Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ajuvaba
    Grinder
    • Oct 2008
    • 634

Re: Pokkeripro Taimaal

head uut ja vana.

Comment

• Koit
      Õpihimuline Mängur
      • Feb 2009
      • 495

omfg tahaks ka

Comment

• TaaviK
        FPP Pro
        • Nov 2008
        • 248

Tänud suurepäraste kirjutiste eest! Olen kindel, et nii mõnigi on peale sinu juttude lugemist endasse sisendanud, et nüüd peab kiirelt veidi raha kokku ajama ja Aasia poole minekut tegema. Ise igatahes panin juba kõrva taha, et kunagi tuleval suvel peab selle rännaku ette võtma. Jätka kindlasti lugude kirjutamisega.

Comment

• mkva
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 1972

Mulle meeldib, et teile meeldib. Ja kindlasti jätkan kirjutamisega.

Comment

• mkva
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1972

Algselt postitas jrgn hell
            kust sul pappi peale voolab ja nii palju vaba aega on?
            väga hea elu biitimine
            respekk
            Ma Verem ei vastanud sulle, sest ei teadnud mida täpselt öelda. Hommiul ajalehti lappates, leidsin Arterist ühe artikkli, kust leidsin ka sulle vastuse

See on jesuiitlik põhimõte, et eesmärk pühendab abinõu. Ükskõik kuidas, peasi, et saab. Tihti on see improviseerimine.
            Mul on peas kümmneid plaane ja mõtteid. Need on ootevalmis ja kui teatud juhused kokku satuvad ja ristuvad, siis panen sõrme gloobusele, et siia ma lähen - ja see saab teoks.

Comment

• K2snakas
              Pokkerihai
              • Feb 2009
              • 2388

obv meeldib :D
              lihtsalt nuts:D

Comment

• mkva
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1972

Jõudsime varahommikul tüdrukuga tuppa. Ning nagu mõned päevad tagasi lendasid ülehelikiirusega jalga püksid ja selga lenda särk, et saaks välja minna, siis seekord toimus vastand tegevus ülehelikiirusel.. Edasine on classified :D

Mingi aeg avasin silmad ja tüdrukut polnud. Mõtlesin, et ju siis pidi kuskile minema vm, aga voodis ma tõusta ei viitsinud, lebotasin niisama seal. Siis avanes uks, tüdruk tuli tuppa, suur kilekott igast kraami täis. Hüppas voodisse ja seal me poole õhtuni olimegi, näksides kõike head ja paremat, ning.. jah.

Nüüd on küll nii, et umbes järgnevad 80 tundi oli suht ripiidi peale. Ehk ma tegin kõike mida üks noor inimene ikka teeb. Käisin ringi, tutvusin uute inimestega ja panin pidu. Obv koos selle tüdrukuga koguaeg. Elu oli Lill!

Kuskil vahepeal toimus väike intsident ka, kui öösel rannaklubis pidutsedes, hakkasid mingi kaks usakat tüdrukule ligi ajama vm. Ma siis viisakalt ütlesin, et ta pole huvitatud, mille peale üks kuttidest, (rahulikum) saatis teise eemale ja hakkas mulle rääkima, et see tein minu sõber on mingi kickboxer blabla. Ja et neil veel 2 sõpra kuskile...SO FCKING WHAT ? Ma olin suht kindle, et kohe hakkab midagi toimuma, sest ma olin ka parajalt joonud ja äksi täis, kuigi ma selline suht kleenuke, aga olen ka oma elu jooksul end enesekaitse valdkonnas ikka arendanud, aga samas ma ei põdenud eriti, kuna terve see rand oli kohalike kutte täis, kes olid mu tüdruku sõbrad. Siis see tüüp küsis, et kas ma tõesti tahan selle teise vennaga kakelda ? Ma ütlesin, et mul on väga phhui, las tuleb ütleb ise, kui ta midagi öelda on. Siis läks see minuga rääkiv tüüp oma sõbra juurde, midagi seal nad rääkisid ja siis hakkasid mind hõikasid, et ma nend e juurde tuleks (eemale) hakkasin püsti tõusma, et minna, kuni mu tüdruk ütles midagi kohalikele poistele kohalikes keeles, ja ütles mulle, et ma ei läheks kuskile.

