Pokkeripro Taimaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • teerajaja
    Grinder
    • Feb 2009
    • 815

Re: Pokkeripro Taimaal

Ehk jagad meile natuke ka pilte, mingid pildialbumid asjad ? :)

Comment

• Johnny Jazz
      Õpihimuline Mängur
      • May 2009
      • 336

Algselt postitas teerajaja
      Oh ei :D
      Kes külla tulevad, näevad :)

Comment

• taiki
        Julm Donk
        • Dec 2009
        • 74

Ok, lisan ka paar küsimust siis.

1) Kuidas välismaalastesse üleüldiselt suhtutakse?

2) Kas on midagi sellist millest tunned puudust, mis Eestis oli olemas ja Tais mitte?

3) Võibolla kirjeldad tavalist argipäeva põgusalt.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Ladyboyd oled pannud?

Comment

• Johnny Jazz
            Õpihimuline Mängur
            • May 2009
            • 336

Algselt postitas ranka
            Ladyboyd oled pannud?
            Mina ei ole, kuid kui on huvi, siis nad on vabalt saadavad.
            Lähen tähistan nüüd pokkeri-aastavahetust. Jõulu meil siin pole, moslemid vahetasid aasta juba natuke aega tagasi ära ning budistidel on sinna veel tükk aega. Homme vastan igasugustele uutele küsimustele :)

EDIT: Kusjuures neid on absoluutselt igal pool ning tegemist pole vaid turisti-aktraktsiooniga. Kui on täis peaga meeles, lähen ja teen teile täna nende standard-kogunemispaigas ühes bussipeatuses pilte ning postitan homme :D

Comment

• levis
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 1557

Miks neid Ladyboysid seal nii palju on?

Comment

• taiki
                Julm Donk
                • Dec 2009
                • 74

Algselt postitas teerajaja
                Eks neid pilte leiab netist ka kui otsida.

2+2 on sama teema inglise keeles, 10000 postitusega :D.
                Seda vast läbi kammima ei hakka, natuke lugesin. 1 link sealt:

Comment

• mkva
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1972

Ma tripisin ka tais tsipa üle kuu. Pole kaks päeva mänginud, seega praegu hakkan mängima, aga kui huvitab võin olemises/olukorrast ja hindadest väikse kokkuvõtte hommikul teha :)

Comment

• taiki
                    Julm Donk
                    • Dec 2009
                    • 74

Algselt postitas mkva
                    Ma tripisin ka tais tsipa üle kuu. Pole kaks päeva mänginud, seega praegu hakkan mängima, aga kui huvitab võin olemises/olukorrast ja hindadest väikse kokkuvõtte hommikul teha :)
                    Jah. Tegelt võiks kõik vastata kelle piisavalt kogemusi/viitsimist.

Comment

• pkmarek
                      Jube Noob
                      • Oct 2008
                      • 193

mis värk selle taiga on, miks sinna nii hirmasti kibeletakse? (miks sa ise seal oled?)

Comment

• Ghost0
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1335

Kuidas lood arstiabi ja tervisekindlustusega on?

Comment

• Svenza
                          Svetlana aka Buldooser
                          • Oct 2008
                          • 3591

Taifuunid, orkaanid, üleujutused?
                          Kui kaua meie mõistes on head ilma. Mingid sesoonsed vihmad, niisked kuumad ilmad... on midagi sellist seal ka? On seal võimalik aastaringselt elada?

Edit: Ja kuidas cashoute teed? Kuidas poes maksad? Kuidas raha sinuni Tais jõuab?

