Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Relamz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1467

Re: Pokkeripro Taimaal

Palju edasi tagasi lennupiletite peale money läheb?

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Lennupiletid vist ca 10k + cambodia ots + helsingi otsad laevaga

Comment

• Spewmonkey
        Seina Augustaja
        • Oct 2008
        • 2293

Jääb vahele hetkel vist. Ma olen tervisehädade tõttu kohustatud karsklane olema. Ma ei ole võimeline kuskil baaris mineraalvett ka jooma vist. Kui tagasi tulete, siis võib küll teha vast. Võid PM'i igaksjuhuks saata samas praegu, eks-näis.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Ok .. tagasi tulles sobib ka .. ennem on vaja "pinks-ponksi" mängida

Comment

• SANGPOMM
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2010
            • 479

Kes preagu üldse tais on ???? või on keegi minemas lähiajal?
            Last edited by SANGPOMM; 17.10.10, 11:13.

Comment

• Godspeed_EJ
              Klubi Liige
              • Nov 2009
              • 3049

Küsimus taimaaprodele - Kas aprill ja mai on ilma poolest ok? Lugesin, et pidavat sadama palju sel ajal. Vastab tõele?

Comment

• taipupole
                Lõpuboss
                • Oct 2008
                • 2181

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK! Kirjutasin sulle pika vastuse ja muidugi vajutasin siis Reply to Thread.

Igatahes lühidalt: ei.

Aprill ja mai on kuiv hooaeg, märg (väga suhteline) algab juunist/juulist. Ise olin täpselt samal ajal kolm kuud ja probleeme polnud.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Üks öö lugesin peaaegu terve teema algusest lõpuni läbi. Üks huvitavamaid teemasi siin foorumis, võiks olla kuskil silma all kleepsuna vms. Nagu väike raamat pokkeriprode elust Taimaal

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK! Kirjutasin sulle pika vastuse ja muidugi vajutasin siis Reply to Thread.

Igatahes lühidalt: ei.

Aprill ja mai on kuiv hooaeg, märg (väga suhteline) algab juunist/juulist. Ise olin täpselt samal ajal kolm kuud ja probleeme polnud.
                    Pikk vastus oleks kindlasti parem olnud, aga piisab ka lühikesest. Tänud.

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

Aprilli ja mai miinuseks imo on kohati hingemattev kuumus. Hetkel on ideaalne ilm, päeval vaevalt üle 30 ja öösel 25 ringis. Saab rahulikult istuda ja astuda ilma, et päevas 3 komplekti riideid läheks. November-veebruar ongi just sellel põhjusel põhiline turistihooaeg. Mais olid eelmine aasta sun outage'd, täpselt ei süvenenud, aga vist suurenenud päikesekiirgus osooniaukude tõttu. Päeval selline kõrvetav kuumus 37 ringis. See on piirkonniti erinev riigi peale küll. Samas ma talun paremini külma ka kui kuuma, nii et võib-olla minu enda kiiks. Taipupole Phuketis oli talutav temperatuur?

Comment

• taipupole
                        Lõpuboss
                        • Oct 2008
                        • 2181

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                        Taipupole Phuketis oli talutav temperatuur?
                        Ma mängisin kossu (mingi 15st) ja vutti (algas 17.15) ning ei vingunud (päike hakkas loojuma vist umbes 18.30). Korraks oli äkki palav, kui üks kuumalaine tuli. Ja alguses ei saanud muidugi midagi aru, et mis toimub ja kuidas olema peaks. Samas - kõigega harjub ju. Praegu kükitame siin oma hangede otsas ja ei virise.

Seega võib järeldada, et tip-top oli kõik. Kui liiga palav hakkab, võib alati basseini kukkuda või merre ujuma minna.

Comment

• miksnii
                          Grinder
                          • May 2009
                          • 580

Keegi kohalikest Tailastest oskab midagi rääkida sellise koha kohta nagu: Maya Bay ??

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Algselt postitas miksnii Vaata postitust
                            Keegi kohalikest Tailastest oskab midagi rääkida sellise koha kohta nagu: Maya Bay ??
                            Pilte ei tasu uskuda, ilgelt turiste täis. Thanks "The Beach".

Comment

• siga
                              FPP Pro
                              • Dec 2010
                              • 251

Tervist tailased, loodan natuke teie abile.

Seis ei ole hetkel paljutõotav, eluga vaja midagi ette võtta. Masendus on peal ja ei tea, kas jõuan eestis suve ära oodata, pokkeris olen enamvähem busto (viimase paari kuuga miinus 25k$). Raske on teades, et olen crushinud limiite, mida hetkelgi mängin. Lihtsalt depressioon ja ülisitt jooks viivad mind imelikku seisu, kus lihtsalt pre AI ala 10 minti järjest ja rahast pohhui. Samas vaadates teie variance, kes vinguvad oma graafikute pärast, kel üks kord kuus jookseb -10bi alla ev, siis mul on päevast päeva ev difference 20-30bi+, selege et see kunagi paika jookseb, aga tra kaua ma oootama pean ja mäng laguneb iga päev.

Tegelt tahtsin küsida, kus taimaal elama minna tühjade taskutega, nii et kuidagi hakama saaks?
                              Kas mingit tööd valgele inimesle ka pakutakse va inglise keele õpetaja, pole endalgi perfektne?
                              Kui ma lähen viisaga kolmeks kuuks ja jäängi sinna elema, lihtsalt ei tee viisa runne ega annagi kellegile märku, et viisa aegund, MIS SIIS SAAB ja mis saab kui vahele jääda, kas üldse kedagi kohapeal kotib?

Rohkem mind ei huvitagi, lähen seljakotiga, kogu elamine/elu seljakotis. Raha jätkub vaid lennupiltiteks ja ala 3kuu söögiks.

Comment

• siga
                                FPP Pro
                                • Dec 2010
                                • 251

Jäin pokkeri hammasrataste vahele ja ei kavatse mängita mitte ühtegi jaotust oma elus. Mitte enam.

Comment

Working...