Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Pokkeripro Taimaal

Algselt postitas privador Vaata postitust
    Poisid loodetavasti uhate ikka kondoomiga(kui ei taha vene ruletti mängida) Heal sõbral hakati välja pressima, pm kondoom oli prost prügikastist tuuri pannud koos ollusega ja endale sisse topitud ja öeldi, et naise laps. Seega hoidke silma peal ka kuhu kodnoomi viskate!
    Su sõber oli süütu w? Kondoom pannakse ju enne Tai reisi peale ning maha võetakse esimest korda alles siis kui oled tagasi Eestis.

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

Selles mōttes on ranka jutt ōige et neid on krt nii palju, et ta peab naeratama mcdonaldsis, sest muidu vōetakse kohe uus kui ei täida töökohustusi.
      ei ole nõus, aga see võib piirkonniti erineda. eelm aasta olin bangkokis ja phuketis ja mcdonni töökuulutused olid nädalaid üleval, pakutav palk 400eur+ kuus.

inimesed on in general juba lahkemad. olen iga tai trip rolleri nädalateks võtnud ja sellega ringi uhanud. kord läks esirehv katki kuskil keset linna. random tuk-tuki vend nägi seda. ta keelt ei jaganud aga tuli ligi, kutsus sõbra ka kaasa ja tööriistad tagant kastist. võtsid ratta alt, kummi maha(mis käis rolleritaksoga paranduses, arve tuli rollerivennale miski 20baht anda sõidu eest) ja panid alla tagasi. kokku mingi 1h+ nussi keset liiklust. pakkusin pärast taksojuhile 500baht, et ta pole saanud sel ajal tööd teha ja käed õlised nägi võõra valge turisti rolleri kallal vaeva. lükkas tagasi ja peale mitut pealekäimist ka ei võtnud vastu.

eesti teenindus ei ole ka suures plaanis kõige alumisel pulgal, kuigi on jah pigem loid ja emotsioonitu. halvim siiani olnud pariisis ja prahas. viimane väga hea kogemus oli riia olympicus woodoos, nagu öö ja päev kui isegi pargiga võrrelda.
      Last edited by vsiu100; 10.12.13, 07:41.

Comment

• Romka
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1544

John on Eesti Pooter, keep em coming.

Comment

• vonkartoffel
          Pokkerihai
          • May 2009
          • 1658

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
          ei ole nõus, aga see võib piirkonniti erineda. eelm aasta olin bangkokis ja phuketis ja mcdonni töökuulutused olid nädalaid üleval, pakutav palk 400eur+ kuus.

inimesed on in general juba lahkemad. olen iga tai trip rolleri nädalateks võtnud ja sellega ringi uhanud. kord läks esirehv katki kuskil keset linna. random tuk-tuki vend nägi seda. ta keelt ei jaganud aga tuli ligi, kutsus sõbra ka kaasa ja tööriistad tagant kastist. võtsid ratta alt, kummi maha(mis käis rolleritaksoga paranduses, arve tuli rollerivennale miski 20baht anda sõidu eest) ja panid alla tagasi. kokku mingi 1h+ nussi keset liiklust. pakkusin pärast taksojuhile 500baht, et ta pole saanud sel ajal tööd teha ja käed õlised nägi võõra valge turisti rolleri kallal vaeva. lükkas tagasi ja peale mitut pealekäimist ka ei võtnud vastu.

eesti teenindus ei ole ka suures plaanis kõige alumisel pulgal, kuigi on jah pigem loid ja emotsioonitu. halvim siiani olnud pariisis ja prahas. viimane väga hea kogemus oli riia olympicus woodoos, nagu öö ja päev kui isegi pargiga võrrelda.
          stfu, pargi teenindus on väga viimase peal. Slotikasiinode teenindus obv halvem kui voodoos, donk rsk

Comment

• vsiu100
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4253

minul pole ka pargis kunagi ühtki probleemi, kuid nädalavahetuse riia punt rääkis+veel infot seest ja väljast, et nn vanad baaridaamid on juba liiga ära tõusnud oma suhtumisega. kohati kõrvaltvaatajana panin ka ise seda tähele, et olenevalt kliendist oli suhtumine ikka liiga erinev.
            niiet vaata oma nina otsast 3cm edasi, o.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas Dzuu Vaata postitust
              Keegi puusalt oskab tulistada, et palju $$$ kuu aega Tai nalja maksma läheb?
              Mul ja qbj0hnil läheb selle kuuajase tripiga Bangkokis üle €3K (lend mitte included) per face. Mingi 50% päevi sellest normilt joonud tho mis võtab enamus raha. Kui nädalas 2x jood ja odavas kohas ööbid siis €2K reisirahaks on ok ma arvan, saab ka odavamalt, aga pole mõtet Egiptuse kogemust Taisse saama tulla.
              Algselt postitas taipupole Vaata postitust
              Raineril on muidugi täiesti õigus, armsad ollakse täpselt seni kuni raha jagub, pärast seda on vsjoo ja vaata, et minema saad. Selle eest kiita, no võib muidugi, kuid oleneb elatustasemest. Sisuliselt nagu sommid ja britid lällavad Eestis ja pörutavad siin naisi, sest odav ja kleeputakse külge. Mingit vahet pole.

Sina oled Tais nende jaoks päästeröngas, nii hea voodis ikka pole, et prostituut vähem maksva juurde roniks iga kord. Tasapisi mõte liigubki, et oh, ma olen talle nii eriline, et ta valib mind ja voldib riideid, kuigi võiks mingeid saksa vuntse lakkuda.
              Kui random lohh oled siis muidugi.