Mis seal ikka, istusin maha, panin tüdrukule käe ümber ja hakkasin koksi libistades vaatemängu jälgima.
                Üldiselt need kaks kohaliku olid mingit huiteab mis taitshitaekwandoo tegelased ja suht kiire 1-0 meie kasuks toimus kiire lööming ja usakate selle klubi rannapiirist välja viskamine :D

Nu jah, mis ma oskan öelda, suht boss tunne oli mul ja väga kindle jalgealune. Kuigi mõttes mõttlesin, et mis siis saab, kui peaksin tüdruku välja vihastama vms :D Aga millalgi see ka juhtus, kui kuskil stripibaaris olles ma suutsin oma silmad naelutada mingi tai tüdruku peale ja veel lolli peaga kommenteerida, et kui ilus ta ikka on.. uuuuuuups, ütlesin ma seda valjult ? Tüdruk sa suht vihaseks ja ütles, et tahab ära minna rannabaari, kus ta sõbrad ja see üks väga hea sõber canada baarmen (ehk mäletate) No okei lähme siis. Sinna sõites mõtlesin, et kas nüüd saan mingid mastaskillz fighterilt one punchi kicki vms :D

Randa jõudes läks tüdruk kohe baarmenile kaebama, kui M ma olen ja värki. Pärast läks valis veel tantsis seal suvaliste kuttidega, et mulle näidata midagi :D Baarmen rääkis mulle, et ta on eluaeg väga armukade olnud ja selline ta kord on, nujah, nagu enamus naised. Aga ega ma väga põdenud, lükkasin aina Shote endale alla ja võtsin vabalt. Sest lõppkokkuvõttes ma läksin tuppa ikka mitte üksi, vaid temaga :)

Järgmisel päeval ütles ta mulle, et tal ema jäi haigeks vm, et läheb Phnom Pheni teda külastama ja et tuleb 1-2 päeva pärast. Ma talle küll ei öelnud, aga ma ei olnud kindel, kas olen ikka veel seal, kui ta tagasi tuleb, aga seda põhjusega, et ta saaks oma emale keskenduda.. Ja läinud ta oligi..

Nüüd tsillisin pool päeva üksi niisama ringi, ning õhtust alates ja terve järgmine päev ma veedan ülihead aega selle bungalow administraatori tüdrukuga, nähes ja tehes seda, nagu ma elakski seal. Ning nägin imelisi kohti, mida enamus turistid ei näe.

Jätkub..

Comment

• Ajuvaba
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 634

naaaaiiiisssssssssss.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Vabandust, et vahele segan aga minu arvates vägivald ei ole küll lahendus. Selle probleemi oleksid saanud lahendada ülimalt tsiviliseeritult ja sõbralikult nii, et pärast oleksid võinud USA-katele tänaval ka tere öelda.

Comment

• mkva
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 1972

Algselt postitas ranka
                      Vabandust, et vahele segan aga minu arvates vägivald ei ole küll lahendus. Selle probleemi oleksid saanud lahendada ülimalt tsiviliseeritult ja sõbralikult nii, et pärast oleksid võinud USA-katele tänaval ka tere öelda.
                      lol, obv kutsusid nad mind eemale ainult ühel põhjusel, et mulle tappa anda .. Ja nende üleolev, ning ülbe käitumine, oli see mis üldse pani neind kohalikke kutte liigutama. Ega nad niisama naljast midagi kellegile tegema ei hakka.. sry, aga sellistele vendale ma ei taha midagi hiljem kuskile öelda või mida iganes.

Comment

• jrgn hell
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 3328

sellised, kes tulevad ise rääkima a´la ma mingi huinjaa fighter, saada kohe p*tsi

Comment

• mkva
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 1972

+1

Comment

• Supsti
                            Grinder
                            • Dec 2008
                            • 863

Algselt postitas ranka
                            Mina oleks samamoodi tegutsenud nagu mkva, tean enda venna näitel, et selline kaasa minemine on ikka väga mõttetu. Kaks tüüp siis kutsusid mul venna kaasa, üks neist oli venna tüdruku ex, kes polnud tast üle saanud. Vend läks siis kaasa ja üks tüüpidest, kes selja taga kõndis, pani rusikaga sellise hobaduse, et vennal lõi pildi tasku ja oli maha kukkund, siis taoti jalaga näo ja kõhu piirkonda. Ikka läheksid kaasa, et sõnadega jutt ära rääkida?

Comment

• marguzz22
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1458

Algselt postitas jrgn hell
                              sellised, kes tulevad ise rääkima a´la ma mingi huinjaa fighter, saada kohe p*tsi
                              +1. Kurat lugedes neid poste tuleb endalgi mõte, et olen valinud vale elukutse ja peaks siit Eestist ära minema. Mõte, et pean järgmised 50 aastat siin veetma on sünge. (või vähemalt parimad aastad)

Comment

• mkva
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1972

Algselt postitas marguzz22
                                +1. Kurat lugedes neid poste tuleb endalgi mõte, et olen valinud vale elukutse ja peaks siit Eestist ära minema. Mõte, et pean järgmised 50 aastat siin veetma on sünge. (või vähemalt parimad aastad)
                                Meil kõigil on valikuvõimalus ja kui sa tunned, et see mis siin on, pole päris see, mida sa elult ootad, siis võtta aga mida ette. Eesti pole mingi vangla, kust välja ei saa minna..

Edu.

Comment

Working...