub kohutavalt aeglaseks ja vearohkeks (näide elementaarse matemaatika näol). Selline veiderdamine ei tasu kuidagi ära, koormab organismi ja nt trenni tegeval inimesel on täiesti mõttetu millelegi sellisele loota.

Comment

• BuildUp
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2547

Mulle on see une teema endale juba suht räigelt kopa ette visanud, sest ma vajan peaaegu iga ööpäev 12h und ja üliraske on vähesemaga leppida. Kui magan 8-9h, siis pean vähemalt peale kooli või millalgi uinaku tegema ning kui on vabad päevad, siis lasen vabalt 11-13h järjest.

Oleks ülirahul, kui saaksin seda lühendada 4-5 tunnini.

Kunagi olen isegi proovinud sellist värki ( üks special arst soovitas), et kui oled räigelt väsinud, siis heidad põrandale, võtad tooli ning paned jalad kõverdatult tooli peale ning hingad kõhu kaudu(oli vist nii, päris täpselt ei mäleta ka enam). Harjutasin seda muidugi suht vähe ning mingit erilist toimet ei märgand. Aga see pole vist päris see, mis siin teemas räägiti.

Igastahes lets discuss...seems interesting

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

A ja tahtsin sellise loo ka rääkida, et mul üks sõber rääkis, et tal üks sugulane, kellel oma firma, magab ka ülimalt vähe. Olenevalt maga mineku ajast ärkab igal hommikul 6st üles, läheb trenni ja hakkab toimetama. Mõtlesin algul, et wtf...tõsiselt hea oleks kui suudaks ise ka nii.

Hetkel loen D.Trumpi raamatut ning seal mees räägib ka, et magab päevas ainult 4h, sest ta lihtsalt nii räigelt armastab oma tööd ning ei jõua magama minnes ära oodata, millal saaks juba ärgata ning uuesti tegutsema hakata.

Comment

• HU grinder
                                Vana Tegija
                                • Feb 2010
                                • 1002

Alati on erandeid, see aga ei tähenda, et kõik seda suudavad. Igaühel oma valdkond, milles on teistest mingil määral üle.

Comment

Working...