Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • taipupole
    Lõpuboss
    • Oct 2008
    • 2181

Re: Pokkeripro Taimaal

Algselt postitas blazkuh Vaata postitust
    Tsikk tuli mingi 4 korda, igas poosis ja oli nii happy, et kukkus lõpuks väsinuna, rõõmsana ja higisena mulle peale, mis veelgi ego upitas :D

Comment

• Dzuu
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 445

Wtf, terve foorum Tais v?
      Epic.

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Algselt postitas Dzuu Vaata postitust
        Wtf, terve foorum Tais v?
        Epic.
        ..and im sitting here and masturbating.

Comment

• blazkuh
          Õpihimuline Mängur
          • Feb 2009
          • 400

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
          Eile arutasime johniga seda teemat peale actionit, et kuidas üldse on võimalik eidel orgasmi teeselda nii, et mees aru ei saaks. Peab olema kas saamatu ja loll mees või siis on naise privaatkoht nagu võlurikinnas, kus niisama edasi-tagasi logistad, ise midagi tundmata. Üldjuhul saab need tulemised kokku lugeda küll :)

Comment

• Juhhei
            Jube Noob
            • Jul 2009
            • 154

Funfunfun

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Viimane võtt siis täna, loodame, et suudan tuumapohmelli ikka ilusti välja teenida ning supervurr teeb hommikul nägusid millest võib gife vorpida.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Ranka näeb varsti uut ärivõimalust ja paneb Tai affelite XXX bannerd ülesse:)

Samas mulle ei meeldi, et ranka fb seda teemat promob. Need on siiski isiklikud teemad ja võiks jääda foorumi seinte vahele. Lihtsalt muidu ei postta siin enam keegi

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Semi +1.
                  Mul vbl veits savi tbh, nii kaua on kõik alati õige kui vähemalt ühte teist inimest ei mõjuta.

Victimless degening.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                    Ranka näeb varsti uut ärivõimalust ja paneb Tai affelite XXX bannerd ülesse:)

Samas mulle ei meeldi, et ranka fb seda teemat promob. Need on siiski isiklikud teemad ja võiks jääda foorumi seinte vahele. Lihtsalt muidu ei postta siin enam keegi
                    Pokkeriprode FB fän on üldjuhul selle foorumi külastaja. Seinte vahelt ei lähe välja mitte midagi.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Pokkeriprode FB fän on üldjuhul selle foorumi külastaja. Seinte vahelt ei lähe välja mitte midagi.
                      siis ok. Mõtlein, et kui qbjohn tahab kunagi EV presidendiks kandideerdia võib probleeme tulla, kui liiga laialt net asju täis...

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Pole õnneks või kahjuks isegi close to siukest plaani. (lähitulevikus siis, ma tbh ei jõua lihtsalt mõelda atm kaugemale).
                        See rong ei peatu.
                        Last edited by qbj0hn; 14.12.13, 12:40.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          siis ok. Mõtlein, et kui qbjohn tahab kunagi EV presidendiks kandideerdia võib probleeme tulla, kui liiga laialt net asju täis...
                          Kui keegi tahab johnnile sitta keerata, siis selle teema leiab ta esimesena. FB on viimaste seas.

EDIT: Võrdle seda sellega. Kui keegi googeldab X scammeri infot, siis esimesena leiab ta foorumi teemad, mitte FB sharemisest. FB ei ole eriti Google sõbralik ning inside otsing seal peaks ka puuduma.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Kui keegi tahab johnnile sitta keerata, siis selle teema leiab ta esimesena. FB on viimaste seas.

EDIT: Võrdle seda sellega. Kui keegi googeldab X scammeri infot, siis esimesena leiab ta foorumi teemad, mitte FB sharemisest. FB ei ole eriti Google sõbralik ning inside otsing seal peaks ka puuduma.
                            Google ei leia, aga kui mõni sõber FB-s likeb/shareb siis näeb seda kogu sõbralist kes PokkeriProde foorumi sügavustesse vabal ajal ei sukelduks.

