Pokkeripro Taimaal
Collapse
X
-
Re: Pokkeripro Taimaal
Olen kuulnud, et selle nimi 360-kraadine blowjob ning Hiinas ei kasutata köit, vaid naine tõmmatakse kettidega lakke.Algselt postitas Vandalar Vaata postitusthttp://www.happymassage.com/wiki/Red_Rope
Kui juba idamaades olete...
Comment
-
Lubasin kirjutada viimastest päevadest kerge TRi.
Midagi märkimisväärselt degeni ei toimunud, selleks ka veits hoogu võtnud kirjutamisega.
Üldiselt enda jaoks olid need viimased 2 päeva väga mõnusad. Laupäeva õhtul läksime neljakesi koos välja, et kerged dringid teha alustuseks.
Tbh, mul mälu veits petab hetkel ja ei mäleta täpselt kuhu alguses läksime. Igatahes mingi hetk olime otsaga juba soi cowboys, mis on miski 100m pikk tänav kus mõlemal pool on erinevad gogo baarid.
Käisime mõnest läbi, aga see uimane tants ei läinud kohe mitte peale, kell oli veits vara ka vast, et mingit korralikku actionit näha ja haudusime uut plaani.
Olime teise kamraadiga kohanud mõned päevad varem klubis kahte tüdrukut kellega hiljem koos olime, nad olid sõbrannad ja töötasid samas baaris.
Kuid seal linnaosas me varem käinud polnud ja kui päris aus olla siis me isegi ei teadnud kas nad tol õhtul tööl on.
Vahepeal lahkus seltskonnast atsetoon (ta TR on eelmisel leheküljel mis ta õhtust edasi sai) ja suundusime kolmekesi patpongile.
Jällegi tänav kus kahel pool erinevad stripikad ja tänava keskel kerge turg kus igast pahna müüakse. Patpong on üldiselt tuntud erinevate showde poolest mis seal toimuvad. Võid vaadata kuidas ziletiteri neiu endal masinast välja tõmbab või kuidas laval orgiat tehakse.
Igal sammul pakuti uste ees neid showsid vaatama minna kuid istusime avg. go-gose maha ning tellisime mõned joogid.
Üldiselt tahtsime leida üles baari kus need 2 neiut töötavad ja neid nn. üllatada. Käisime paaris stripis veel ja loobusime otsimisest. Saatsin tüdrukule sms-i ning üllataval kombel ta vastas sellele ja ütles kus baaris nad töötavad.
5 minuti pärast juba istusime antud degen kohas ja tüdrukutel oli hea meel meid näha. Maksime nende barfined, jõime veits ja liikusime edasi kluppi.
Kuna kolmandal sõbral veel kedagi kaenlas polnud siis võttis temagi ühe neiu samast baarist (selle loo püandi lubas ta ise TRi näol foorumi kirjutada).
Edasi istusime kuuekesi takso peale ja suundusime kluppi kus võtsime pundi peale pudeli rummi ning tants võis alata. Edasi liitusid juba meiega ka teised eesti semud kellel oli juba pudel klubis olemas ja sai laua täidet juurde. Sama õhtu toimus ka see sama huumor kui mind klubi peldikus pool alasti olles puhtaks pesti. Pikkade pükstega tantsu panna seal siis higistab ikka korralikult ennast märjaks.
Mingihetk otsustasime kogu pundiga, et läheme jargmisele peole. Tellisime uue pudeli rummi seal jällegi ja pidu jätkus.
Pärast mõnda aega trallitamist lahkusime ülejäänud seltskonnast neljakesi (patpongi 2 sõbrannat ja sõber) ja läksime lähedal asuvasse söögikohta tai toitu sööma.
Kõik söödud võtsime tuk tuki ning tõmbasime kõik koos koju enda sõbrantsidega, sõber enda pessa ja mina enda.
Üles ärkasime siis läksime pundiga sööma ning olin suht kindel, et saadan ta peale seda minema. Oli ju vaja esmaspäev vara lennule minna, asju pakkida jne.
Loomulikult mõtlesin poole eine ajal ümber. Suht lemmik tüdruk oli ka keda sellel tripil kohtasin. Otsustasin, et olen taga nii kaua koos kuni lennule lähen, mõeldud, tehtud.
Läksime peale söömist korteri tagasi ja vahtisime niisama tvd ja degenisime heas mõttes. Siis aitas toa ära koristada ning pakkis kõik mu kotid kokku, paremat pakkijat pole vist kohanud.
Äratus vara, kerged sahkerdamised veel ja minek. Hommikul kui ta istus taksosse ja me suundusime lennujaama läksid teed alles lahku.
Oli tõesti awesome tüdruk ja suhtlen siiani, raha ka ei küsinud sentigi. Siiski peab meeles pidama, et tegemist prostiga, pole päris mudalits, aga none the less. Hoian ühendust siiski, meeldib suhelda ja vbl kui lucky saab veel kokku.
Fwiw igaksjuhuks lugesin isikliku tantsija läbi eile õhtul uuesti, parandas veits mindseti ja tõi maa peale tagasi.
Nagu ühest tai raamatust lugesin siis asi on lihtne.
You can have some fun, a lot of fun. I will say this, treat the girls decent and chances are they'll do the same. But don't mistake your fun for reality. And always remember, they got more experience at this game than you do
Viimasest neiust ja koos mõned picid ka.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

