Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mkva
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 1972

Re: Pokkeripro Taimaal

Algselt postitas taiki
    Ok toon viimasest postist siis uuesti tähtsamad asjad välja: ma ei olnud ühegi posti kustutamise poolt ja ei kritiseerind seda ladyboydest rääkimist. Maybe saaks hoiduda päris offtopicust nagu "jah, olen nõus.";"word","damn tahaks juba minna", rääkimata mingist sõimamisest. Mitte ainult ei kaldu selline asi teemast mööda vaid ei anna mingit kasulikku infi, kuna see kas tahaks/kellele meeldib, on 99% kordadest tundmatu.

Ok Tai teemadele siis korraks tagasi. Johnny oskab võibolla kommenteerida selle koha pealt. Tõmbate ringi nendega, aga 2+2 on kirjutatud, et Tai naised on tihti armukadedad,jälitama ei hakka vms. Ehk viitsib keegi kirjutada Tai naiste iseloomust(nuh üldistatult, võrdluses eesti naistega võibolla) ja siis mis käitumisnormid ja kombed erinevad lääne maailmast üldiselt(ka mehed).
    Mina tsillisin seal nädal aega ühe ja sama tüdrukuga rini. (ei olnud hooker!) Tai inimesed on ju Budismi usku, seega nad on väga avatud ja väga väga toredat, meeldivat etc. Ainuke vahe ogi siis see, et nad on avatud. Ega muu eirti inimese iseloomus ei erine. Kui ma tänaval teisi tüdrukuid tsekkisin vms, siis tüdruk solvus kergelt, kuigi ma ei tea miks.. (naised) kuid pikemalt ta oma solvumisega ei peatunud. Väga arusaajad on nad. Nt malaisa rahvas on hoopis teise iseloomuga, kuna nad on Moslemid. Ma ei tea sorry, kui mu arvamus ja väljavaade kedagi häirib, aga see on minu arvamus ja teadmine.

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Tisko elas seal pool aastat. Ta teaks nii mõndagi rääkida. Seda mainis jah , et jube armukadedad pidi olema. Ja siis veel see jama, et inglise keel neil ikka väga nadi. Nagu 7 aastase lapse tasemel, et tõsisematel ja reaalsetel teemadel ei saagi rääkida. Ise ma ei kannataks lolli naist pikemas perspektiivis välja. Või kuda teil seal on?

Comment

• mkva
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1972

fck off @ all this offtopic.

All i need is ..

Comment

• praekartul
          Räme Fish
          • Nov 2009
          • 7

Võibolla see küsimus käis enne läbi ka aga olen siin nüüd ennast päris sodiks lugenud ja lõpuks naismeesteni jõudnud aga tekkis küsimus palju enne raha kõrvale panite? Kui riskantne on üldse pokriga välismaal grindida?

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas Svenza
            Tisko elas seal pool aastat. Ta teaks nii mõndagi rääkida. Seda mainis jah , et jube armukadedad pidi olema. Ja siis veel see jama, et inglise keel neil ikka väga nadi. Nagu 7 aastase lapse tasemel, et tõsisematel ja reaalsetel teemadel ei saagi rääkida. Ise ma ei kannataks lolli naist pikemas perspektiivis välja. Või kuda teil seal on?
            Ainus post, mille ma siit teemast läbi viitsisin lugeda kuna kell on liiga palju hommikul juba. Tisko armukadedate naiste kohapealt levivad linna peal jutud, et ta on selles ise süüdi :D. Korraliku keelega naised on küll haruldus, aga leiab ikka(tai kohta korraliku siis).
            Olen Bangkokis elanud nüüdseks 8 kuud, ostsin 1-otsa pileti aprillis, ammu oli tahtmine üle checkida ja siin ma nüüd siis olen. Ladyboysid pannud ei ole. Kui viitsimine tekib, siis võin millalgi pikemalt kommenteerida kui õhus veel küsimusi ripub.

Comment

• mkva
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1972

kus elad ? ma varsti ostan ka üheotsapileti. äkki pakud öömaja mõneks päevaks, kuniks bangkokist edasi saartele minema panen ?

Comment

• Spewmonkey
                Seina Augustaja
                • Oct 2008
                • 2293

Elan kesklinnas, öömaja ei võimalda, sest meil on diivanidki täis pakitud jaanuari lõpuni ja võimalik, et ka veebruaris.

Comment

• mkva
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1972

No ega hullu polegi, niisama suusoojaks küsisin, seal kesklinnas olen varem ööbinud ka ala mingi 10$ öö, nii et suht naeruväärne ..

