Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Pokkeripro Taimaal

J0hn jätsid selle mamasani ikka ellu või sai ataki?

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Viimane baar kus eile käisime oli tema oma, aga ma jõin ainult vett ja oli super halb olla, siiamaani voodis tbh.
      Kerged musid sai tehtud.
      See mis enne seda toimus oli solid tho, atm pole jõudu TRi kirjutada.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Taikad võivad kõik ***** käia.

Kaotasin eile telefoni ära. Siis hellasin 10h hiljem oma numbrile: voilaa kutsub! Miski Tai vend võtab vastu. Lepime kokku aadressi ja vaevatasu, et ta hakkab kohe liikuma. No siis ootan, ja ootan, ja ootan ning hellan ja hellan ja hellan. Igakord ühene vastus: 5 minute, coming, dont worry, ok ok jne. No ma suht happy, et näed inimestel ikka ausus olemas, et polegi nii ülelaskjate riik. Sisimas plaan 2000 bahtine vaevatasu 4000 bahti peale tõsta, sest tõesti ausus maksab ka midagi.

Ja siis ühel hetkel mu küsimise peale, et kus sa oled: fuck you, fuck you, fuck you, guay... jne. Panin rahuliku südamega telefoni ära, veepudel näppu ja üles tagasi. Ma ei saa aru loogikast. Kui tahad võta telefon omale, mitte ära mängi seal lolli ning nii üle lase.

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Mõnus lugemine. Palju parem kui tava jama siin foorumis. Paarist haterist ei tasu välja teha.

Comment

• virukunn
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 2036

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Taikad võivad kõik ***** käia.

Kaotasin eile telefoni ära. Siis hellasin 10h hiljem oma numbrile: voilaa kutsub! Miski Tai vend võtab vastu. Lepime kokku aadressi ja vaevatasu, et ta hakkab kohe liikuma. No siis ootan, ja ootan, ja ootan ning hellan ja hellan ja hellan. Igakord ühene vastus: 5 minute, coming, dont worry, ok ok jne. No ma suht happy, et näed inimestel ikka ausus olemas, et polegi nii ülelaskjate riik. Sisimas plaan 2000 bahtine vaevatasu 4000 bahti peale tõsta, sest tõesti ausus maksab ka midagi.

Ja siis ühel hetkel mu küsimise peale, et kus sa oled: fuck you, fuck you, fuck you, guay... jne. Panin rahuliku südamega telefoni ära, veepudel näppu ja üles tagasi. Ma ei saa aru loogikast. Kui tahad võta telefon omale, mitte ära mängi seal lolli ning nii üle lase.
            Ja väike võrdlus Eestiga, kuu aega tagasi kaotasin tutika 300€+ telefoni ära ja vene rahvusest isik leidis üles, võttis ilusti ühendust ja andis tagasi ning vaevatasu vastu ei võtnud.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
              Ja väike võrdlus Eestiga, kuu aega tagasi kaotasin tutika 300€+ telefoni ära ja vene rahvusest isik leidis üles, võttis ilusti ühendust ja andis tagasi ning vaevatasu vastu ei võtnud.
              Ukrainas luckboxisin korralikult ära. Lühikestle pükstel oli tasku, mille krõps ei jäänud korralikult kinni ning muidugi telefon libises taskust ära taksosse. Linnas vaatan, et raisk telefon läinud. Läksin lennujaama tagasi ja põõsa all lebotavad sama firma Ukraina taksojuhid. Rääkisin seal siis vene ja inglise keelt segamini ning üks taksojuht lubas telefoni kasutada.

Muidugi ise olin suht kindel, et telefon juba väljas ja Ukrainas pole lootuski tagasi saada. Voilaa. Telefonile vastati, lasin ukrainlasel ära rääkida ning vend oli telefoniga 10 minuti pärast platsis. Taksojuht, kelle käes telefon oli, siis et oh tahad viin tasuta linna tagasi ja raha pidin suht vägisi suruma pihku.