See viimases klubis tehtud.

Paar random pilti mis hiljuti tehtud degen tänavatest ja nightlifest jms mis ühest awesome foorumist rotti lasin.
Ise ei klõpsutanud eriti.
See textbook line-up, lähed kohale istud diivanile, võtad kerge dringi, tüdrukud nummerdatud ja valid endale sobiva.

Over and out.
Comment
-
absull mitte paha pärast, lihtsalt huvist - kaua olid ja mis umbes eelarve oli?
Comment
-
Täpset eelarvet polnud, aga plaanis oli mitte üle paari k euri kulutada kohapeal, st siis elamine+kõik muu huumor.
Kokku läks, aga piletite ja kõigega 4.7k euri ja kuu aega. St siis rougly 3.5k läks puhtalt degenimise peale.
See on sitaks obv, kui elaks ei läheks nii palju, aga puhkus teine asi veits.
Ma olin seekord kõvasti nitim tho kui eelmine trip, küll, aga kui väljas igapäev käia ja mitte toas passida siis seda raha lihtsalt voolab mutiauku.Last edited by qbj0hn; 23.12.13, 07:58.
Comment
-
normal, sinu storisid lugedes mõtlesin ise, et läks vähemalt 2X rohkem, seega nit mis nit :D
Comment
-
Need degen seiklused ja debiilsused mis nüüd teha võiks pole üldse kallid, palju nalja teha siis vaikselt koguneb jah.Algselt postitas Pythagoras Vaata postitustnormal, sinu storisid lugedes mõtlesin ise, et läks vähemalt 2X rohkem, seega nit mis nit :D
See lambi pralletamine on kallis.
Paar rahulikku päeva oli ainult, kui väljas käid siis see 4-5k bahti (100 euri) läheb õhtu jooksul muuseas minema.
Comment
-
Algselt postitas Priidix Vaata postitustSomewhere in Thailand
somewhere in bangkok (meil on ka vett, joodavat)
Comment
-
Johnil minu teada keppimise peale ei läinud sittagi, aga joomine kõige kallim... Umbes samakallis kui Eestis, vb aint suts odavam ja me jõime esimese 2 nädala jooksul mingi 12 päeva ikka korralikult, edasi ülepäeva. Samad seiklused kaine peaga ära teha siis läheb 2-3x vähem ma usun, blazkuh oskab täpsemalt kommenteerida :D
Edit: hindu või fat f*ck oled siis keppimine ka muidugi 5x kallim vast. Johnil Carmen Kassi geenid, ta saab poolmuidu.Last edited by Codecci; 23.12.13, 18:06.
Comment
-
Indudel solid jah, isegi tais pumpa ei saa.
Väga paljude tüdrukuga pikemalt igast jamast rääkinud, tegelikult ma alati pommitan neid küsimustega ja uurin elu mitte ei saada koju. Ei ole douche nende vastu kunagi, vaatamata sellele, et nad litsid on ja käitun hästi. Nad ka inimesed lõppude lõpuks.
Spermatopsideks ei kutsu nagu Big Ron isiklikus tantsijas.
Aga ei meeldi nad tüdrukutele absoluutselt.
Ma nägin 2x Spanky ees nana plazal, mis on suhteliselt pop strip seal kuidas "sisseviskaja" ei lasknud hindusid sisse. 1x sokkis, et kõik kohad on täis ja teist x 5 venda tuli ja seisis lihtsalt ukse ees.
Kui saavad otsa peale siis peavad rohkem maksma, mida nad obv ei tee, kuna haiged koid lihtsalt.
Muutusin seal vist rassistiks selle koha pealt.
Comment
Comment