Comment

• atsetoon
                              Joomas õlut Atsetooniga
                              • May 2009
                              • 1105

Eile ja täna hommikul:
                              Käisime semudega litsitänavatel aega surnuks löömas. Pidime veidi kaugemale sõitma aga kuna ma olin suht väsinud, siis otsustasin lebotada ja pundist lahku lüüa - käisin 7elevenist läbi, võtsin mõned õlled ja mõtlesin, et lähen rahulikult koju, joon õlut ja vaatan viimast Gold Rushi osa. Kodus oli herr Roomet juba preiliga veinitamas ja neil oli plaan välja minna, suutsin ka sellest ahvatlevast pakkumisest loobuda ja läksin hoopis oma mugavasse sängi. Umbes poole Gold Rushi ajal hakkas üks kohalik neidis minuga facebookis rääkima. Neiu küsis, mis mul täna plaanis ja selline standartne small talk. Vastasin ausalt. Tema vastu, et kas võib siia tulla ja kuna neiu isa töötab politseis ja ta telefonilaadija ning kõrvaklapid olid minu juures + ma olin varem talle juba mõned korrad ära öelnud, siis oli mul raske pakkumisele eitavalt vastata. Ta saabus umbes tund hiljem, vaatasime veidi telekat ja läksime voodisse ära...
                              Hommikul kell 10 jõudsid Ranka ja ta preili koju ning olid otsustanud mulle üllatuse teha. Nad olid klubis ühte mu eelmistest kohanud ja võtsid ta meie juurde kaasa. Raineri tüdruk ja klubist toodud fling tulid siis minu tuppa. Ja läksid sealt sama kiirelt välja. Klubihunt hakkas lohinal nutma, voodis olev tüdruk oli ka veidi endast väljas. Hoidsin pea külmana ja läksin kõigepealt pesema ja peale seda suitsule. Kuna korterikaaslased olid purjakil ja ilmselgelt soosisid sissetungijat, siis otsustasin, et mõtekas oleks kõigepealt see koju saata, kes minu toas oli. Viisin ta siis liftile ja jalutades rääkis neiu, et ta on tegelt hullult vihane, sest praegu jääb see teine tüdruk peale. Lisaks sellele sundis ta mind lubama, et ma selle teise tüdrukuga ei seksi. Olin nõus ja oli hüvastijätu aeg, tema viimased sõnad olid: "Aga kui seksid, siis kasuta kondoomi." Läksin koju tagasi, kõik olid endiselt väga purjus ja endast väljas. Korterikaaslased läksid umbes poole tunni pärast magama ja hakkasin filmi vaatama. Mingi aeg tuli kurb tüdruk minu tuppa ja sättis ennast minu kõrvale voodisse pikali. Mõne aja möödudes hakkas ta end minu vastu hõõruma, püüdsin olukorrast mitte välja teha ja jätkasin filmivaatlust. Mõne aja möödudes preili kõnetas mind ja ütles, et tal on kell 2 töövestlus, kuhu on ilmtingimata vaja minna aga käekott on Ranka toas pantvangis ja toa uks lukus. Läksime ukse taha lõhkuma, ei mingit vastust. Loobusime ja läksime tagasi minu tuppa pikutama. Jälle hõõrumine. Viimasest korrast oli juba vähemalt 3 tundi möödas ja ma murdusin. Detailidesse laskuma ei hakka aga tegime midagi sellist, mida neiu varem proovinud ei olnud, ja seda tema enda initsiatiivil. Dunno, suht imelik. Peale aeroobset vedelesime niisama voodis ja preili küsis, kas ma seksisin selle teisega. Vastasin ausalt. Ütles siis, et nüüdsest alates oleme ainult sõbrad, mulle sobis. Peale seda rääkisime niisama elust-olust, küsisin miks tal armid jalgadel on, ütles, et klubis oli mingi tsikk jala peale astunud 2 korda ja ta pani talle selle eest molli(Ranka confirmis). Solid

Comment

• Priidix
                                240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                                • Jun 2009
                                • 2839

Päris piinlik olukord võis olla, aga nii palju kui ma Sind tean siis sa suudad selliseid olukordi suht hästi biitida. Respect ei suutsid öelda täpselt nii nagu oli!

Keep em stories coming!

Comment

Working...