Samas lust on kõrvalt vaadata kui lihtsalt paaril kamraadil siin asjad käivad kes pmst kordagi pole maksnud naistele. Paljud pole libud ka, töötavad tavatööde peal või omal paksud rikkad mehed kodus magavad kui noored eestlased koju viivad :)

Eestis siukest asja pole näinud ja prolly eriti ei juhtu ka, võib-olla ainult väga-väga vähestel õnnelikel. Kui Eestis saab ehk top 1% viia korraliku naise samal õhtul koju siis siin ma arvan mingi top 10%+.

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Algselt postitas Romka Vaata postitust
                John on Eesti Pooter, keep em coming.
                Ei tea, see pole enam nali ka.
                +Hetkel see thread tundub kuidagi jube konservatiivne ja ei ole isu midagi kirjutada.

Vbl lihtsalt on keha juba nii kohviks tõmmatud ja tuju ka ei ole kõige parem.
                Kui ühes paremas stripis nana plazal showsid vaadata ja kuidas keset baari naised paljalt ennast "klaas puuris" pesevad ja sau märku ei anna siis on mingid piirid juba ületatud.
                Teiselt jällegi vbl on seksuaalne mindset nii ära rikutud juba, et siuksed tavalised asjad enam käima ei aja, ma loodan, et see pole case.
                Carry on.

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

pooteril tõmbas golden shower päeva käima .. ehk peaksid proovima?

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Pole keegi vedu võtnud.
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                    Last edited by qbj0hn; 10.12.13, 11:39.

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Eestis siukest asja pole näinud ja prolly eriti ei juhtu ka, võib-olla ainult väga-väga vähestel õnnelikel. Kui Eestis saab ehk top 1% viia korraliku naise samal õhtul koju siis siin ma arvan mingi top 10%+.
                      Actual vs perceived range? :)

Tegelikult ei ole vahe nii drastiline vast. Peamine on ikkagi kultuuriline erinevus, kus Eestis peab suur osa naisi seda halvamaiguliseks kui esimesel õhtul kaasa lähevad. Kui neil see otsus kergemaks teha, siis range laieneb tunduvalt. Selle asemel, et naist koju saagima kutsuda, võib talle rääkida, et sul on kodus 8 kassipoega, keda sööta tuleb või pead oma potiporgandeid päikesetõusul kindlasti kastma vms. Eestis tuleb naisele anda võimalus "jah" ütelda, Tais pole seda eriti vaja, sest naised ei seosta kaastulekut oma maine või sotsiaalse väärtusega samamoodi.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Tegelikult ei ole vahe nii drastiline vast. Peamine on ikkagi kultuuriline erinevus, kus Eestis peab suur osa naisi seda halvamaiguliseks kui esimesel õhtul kaasa lähevad. Kui neil see otsus kergemaks teha, siis range laieneb tunduvalt. Selle asemel, et naist koju saagima kutsuda, võib talle rääkida, et sul on kodus 8 kassipoega, keda sööta tuleb või pead oma potiporgandeid päikesetõusul kindlasti kastma vms. Eestis tuleb naisele anda võimalus "jah" ütelda, Tais pole seda eriti vaja, sest naised ei seosta kaastulekut oma maine või sotsiaalse väärtusega samamoodi.
                        Et selle asemel, et ööklubis läheneda "ma tahan su v--u lakkuda" on parem viis rääkida kassipoegadest kõledas 500 ruuduses häärberis? Et siis on nagu sotsiaalselt jokk-skeem.
                        a)Mees rahul, sest saab karata päev hiljem
                        b)Naine rahul sest ta väärtustega naine, mitte kerge püksikummiga...
                        c)Ühiskond rahul, sest pole litsilikku käitumist

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

tra ma lihtsalt ei saa .. priva sõnavõtud seksist ja naistest on lihtsalt nii epicud
                          priva kuda endal sul kohalike naistega tais lood olid .. ?
                          Last edited by leits; 10.12.13, 12:59.

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Et selle asemel, et ööklubis läheneda "ma tahan su v--u lakkuda" on parem viis rääkida kassipoegadest kõledas 500 ruuduses häärberis? Et siis on nagu sotsiaalselt jokk-skeem.
                            a)Mees rahul, sest saab karata päev hiljem
                            b)Naine rahul sest ta väärtustega naine, mitte kerge püksikummiga...
                            c)Ühiskond rahul, sest pole litsilikku käitumist

Coach plz

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

priva kuda endal sul kohalike naistega tais lood olid .. ?
                              ei midagi erilist , standard laksud-olin ka turistina ja polnud aega "tasuta" teenust otsida. Tuttavad enamuses pole "süütuna" tagasi tulnud-see polegi ju petmine pigem kultuuri tarbmine...
                              Krt ma ei tea ütlustest kumab läbi. Eestis on 2 stampi
                              Mehed:Ma sain Tasuta, ma tasulisi ei tarbi! Kogu aeg rõhutakse tasuta-tasuta-tasuta. ja siis jutu käigust tuleb välja, et naisele osteti auto,riided selga jne
                              Naised:Ma ei ole mõni selline! Aga käiakse kogu aeg ringi erinevate meestega, kel kassipojad kodus!
                              ah tilti ajab see teema
                              Last edited by privador; 10.12.13, 13:32.

Comment

• vsiu100
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4253

priva, millal sa tais käisid?

Comment

Working...