Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • taipupole
    Lõpuboss
    • Oct 2008
    • 2181

Re: Pokkeripro Taimaal

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Läheme Macausse. Taipupole mõtleb alles. Edasi tagasi lennupilet 640 euri, lend tallinn-helsingi-macau kestab 11-12 tundi. Öine lend!
    Kuupäevad oleks 1. veebruar - 13 veebruar. Kui me rotid oleme ja natuke homod, siis ööbime EstPatricku kaisus.

Macaus live. Profit?

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

k2ige spew juurest BKK'st ka läbi .. saate v2he tai milfe ka nuusutada. ..

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Läheme Macausse. Taipupole mõtleb alles. Edasi tagasi lennupilet 640 euri, lend tallinn-helsingi-macau kestab 11-12 tundi. Öine lend!
        Algselt postitas taipupole Vaata postitust
        Kuupäevad oleks 1. veebruar - 13 veebruar. Kui me rotid oleme ja natuke homod, siis ööbime EstPatricku kaisus.

Macaus live. Profit?
        Tundub super, aga mul sellel ajal lõputöö kaitsmine. :\
        Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Saaks ju muudmoodi ka mängida miski 20-31 veebruar näiteks! (päris hea kild see 31 veebruar, onju? mõtlen siis veebruar 20 kuni märtsi algus)

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Saaks ju muudmoodi ka mängida miski 20-31 veebruar näiteks! (päris hea kild see 31 veebruar, onju? mõtlen siis veebruar 20 kuni märtsi algus)
            Kui 20-31 lähete ja mind kampa tahate võtta, siis olen ilmselt käpp. Pole hinnatasemega üldse kursis aga hotellid, söömine jms on kallis/odav/keskmine?

EDIT: Sry, homme ilmselt googeldan ise. :P
            Fullstacks have more fun.

Comment

• basiilik
              Julm Donk
              • Nov 2010
              • 38

Keegi Taimaale Märtsi alguses ka läheb???
              Endal plaanis minna kaheks kuuks saab vähemalt kuhugi kus päike ka paistab.
              Vaatasin pileteid 640 Eurot Finnairiga edasi-tagasi kui kaks kuud Tais olla.
              Andke endast märku koos lõbusam :)

Comment

• isutuba
                Grinder
                • Sep 2009
                • 633

Ei teagi mitu tundi mul siin teemas läks ,igatahes vaatasin otsast lõpuni läbi ja päris huvitav + muidugi tekkitas suure reisi ja seikluste isu.Mingid plaanid on mul juba tükk aega olnud ,et peaks kuhugi pikkemaks ajaks trippima minema ja Tai tundub hea valikuna.Tuleb pokkeris kõvasti volüümi anda ja reisi jaoks raha kõrvale panna...Eks ma kunagi kui reaalselt võimalik minna lappan selle teema uuesti läbi ja äkki leiab mõne seltimehe kellega koos minna trippima.Eks ma annan siin kunagi teada kui mingi kindel minek on.

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Bump for gold.
                  Tõmbaks teema uuesti käima, üks paremaid non-poker threade siin foorumis imo, korras huumor.

Pean ise veel veits koguma, et vesta.

Kõigest nädal aega veel jäänud siin ja siis lumehange tagasi uut teenima.
                  See trip pmst igal levelil degenim olnud kui eelmine, bangkok on muidugi vaieldamatult lemmik koht ka kus ever viibinud.

Isegi kui degen asjad välja jätta siis on kõik awesome.
                  Lihtsalt in general on inimesed väga sõbralikud, ei tehta väikestest asjadest probleeme ja ollakse mõistvad ning abivalmid.

