Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: Pokkeripro Taimaal

Vaatasime ja uurisime ümbrust. Suht kahtlane koht oli. Selle maja ees seisid välimuselt ikka täitsa gayd ja majast voolas samasuguseid veel välja. WTF IS THIS ?!?!! Krt, affid tõid meid mingi fckin gaylinna v ?
    Mis seal siis imelikku oli. Oleks mõne gay ära proovinud, oleks reis olnud jälle värvirikkam. Ja tõenäoliselt o oleks jookel sulle välja tehtud.

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

privador sa peaksid rohkem angelis käima, saaksid aru

Comment

• mkva
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1972

Algselt postitas privador
        Mis seal siis imelikku oli. Oleks mõne gay ära proovinud, oleks reis olnud jälle värvirikkam.
        Sul on võimalus sinna minna ja seda teha, ning hiljem meile oma värvirikkamast seiklusest rääkida :)

Comment

• StripPoker
          Grinder
          • Sep 2009
          • 609

On asju mis elus tegemata ka võivad jääda :D

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Pruun ei ole värv.
            Fullstacks have more fun.

Comment

• Kloonike
              Grinder
              • Nov 2008
              • 898

Vau... Esimene õhtu Kambodžas oli great success. Pole ammu nii hästi aega veetnud kui siin. Kõik taas uus ja huvitav, $100 eest saab päris kaugele

Astusin Phnom Penhis lennukilt maha, täitsin vajalikud paberid, maksin $20 viisa eest ning sammusin lennujaamast välja. Kohe pakuti tuk tuki ja taksot, obv võtsin tuki, sest tuk on $2 soodsam ja ma olen anti-baller. Tegin hotellis kiire check-ini ja hakkasin jalutama tänava poole, kus pidi olema palju restorane ja baare. Leidsingi endale sobiva restorani ning istusin lauda, et omale söögipoolist tellida, sest olin päev otsa söömata. Magushapu kana koos juurviljadega + riis. Standard Tai toit, kuigi Tais valmistatakse seda paremini. Söögi kõrvale jõin oma 5-6 õlut, sest oli üsna palav ja mul ei olnud edasiseks õhtuks veel plaani. Klaas õlut maksis vaid $0.6 aga toit oli mingi $4.5.

Minu kõrvale istus pealtnäha väga pilves tüüp ja hakkas oma raamatut lugema. Oma 30 min luges enne kui pausi tegi, ma ei tahtnud tema meeleolu rikkuda ja lürpisin järjekindlalt oma õlut edasi. Otsustasin temalt uurida mõne koha kohta, kus saaks niisama drinke juua ja naistega tutvust teha (tegelikult ta ei olnudki midagi tõmmanud, vaid niisama imeliku näoga inglise keele õpetaja UK-st). Tüüp ütles kohe, et mine 3 tänavat edasi Candy baari ja 69 baari. Sealt saigi kogu positiivne experience alguse.

Tänav oli suht vaikne, nägin Candy baari, 69 ja mõne teise koha tulesid vilkumas. Õpetaja soovitusel valisin Candy baari esimeseks. Baari ees seisis vaid üks tibi, arvasin, et suht dead place umbes 8 ajal õhtul, kuid sisse astudes oli mu üllatus suur. See koht ei olnud mitte baar, vaid midagi short-time place sarnast, nagu võib leida Soi 6 Pattayal. Sees olid diivanid, lauad, baarilett, muusika jms. Kundesid paistis ka piisavalt olema. Mind juhatati lauda, kus tellisin veel ühe õlle. Tibi, kes mind sisse juhatas ja mingi uus tibi istusid mu kõrvale... 2 minutit hiljem liitus veel ca 5 tibi, kes pakkusid päris head "meelelahutust". Kuna ma olin linnas uus, siis otsustasin ka teised kohad seal tänaval üle vaadata. Ei saa öelda, et nad halvad oleks olnud, kuid Candy oli neist mõne kraadi võrra parem, läksin sinna ka tiba hiljem tagasi.

Baari eest võtsin motorbike taxi, kes viis mind õlimassaaži, kus ma olin ca 1,5h. Kogu protseduur maksis ca $7, aga mind lasti üle ja küsiti $10, sest motorbike taxi vend oli mingi aferist ja ootas mind seal kogu selle aja :D Polnud kahju maksta, sest massaaž ise oli väga nauditav kogemus. Peale massaaži tegin ringi veel umbes 3 baaris kuni tuli idee väike ganja teha. Motikamees obv teadis kohe kuhu mind viia. Läksime ta sõbra juurde, kes pakkus extasyt, oopiumi, ganjat ja midagi veel. Ma tahtsin lihtsalt ühe väikest jointi ja kohe tema parem käsi saadeti seda mulle hankima. 5 minutit hiljem oli ta tagasi, aga joint ei olnud mitte väike, vaid päris pirakas :D Viskasin pappi ja läksin oma taksistiga minu ostetud kraami proovima. Kui umbes kolmveerand oli suitsetatud, siis tundsin juba, et korralik kraam ja mõjus päris kiiresti.