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Ma oma 15a tagasi väikse tatina kaotasin rahakoti paarisaja krooniga ära,helistati mulle kooli ,sealt saadi andmed ja toodi raha koos kommikarbiga mulle koju ära :D

Comment

• vapsik
                  Klubi Liige
                  • Apr 2009
                  • 5462

Ranka, tundub et oled ise loll kui telefonid pidevalt ära kaovad.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                    Ranka, tundub et oled ise loll kui telefonid pidevalt ära kaovad.
                    Elus kadunud telefon kaks korda (kui ei eksi): mõlemad juhud on siin kirjas, ja ühekorra sain tagasi.

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust

Iga uus päev peab ületama eelmise.
                      Suht kehv on olla, jõin miskit tai borjomi eile õhtul ja olen enamuse päevast veetnud wcs oksendades ja niisama potti täitnud.

Eilne päev möödus üldiselt suht tavapärasel töllerdades mööda erinevaid lõbustusasutusi ja baare.
                      But still, iga õhtu ei saa lõppeda päris standartselt.

Huumor algas sellega kui miski 2 öösel tegi sõber ettepaneku, et võiks kahe peale 3 naist võtta ja tema korterisse minna nendega.
                      Obv olin insta käpp ja lahkusime kahekesi ülejäänud seltskonna juurest, et see plaan ellu viia. Miski 3 minutit vist jõudsime ainult kõndida kui märkasime tänava nurgal kahte päris ok välimusega neiut. Astusime ligi ning küsisime kas neil oleks 3ndat sõbrannat ka võtta kuskilt.
                      Hiiter oli vist peal ja sõbranna oli kohal mõne minutiga. Rääkisime enda plaanist, leppisime kokku hinna ja kõik oli timmis.
                      Edasi läksime apteeki, et osta mõned kaitsevahendid ja loomulikult toodi ka sama asutuse tagaruumist 4 jääkülma heinekeni välja, klassika.
                      Istusime taksosse viiekesi ning suundusime kaasdegeni armupessa. Kohal olime siis käisid kõik kordamööda pesus ja best buck per fuck spent võis alata.
                      Tüdrukud tulid meiega kaasa kõigest 1k (~€23) per face eest, aga tööd tegid küll väga hästi. Enne orgiat leppisime kokku, et mõlemad saaksime ikkagi max value.
                      Polnud vist vaja sellest rääkidagi, sest kõik toimis nii sujuvalt ja hästi lihtsalt, neiud näitasid mõlema peal enda erinevaid skille ja ühtegi sekundit ei lastud raisku. Voodi oli ka hea suur ja 5 inimesel seal mürada polnud mingi probleem.
                      Kogu act kestis vbl veits alla tunni vms, kui kõik oli tehtud saatsime neiud ilusti põsemuside saatel minema.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Comment

• valustyng
                          Õpihimuline Mängur
                          • Apr 2009
                          • 450

pics ?

Comment

• Fabulous
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 2674

Sõbraga high-five'site ka aktsiooni käigus?

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Algselt postitas valustyng Vaata postitust
                              pics ?
                              Miskiprst ei tulnud pähe, et teha.

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust

Sõbraga high-five'site ka aktsiooni käigus?
                              Muigele ajas vahepeal aint mõlemat veits, läks "tulemisega" kauem aega ka, see olukord tundus nii ridic lihtsalt.
                              Suht väsinud olin ka tbh selleks hetkeks.
                              3 naist kordamööda pumbata ja pikk päev seljataga. Act lõppes mul ebastandartselt anyway kui 2 naist korraga näitasid enda suulisi oskuseid, tuhhi polnud lõpus lihtsalt enam.

Mõtled küll, et võtad 3tk jne, aga peale ühte roundi on keha nii kohviks tõmmatud juba.
                              Lisaks miski tund vms enne nende tüdrukute võtmist oli mul short-time action.
                              Last edited by qbj0hn; 12.12.13, 18:54.

Comment

• blazkuh
                                Õpihimuline Mängur
                                • Feb 2009
                                • 400

Tai on ikka üks tore maa :)

Comment

Working...