Hookers gonna hook, aga see on lihtsalt unreal kui hoolitsevad need naised siin on. Vahel on isegi heas mõttes kerge irve näole tulnud kui muuseas random ajal hakatakse särke voltima ja tuba koristama.
                  Üks hommik oli ka kino.
                  Lebasime pikali, kurk oli veits haige mul ja ütlesin tüdrukule, et käin vetsus ära ja teen teed omale (inglise keel oli tal ok ja sai obv aru, et ise teen).
                  Tulen siis veits aja pärast vetsust välja ja inimene ootab mind nägu naerul suures toas sooja teega.

Fwiw, ma suht suckin storyde kirjutamises üldiselt.

Comment

• Stewie
                    Jube Noob
                    • Oct 2009
                    • 198

jään pikemat posti ootama

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Ma olen alati endamisi mõelnud nende postituste valguses, et mis imefenomen see Tai naine siis on ? Hooliv, armas ja sõbralik ? Mul ei ole küll empiirilist kogemust, et võrrelda Eesti ja Tai naist. Ärge pange pahaks, aga kohati jääb mulje pigem mulje, et olete Eestis valede naistega suhelnud. Trip reporte loeks muidugi huviga.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Ma pole öelnud, et eesti naised meh ja ei ole olnud palju halbu kogemusi, lihtsalt see mis siin toimub veits teistsugune mudel vms.

Dunno mis see fenomem täpsemalt on, lihtsalt teevad kõik, et sul oleks alati naeratus näol ja hea olla, ei vingu ja bravuuritse.
                        Ega ma pole douche ise olnud ja palunud midagi, lihtsalt see hoolitsevus kuidagi veres neil ja automaatselt tegutsevad, et kõik timm oleks.
                        Hookersite puhul on muidugi see mingil levelil alati fake ka ja tehakse selleks, et paar lisa bahti thinly veiled välja pigistada, aga isegi kui see on fake on see nice.

Otsekoheselt öeldes siis keskmine random pere mudel peaks olema selline, et mees joob kodus viskit ja naine tegutseb, alati on erandeid obv.
                        Eks väiksest peale siukest suhtumist süstitud.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas inward Vaata postitust
                          Ma olen alati endamisi mõelnud nende postituste valguses, et mis imefenomen see Tai naine siis on ? Hooliv, armas ja sõbralik ? Mul ei ole küll empiirilist kogemust, et võrrelda Eesti ja Tai naist. Ärge pange pahaks, aga kohati jääb mulje pigem mulje, et olete Eestis valede naistega suhelnud. Trip reporte loeks muidugi huviga.
                          Fenomen? Siin riigis «money talks» ja väga kõvasti. Nii üldiselt ei saa muidugi öelda, sest kindlasti on taikaid (ja väga palju), kes ei mängi iga sendi nimel orja, aga nendega turist paraku kokku ei saa.

Võrdleks neid turisti dollari kogujaid 10-aastastega, kes on nõus olema väga head sõbrad, et saaks sinu mänguhelikopteriga sõita või et sa annaksid neile ka oma pakist paar kommikest. Kui helikopter läheb katki või kommipakk tühjaks, siis pööratakse sulle selg ehk teisisõnu kui oled täisbusto, siis ei saa ka mitte midagi.

Iga liigutuse eest tahetakse siin raha. Isegi selle eest, et kui keegi sulle pudelist jooki valab, siis vahib lolli näoga otsa ja ootab tippi. Too viimane muidugi ei ole nii standard, aga iseloomustamaks olukorda.

Muidugi see on ka standard, et endal pole pennigi perse lüüa, aga taskus peab helistamiseks viimane tehnikasõna jms.

Võib-olla kohatu võrdlus ja eksin, aga ju siis keegi parandab mind.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                            Dunno mis see fenomem täpsemalt on, lihtsalt teevad kõik, et sul oleks alati naeratus näol ja hea olla, ei vingu ja bravuuritse.
                            Ega ma pole douche ise olnud ja palunud midagi, lihtsalt see hoolitsevus kuidagi veres neil ja automaatselt tegutsevad, et kõik timm oleks.
                            Yeah sure. Heaks näiteks taksojuhid. Kui nad ei saa oma komisjoni arusaamatuse tõttu, siis kus on nende hoolivus ja arusaamine siis? Vaid vend tuleb klubisse järgi oma paarisadat bahti nõudma, kuigi ise ei suuda suud enne lahti teha ja küsida, et kas me ikka piletid ostame. Selle asemel, et takseerida siis tava taksohind, mis oleks 40-70 bahti.

