Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

Re: Pokkeripro Taimaal

Algselt postitas privador
    Kuidagi ei kujuta seda ette?Sa olid siis 17-aastane? Kui vanad olid need inimesed kellaga sa suhtlesid seal?Naised kui vanad olid?
    Kuidagi tundub see väljamõeldisena, aga ok...
    miks peaks see väljamõeldis olema. mõned inimesed ongi ettevõtlikud ja aktiivsed, mistõttu kogu nende elu ongi selline seiklus. ja teistel lihtsalt ei ole viitsimist ja võib-olla kajulgust selliseid asju ette võtta, kuigi finantsid on olemas.

Comment

• makz
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2009
      • 428

Eks see eestlaslik kadedus lööb välja lihtsalt :)
      Minu meelest ka väga nuts lugemine, aina paremaks läheb kogu aeg. Tõsine isu on tekkinud trippima minna kusagile :D

Comment

• Tont
        Julm Donk
        • Dec 2009
        • 58

Algselt postitas blah
        lol ma kahtlustasin ka a ei tahtnud midagi öelda
        Algselt postitas bauss
        sitaks igav peab ikka olema, et midagi sellist välja mõelda ja kirjutada nii pikalt
        Kuidagi ei kujuta seda ette?Sa olid siis 17-aastane? Kui vanad olid need inimesed kellaga sa suhtlesid seal?Naised kui vanad olid?
        kamoon, ärge hakage nüüd

Comment

• carpc
          Julm Donk
          • Dec 2009
          • 44

Väga hea, loen seda ka väga mõnuga ja omast kogemusest võin öelda et kindlasti ei ole see väljamõeldis, täiesti reaalne on selliseid asju kogeda. Olen ise alates 16aastaselt aegajalt maarjamaalt jalga lastnud ja nüüd olles natuke üle 20 olen määramata ajaks sarnast elu elamas (arvatavasti tuleb 2-3a ennem kui paigale jään kuhugile ja see pole kindlalt Eesti, otsin kohta kuhu jääda)
          Väga hästi ja ilmekalt kirjutad, kadedaks teeb, mul oleks ka kindlasti vägapaljugi edasi anda, aga kahjuks puudub ilmekus minu tekstides.
          Keep Going

Comment

• mkva
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1972

Ma olen praegu 19, saan kolme kuu pärast 20. Siis kui reisile läksin olin saanud just 19
            See 17 kuskil varem jutus oli minu vastus kellegile:
            'Mõtle ise, kes oskaks arvata, et välimuselt mingi 17 aastane kutt, kes üksi seljakotiga rändab on mingi 'rahakott'
            st seda, et enamused ei ütleks, et ma 19 olen

Ja ma peaks ikka väga retard olema, et kulutada siin aega selleks, et midagi välja sellist mõeda ja mis veel naljakam, kui ma poleks seda kõike kogenud siis kuidas annaks sellist asja üldse välja mõelda ? Seda infot mis te siit leiate, seda te kuskilt netist ei leia.Ükski reisiagentuur vm ei räägi teile nendest kohtadest, kus mina olin ja mida nägin. Kõik mis ma olen rääkinud teile, võite sealtmaalt eest leida.
            Igatahes GG sellistele 'ägemõtlejatele'

Aga aitäh kõigile teistele :)

E: Ja ma ikka kirjutan siin teile lõbustamiseks ja info edasi andmiseks, juhul kui leidub veel sellised 'hullenutse' tüüpe, kes võiksid samuti rännata veits irooniat.
            E2: Ja viimane asi mille pärast ma pead hakkaks vaevama on see, et vaja mingile kasutajele privador midagi tõestama hakkata. lol.

