Re: Pokkeripro Taimaal
Ei tule meelde küll. Kõik oli pöörfi :)
Ja Blonkvist: Selle koha pealt on sul õigus, et peale cambodiat muutuvad su prioriteedid ja üleüldine mindset tohutult.
Algselt postitas pilme10
Ja Blonkvist: Selle koha pealt on sul õigus, et peale cambodiat muutuvad su prioriteedid ja üleüldine mindset tohutult.
Ma muidugi suhtväga täis juba, hakaksin seal mingile piffile silma tegema, kes oma sõbrannaga tantsis.. Ma ei tea kuidas see juhtus, aga üks hetk oli tema ja ta sübranna meie lauas. Ja jooke oli kuidagi veel rohke lauale tekkinud. Sel hetkel käis korra mõte läbi, et loodan, et hommikul ma kuskile mingite onude seltsis ei ära :D See tüdruk, kes minu kõrval istus, ta nägi välja nagu täielik mimm, seega hakkasin veits kahtlustam, et äkki tal võim oma ’vemmal’ kaasas olla, seega otsustasin parem kohe ära tsekkida. .. Wooh, vedas mul :D Kõik on nii nagu peab, ja võib edasi jooki panna. Väga kihvtid tüdrukud olid. Tatnsisime ja jõime ja olime. Mingil hetkel vaatas tüdruk mullesügavale silma mingi 10 sekundit, siis võtsis taskust välja väikse valge tabletti, pani keelel jaa.. no mis seal ikka, alla läks see. Mõtlesin, on ikka nuts tüdruk, paneb niimodi jooki ja siis takes some pill and go’s to the Lala land.. Ega kaua aega ei möödundi, kui ta ühel vabal platvormil täiega reivis. Mingi hetk avastasime ka Vidariga end seal reivimas. Siiski me ei olnud päris LALA maal, vaid lihtsalt täis erinevaid kokteile, millele lisandus vahepeal üks magic kokteil, mis ei lasknud ära vajuda :D
Comment