Ühel hetkel avastasin ennast klubis tantsimas üliheas meeleolus. Seda on väga raske sõnadega edasi anda... Tunne oli umbes midagi sellist, et kui ma seal oma naisele keskendusin, siis ma zonesin muust maailmast välja ja oli tundsin nagu oleks seal ainult mina ja tema. Kõik ümber ringi muutus mustaks ja kui korraks pea tõstsin, siis oli väga imelik olla. Woooah, mis mu ümber toimub? Tõeliselt vaimustav kogemus... Täna õhtul jälle sure thing ;D Ma ei mäleta päris hästi, mis edasi juhtus, aga see tibi ajas mind närvi ja ma läksin sample-sin veel mingi 3-4 tüdrukut. Kell 9:30 ärkasin kodus, lõin naise välja ja panin Tai saatkonna poole ajama, et viisa asjad korda ajada

Comment

• Johnny Jazz
                Õpihimuline Mängur
                • May 2009
                • 336

Teema kisub väga ära jälle. Tuleb õigele lainele tagasi viia :)
                [EDIT: See, et ära kisub, oli ilmselgelt kirjutatud enne Kloonikese postitust :P]
                Väike ettekujutus siis sellest, mis teid juba alates AirAsia lennukile astudes ees ootamas oleks:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V9dYLkmGuZs[/youtube]

(tegemist pole küll Tai tüdrukutega, vaid Korea.. ma ei julgenud Tai oma panna - muidu jookseb kogu Eesti noortest ajudest päevaga tühjaks)

Comment

• Kloonike
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 898

Algselt postitas Johnny Jazz
                  (tegemist pole küll Tai tüdrukutega, vaid Korea.. ma ei julgenud Tai oma panna - muidu jookseb kogu Eesti noortest ajudest päevaga tühjaks)

Tai stjuuardessid tõesti nuts, airasiaga lennates on mul alati erekas.

Comment

• Johnny Jazz
                    Õpihimuline Mängur
                    • May 2009
                    • 336

Algselt postitas Kloonike

Tai stjuuardessid tõesti nuts, airasiaga lennates on mul alati erekas.
                    Ära räägi :D Mul üks lend kahe nädala pärast ees
                    Aga trip report oli sul ka nuts. Peaksin vist ka hakkama memuaare kirjutama. Samas minu lugude puhul poleks ilmselt privador ainus mees, kes sõnagi ei usu :D

Comment

• jrgn hell
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 3328

irw, tänks Jonny

just oli probleem, et midagi ei kannata kuulata. Lükkasin youtubeist SNSD playlisti peale

Korea naised on anyway nuts

Comment

• mkva
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1972

Kena jutt Kloonike :)

Ja btw, cathay pacificuga lennate olid ka stjuardessid aasia tüdrukud, ja raske oli oma ekraanilt pokerit mängida, kuna silmad kiskusid koguaeg nende peale :D

Comment

• reixxx
                          Räme Fish
                          • Feb 2009
                          • 8

Kloonike oled ikka veel Cambodzas? Ma sellise seltskonnaga, kes ainult templeid ja muud sitta tahavad näha ja midagi põnevat teha ei viitsi. Äkki teeks mingit möllu? Cambodzas siis olen homsest 16.jaanuarini. ???

Comment

• Kloonike
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 898

Jep, ma Phnom Penhis veel 2 88d (st t2na ja homme). Kuna mu telefonid siin ei t88ta, siis ma ei tea kuidas m8llu k6ige mugavam organiseerida oleks. Peatun City Centre hotellis, mis on m8llule suht l2hedal. Kui sa homme siin oled, siis v6iks midagi foorumi l2bi kokku leppida. Umbes 3-5 pm olen ma Tai saatkonnas. Enne seda t6en2oliselt magan, mis kell sa saabud?

Sorry t2pit2htede puudumise p2rast. Istun kuskil internetikohvikus... Cambodia chickid paremal ja vasakul webcammivad oma farang boyfriende. Nende jutt on ka p2ris LOL. I miss you. I love you. Have you eat? When you come back?

Comment

• StripPoker
                              Grinder
                              • Sep 2009
                              • 609

Mul kunagi üks sõber sai ka endale Taist girlfriendi külge... krt no mees oli täiesti sassis mingist tasulisest tibist. Saatis raha , kui pereliige seal suremas oli ja muude eluhädade korral. Lõpuks tuli aru pähe aga aega võttis :D

Comment

• mkva
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1972

Algselt postitas StripPoker
                                Mul kunagi üks sõber sai ka endale Taist girlfriendi külge... krt no mees oli täiesti sassis mingist tasulisest tibist. Saatis raha , kui pereliige seal suremas oli ja muude eluhädade korral. Lõpuks tuli aru pähe aga aega võttis :D
                                Ma tean eestist venda, kes käis eelmine aasta oma naisega Pattayas, tulid siis nad tagasi koju, kui naine avastas, et meed pakkib juba asju, ja ütles naisele, et ma pattayale elama :D:D Siiamaani seal. Jätis naise siia :D:D

Comment

Working...