Comment

• Kloonike
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 898

Algselt postitas taiki
                            Ok, lisan ka paar küsimust siis.
                            1) Kuidas välismaalastesse üleüldiselt suhtutakse?
                            2) Kas on midagi sellist millest tunned puudust, mis Eestis oli olemas ja Tais mitte?
                            3) Võibolla kirjeldad tavalist argipäeva põgusalt.
                            1) Kui sa suhtud kohalikesse austusega ning tüli ei nori, siis keegi sind ennast ka torkima ei tule. Minul pole 4-5 tripi jooksul veel ühtegi konflikti jõudnud tekkida. Küll aga tekkis konflikt mingi debiilse eestlasega mõned päevad tagasi, ilma, et ma talle midagi öelnud oleks (kuulsin baaris eesti keelt ja lihtsalt ütlesin nende seltskonnale tere). Taid on üldiselt sõbralikud ja abivalmid, hoolivad. Hotellidest mul siiani midagi varastatud pole, kõik käituvad äärmiselt viisakalt. Kuna mul on juba regular kohad välja kujunenud, kus ma peatun jms ning inimesed teavad ning tunnevad mind, siis on nad enda külalislahkust näidanud veel suuremalt. Näiteks ühes restoranis ma sõbrunesin restorani omanikuga - iga kord toit valmistatud erilise hoolega ja vähemalt 50% suurem kogus... Ta on nüüd minu "ema" Tais :D Kusjuures ta mees mängib pokkerit ja minu "Tai ema" pakkus kohe coachingut. Mees olevat miljoneid võitnud (maybe bs). Hotellid, korterid special rate. Baaris tasuta joogid jne. Suhtu neisse viisakalt ja nemad vastavad sulle samaga.

2) Eestis on mõned head sõbrad kellest tunnen Tais olles puudust, kuid Eestis olles tunnen ma Taist veel rohkem puudust.

3)Argipäev... Mul ei ole veel argipäeva olnud, ainult argi-pidupäevad.. Kuid täna lendan sinna ning planeerin suht normaalset elu elada 6 kuud (peale uue aasta pidustusi). Suht standard... Äratus, pesu, söök ja muu vajalik. Edasi juba grind vastavalt vajadusele ja peale seda mis iganes :) Oleneb kellaaegadest. Ise olen sunnitud minema öörežiimile nii, et pokkeriga alustan umbes 8pm+ ja lõpetan 6am või midagi sinna kanti, sest mängin UK based sitel ja see on -7h Thai time. Niisama "väljas käimise" üritan jätta nädalavahetusteks. Kahjuks selline graafik eriti hästi sotsiaalelule ei mõju (sõbrad töötavad 8-17 vms - seega pean nende tööajal magama ja niisama "hängimise" enne pokkerisessioone tegema... loodan, et süsteem siiski minu jaoks toimib).

Comment

• Kloonike
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 898

Algselt postitas Svenza
                              Taifuunid, orkaanid, üleujutused?
                              Kui kaua meie mõistes on head ilma. Mingid sesoonsed vihmad, niisked kuumad ilmad... on midagi sellist seal ka? On seal võimalik aastaringselt elada?

Edit: Ja kuidas cashoute teed? Kuidas poes maksad? Kuidas raha sinuni Tais jõuab?
                              Taifuunid, orkaanid, üleujutused? - not really. Tormise ilmaga võib ju toas istuda.

Kliima on eri Tai piirkondades erinev. Näiteks Põhja Tai (mägedes olev Chiang Mai) on oluliselt jahedam kui Lõuna Tai. Bangkok tundub selline niiske ka lämbe.

Meie mõistes on seal kogu aeg suvi, lihtsalt vahepeal on vihmaperiood, kuid siis ei saja ka väga palju (maybe 1-2h päevas). Olen seal viibinud nii vihmaperioodi ajal kui ka kõige kuumema perioodi ajal - mõlema üle pole midagi kurta.

Cashoudin otse panka, poes maksan sulas, sula saan ATMist kaardiga (suuremates keskustes ja klubides/baarides saab ka kaardiga maksta, kuid ma arvan, et nad pigem eelistavad cashi).

Comment

• Kloonike
                                Grinder
                                • Nov 2008
                                • 898

Algselt postitas Ghost0
                                Kuidas lood arstiabi ja tervisekindlustusega on?
                                Ei ole kindel. Ise olen raha eest kõik tervisemured lahendada suutnud, kuid tõsiste terviseriketega mul kogemused puuduvad. Ehk Johnny täpsustab.

Väiksema
                                Algselt postitas levis
                                Miks neid Ladyboysid seal nii palju on?
                                Seal kus on, sinna tuleb juurde. Nad on Tai ühiskonnas aktsepteeritud.

Comment

Working...