Olen ka mitmeid lugusid kuulnud, et mees peksab tuimalt kodus naist või samal ajal laseb ice. Või kui kodunt pekstakse poeg minema, kes soovis hakata ladyboyks ning omaks võetakse alles siis, kui too poeg hakkab neile litsimajast kogutud raha saatma. Viimane lause on faktiline jutt.

Mis hoolivusest sa räägid? Kui sul oleks 0 bahti taskus, siis keeraks peaaegu igaüks sulle selja ning oled farang halvas tähenduses.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Loomulikult olen jah nõus, et bustona hoopis teine teema.
                              Hoolivuse teemat mõtlesin naistega seoses.

Edit: See taksoteema on küll lamp olnud jah, aga vast inimlikud arusaamatused.
                              Loomulikult oli inimene paanikas ja arvas, et lastakse üle, ise oleks ka järele jooksnud tema asemel.
                              Last edited by qbj0hn; 09.12.13, 16:58.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Yeah sure. Heaks näiteks taksojuhid. Kui nad ei saa oma komisjoni arusaamatuse tõttu, siis kus on nende hoolivus ja arusaamine siis? Vaid vend tuleb klubisse järgi oma paarisadat bahti nõudma, kuigi ise ei suuda suud enne lahti teha ja küsida, et kas me ikka piletid ostame. Selle asemel, et takseerida siis tava taksohind, mis oleks 40-70 bahti.
                                See ikka sinu viga mitte taksojuhtide. Kui oled commissioni-süsteemist kuulnud ja soovid seda kasutada siis tee endale enne selgeks täpselt kuidas see töötab. Muidugi inimesed lähevad närvi kui saavad teada, et ei saa oma sõidu eest sentigi ja arvavad, et tahtsid neid üle lasta ja peavad klubisse ülelaskjaid taga otsima tulema.

Üldiselt qbj0hniga nõus, eks kõik pole muidugi päris nii nagu paistab, aga Eestiga võrreldes ikka ülihea teenindus siin.

Nt lähed välja piljardit mängima, sinu eest pannakse pmst alati kuulid valmis, ühes baaris kus oli väga kitsas tuli osade löökide tegemisel lühemat kiid kasutada ja aknaid lahti teha, 2 töötajat 24/7 passisid laua ümber, et sulle lühem kii ulatada või õige aken lahti teha, et parem lüüa oleks. Kohati üritatakse küsida, et neile jooke välja teeks, aga mitte alati ja isegi kui ei tee siis ei saada vihaseks ja samas piljardibaaris nt jätkuvalt tehakse mängimine klientidele mugavaks isegi kui mingeid tippe ja värke ei jaga.

Kuskile baari istud ja higimull otsaees siis tullakse ja pakutakse tavaliselt külma rätikut otsaesise pühkimiseks; üksi igavled siis pakutakse välja mõnda lauamängu mängida jms. Ja täiesti tavalistes baarides kus pole mingit tagamõtet ja lõpus ära lähed ja tippi ei jäta on inimestel ikka nägu naerul ja ütlevad, et tulge järgmine kord tagasi.

Muidugi on igast stripiurkaid jne kus igast otsast üritatakse huiata, aga selliseid kohti igas riigis vast. Paaris kohas olen isegi mingi mõttetu väikse asja eest üritanud veidi tippi anda ja inimesed tagasi lükanud, et pole vaja midagi maksta sellise väikse aitamise eest :)
                                Last edited by Codecci; 09.12.13, 17:01.

Comment

Working...