Comment

• jrgn hell
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 3328

sa mine lenda mõnesse projectisse usasse ja võta social-coachidelt tunde ja saa üle võõrastega suhtlemise hirmust.
              Või tee diil endaga, et iga päev räägi vähemalt 5 suva inimesega lampi kuskil, siis ei pea muretsema, et kuidas lampi kellegagi jutule saab.

a mkva, reaaselt on su pere Eestis ka siis heal järjel ( kross ja Tiguan jäi nagu meelde vanematest postidest ), või ajadki lihtsalt igasugste otsadega papi kokku ja põrutad trippima, ja siis kaks kätt taskus Eestisse, et vaatab, mis edasi saab?

edit: ja mida lõuna poole imo, seda lihtsam ongi lampi inimestega mingit vahtu ajada. Siin idas ikka inimesed väga kinnised võrreldesmuu maailmaga.

Comment

• mkva
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1972

Silkli ja möllu ostis ja isa mulle .. aga see ei olnud tiguan :D Touran oli mul ja selle ma siiski ostsin ise. Mingi osa tai reisist finantseeris isa. Mujal maailmas olen käinud oma omafinantseeringuga.
                Aga kui 18 sain siis pmts keerati kraanid kinni, nii et sellest ajast on tulnud ise hakkama saada :)

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

väljamõeldiseks ma seda lugu küll lugeda ei saaks.
                  tai ja pattaya kirjeldused on väga täpsed(olen tais mitu korda käinud)
                  samuti on mul 1 sõber(tüdruk), kes on alates 16a peale mööda ilma igasuguste programmidega ja omal käel ringi rännanud(USAs miski aasta, 1,5a Ecuador,Tsiili,Mehhiko , aasta Inglismaal, aasta Itaalias, mõnekuused tripid Aasias jne) Hetkel peaks ta olema vabatahtlikuna aastakese Gruusias. On inimesi, kes juba suht noorelt kott seljas ringi tuiskavad.

Eriti paikapanev on viimasest postist see lõik, kus mkva kirjeldab Pattayat(nii saab seda teha ainult see, kes seal käinud)
                  see linn võib tunduda esmapilgul maapealne paradiis, kuid tegelikult on tegu tänapäeva Soodoma ja Komorraga.

Comment

• mkva
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 1972

tyty vsiu :)

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Kui ma varem mõtlesin, mis võiks foorumis tölpluse/enesekesksuse etalon olla, siis privadori post lahendas mu küsimuse.

OP'le tänud ka minu poolt huvitava lugemise eest.

Comment

• mcbethk
                        Bännitud
                        • Oct 2008
                        • 687

Privador is paranoid! :D

Comment

• rohelinekonn
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 3808

Algselt postitas mkva
                          tyty vsiu :)
                          kirjuta juba edasi päevas üks jutt on ok :D

Comment

• bubba
                            Õpihimuline Mängur
                            • Feb 2009
                            • 434

väga väga lahe lugemine! jätka kindlasti

Comment

• taiki
                              Julm Donk
                              • Dec 2009
                              • 74

Miks fake tundub? Ma arvan, et inimesed kellele fake tundub pole ise võibolla midagi sellist teinud. Lihtsalt pea ees seiklustesse sukeldunud, kindla plaanita mis reisil saama hakkab. Loomulikult kirjutab ta ainult kõige märkimisväärsematest sündmustest. Igas postis on terve päev lühidalt kokku võetud, täpselt piisavalt rääkides kõigest, et tekiks haakuv jutt. Päris täpset kujutlust ei saa muidugi, sest paljudest aeganõudvatest asjadest pole lihtsalt mõtet väga detailselt rääkida, nt. neid tunde kestnud bussisõitudest väga detailselt rääkida jms.

Et ise sama kogeda peab ikka kohapeale minema. Sellest hoolimata super lugemine, jätka kui vähegi viitsid :D. 10 päeva tagasi alustati teema ja 10nes lehekülg käsil praegu, poleks uskund, et nii spetsiifiline teema nii populaarseks saab. Superb, jätkame.

Comment

• mkva
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1972

Positviine tagasiside kõigi poolt.
                                Olete minus välja toonud tugeva kirjutamis huvi. Ty.

Õhtat kriban jätku.

Comment

Working...