Comment

• mkva
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 1972

HAHA, mis mul veel meelde tuli. Kõik kes peaksid kunagi Bangkoki sattuma, minge õhtul suvalise tuk-tuki venna juurde ja öelge, et taahate Ping Pong show näha :D (nõrganärvilistel ei soovita) Aga muidu on täiesti erakordne vaatemäng :)

Comment

• mkva
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 1972

Vaatan just seda Big trouble in Thailand
                      Selline näeb välja venna nägu, kes just minemas kohtusse saamaks teada kas ta saab maksimumi, ehk surmanuhtluse või teise maksimuni, ehk eluaegse. / tegemist siis narkodiileriga.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Kloonike
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 898

Algselt postitas Johnny Jazz
                        Tean, et see minu MC760 peaks praegu nendest kõige levinum olema ning üldiselt kiidetakse. Suurt vahet aga ei tohiks olla. Kõige olulisem asi on see, et modem toetaks EV-DO.
                        Käisin uurimas. 1. jaanaurist hakkab neil uus kampaania. MC760 saab 6500.- baht eest ning 3 kuud peale seda on tasuta. Ootan 5 päeva ja lähen ostan ära. Loodan, et toimib stabiilselt ning latency on hea.

Comment

• Johnny Jazz
                          Õpihimuline Mängur
                          • May 2009
                          • 336

Algselt postitas Kloonike
                          Käisin uurimas. 1. jaanaurist hakkab neil uus kampaania. MC760 saab 6500.- baht eest ning 3 kuud peale seda on tasuta. Ootan 5 päeva ja lähen ostan ära. Loodan, et toimib stabiilselt ning latency on hea.
                          Stabiilne on ta küll ning latency ka üllatavalt ok. Mõni minut tagasi tehtud testid siis:

Praegu on veel ka põhimõtteliselt kõige hullem tipptund ehk öösel (mil mina valdavalt grindin) on olukord veelgi parem. Usun, et sul seal peaks enam-vähem sama seis olema. Peaksid aga välja uurima, kui kaugel on lähim CAT Tower sinu (tulevasest?) kodust. Kuni mingi 5km peaks veel täitsa ok olema. Mul on ca 2km ning väga hea!

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

johnny kuda seal siis inglise keelega on?
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Johnny Jazz
                              Õpihimuline Mängur
                              • May 2009
                              • 336

Algselt postitas nikitheone
                              johnny kuda seal siis inglise keelega on?
                              Väiksemates kohtades nagu ka siin, kus mina elan, pole peaaegu mitte üheski restoranis ingliskeelset menüüd (kahes kohas on, aga need on ka raudteejaama kõrval, kust turistid läbi käivad), väga paljud inimesed ei tea, mida tähendab "hello" ega "thank you". Isegi hotelliteenindajad pole palju asjalikumad! Samas olen täheldanud, et lapsed vanuses 10-15 suudavad sageli põhilised asjad isegi ära rääkida. Seega võib eeldada, et inglise keel on õppekavasse üsna jõuliselt sisse toodud ning ~5 aasta pärast on olukord juba märksa parem.

Phuketis jms turismipiirkonnas saab kõik esmased vajadused inglise keeles ära aetud. Mõne intelligentsema tüdrukuga, kes seal juba kauem töötanud on, võib olla lootust isegi sügavamasse diskussiooni laskuda.

Pealinnas on korralikud rahvusvahelised ülikoolid, elab/liigub palju välismaalasi ning väga paljud kohalikud on teatud määral läänestumas. Seal peaks väga normaalselt inglise keelega hakkama saama, ehkki endal laialdane kogemus veel puudub (varsti, varsti).

Samas - mis seal ikka. Kõik ikkagi sisimas tahaksid osata ning pole ebatavaline, et noor neiu naabermajast koputab häbelikult sinu välisuksele ning loeb internetist paberilipakale tai tähestikus üles kirjutatud "you me teach english, me you teach thai". The rest is history :D

Fantaasiat läheb vahel kõvasti tarvis ning kehakeeles peab tugev olema, kuid üldiselt on lõbus ning nalja saab selle keelebarjääriga! Mida enam tuttavaks näoks ma siin linnapeal ka muutun, seda enam julgevad inimesed vähemalt üritada minuga inglise keeles rääkida, ehkki varem on kategooriliselt väitnud, et nad ei oska. Eks nad ikka kuulevad siit-sealt - telekast jms, kuid kardavad valesti rääkida.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

a kuidas sul tai keelega lood on? on raske?
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...