HÄÄÄLETAMAAA

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • antnx
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3102

Re: HÄÄÄLETAMAAA

Algselt postitas Tarq666
    Valimine ei muuda mitte midagi. Eesti jääb nii või teisiti teiste riikide mängukanniks ja mis puutub poliitikasse, siis poliitika ei muuda kunagi elu paremaks. Elu muudab paremaks vaid teadus. Põhimõtteliselt valite lihtsalt etteotsa need inimesed, kellele te annate võimaluse nende endi elu paremaks muuta(materiaalses mõttes). Kui lähen valima, siis valin selle erakonna, kes kõige vähem reklaamide kaudu rahvast idioodiks peab ja teisi poriga ei loobi. Kõik see komejant on lihtsalt hajutamaks rahva tähelepanu tõsistest probleemidest, mis meie ühiskonda hetkel vaevab.
    Täpselt nii on!

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

retarded mõtlemine

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

mul on t2iesti savi, kas juhib mingi keskerakond, reform, rohelised vms ... nagunii keegi neist mnidagi teha ei viidsi, tahavad iizi mani saada .. mul jumala savi kes seal on:D seetõttu ei vali ka

Comment

• antnx
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3102

Retarded mõtlemine on mõelda nii fucking kitsalt. Kui vaatad asja suures plaanis siis näed kui tühine see kemplemine kõik on. Iga probleem algab sinu ja minu tasemelt. Ja mingid mehed ei saa seda muuta. Kogu inimkond peab individuaalsel tasemel muutuma siis tulevad tõelised tulemused. See mis meile presenteeritakse on kõik mäng - ja meie oleme selle mängu ohvrid. Open your eyes

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

"Kaasaegne õigusteadvus üldiselt ei lähtu kollektiivse süü põhimõttest. Ka moraalsed hinnangud nagu „kõik poliitikud on kaabakad” või „kogu ajakirjandus on kollane ja vastutustundetu” ei ole kuigi mõistlikud. Väljend „kõik nad on kaabakad” on arenemata kodanikuteadvuse produkt ja ma kaldun arvama, et nõnda mõtlevad inimesed üldjuhul ei käi valimas."
            A.Herkel

Ei vali ise tema erakonda, kuid mõte on siin olemas - milleks käia valimas ja kes käivad valimas. Samal tasandil on suhtumine - "kõik venelased on tiblad". Tegemist on paljuski sisemise moraali, eetika tunnetusega. Tühi sedel on ka hea valik, kui tõesti ei leia endale sobivat kandidaati - sedasi saab anda signaali, et ei ole kedagi valida...

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Saab ju küll muuta ja igapäevaselt muudetakse ju! Paljud poliitikud teevad päevad läbi tohutult tööd, enamus meist põleks mõne kuuga sellise tempo juures läbi. Kõik võtavad niivõrd enesestmõistetavalt kõiki hüvesid, mis neile igapäevaselt osaks saavad ja ei mõtle sellele. Vaata ükskõik mis valdkonda ja võrdle seda 10 aasta taguse ajaga. Tohutu progress on toimunud ja see ei ole nii enesestmõistetav, nagu enamus arvavad. Mine mõnesse teise endisesse liiduvabariiki, miks neil nii halvasti see elu läheb? Neil on lihtalt sitad juhid ja muud ei midagi.

Üks anekdoot tuleb meelde:
              Lenin peab peale oktoobrirevolutsiooni töölistele kõnet:"Ja siis me kehtestame 5 päevase töönädala!" Rahvas juubeldab. Lenin jätkab:" Ja siis täidame edukalt mõned Viisaastakud ja saame kehtestada 4 päevase töönädala!!" Rahvas juubeldab veel hullemini ja loobib mütse õhku. Lenin jätkab:" Ja siis saabub meil kommunism ja saame kehtestada 3päevase töönädala!!!" Rahvas hullub ära, karjub ja ovatsioonitseb, tantsib ja juubeldab. Lenin ronib poodiumilt maha, läheb lava taha Stalini juurde ja ütleb:" Sul oli õigus, need idioodid ei viitsi tõesti üldse tööd teha..."

Comment

• marguzz22
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1458

Tore, et ka mõistlikke inimesi siin foorumis kõiksugu suleliste ja karvaste kõrvale leidub.

Comment

• Tarmonator
                  Lingiparandaja
                  • Oct 2008
                  • 3274

ma olen riigikoguliikme tööga veidi kursis ja ma võin kinnitada, et see töö ei ole meelakkumine.
                  ja see palk mis nad seal saavad, see ei ole ka kindlasti mitte ülemõistuse suur. enamus seal on piisavalt haritud, et ükskõik kus mujal ettevõttes suuremat palganumbrit teenida. tööpäevad ei ole neil 8 - 17, see on sisuliselt 24/7. paljud ei peaks sellisele tempole vastu. komisjonid, kohtumised, ettekanded, eelnõud, välisreisid, kirjavahetus jne jne. lisaks ei ela kõik riigikogulased põliselt tallinnas. et seal töötada pead sa olema eemal perekonnast, üürima eluaseme, autokulud jne. jah, kulud hüvitatakse, aga mitte 100%.

seega inimesed kes väidavad, et riigikogulased teenivad ülemäära suurt palka - vaadake peeglisse ja tunnistage ausalt kas te olete nõus sellises mahus rabama.

lisaks veel niipalju, et praegune peaminister on ilmselt kõige suurem töönarkomaan üldse keda mina tean.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

mingi 40k kuus .. + muud hyved ... ytleme nii et inimesed o nnõus selle eest rygama .1

Comment

• Tarmonator
                      Lingiparandaja
                      • Oct 2008
                      • 3274

jah, ja selle eest sa RÜGADKI. mitte ei istu niisama m***i laiaks.

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

Algselt postitas Tarmonator
                        jah, ja selle eest sa RÜGADKI. mitte ei istu niisama m***i laiaks.
                        inimesed rygavad 6k eeest juba .. ei tasu nende rygamist yle haipida

Comment

• Tarmonator
                          Lingiparandaja
                          • Oct 2008
                          • 3274

whatever, ma ei viitsi vaielda.

Comment

• Aristotep
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 605

Andsin oma hääle lõpuks ära. Tuli meelde, et kauaaegne sõber kandideerib ju samuti. Erakond on küll täiesti vastumeelne, kuid inimene on tubli ja töökas. Seega olen rahul.

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Algselt postitas Tarmonator
                              ma olen riigikoguliikme tööga veidi kursis ja ma võin kinnitada, et see töö ei ole meelakkumine.
                              ja see palk mis nad seal saavad, see ei ole ka kindlasti mitte ülemõistuse suur. enamus seal on piisavalt haritud, et ükskõik kus mujal ettevõttes suuremat palganumbrit teenida. tööpäevad ei ole neil 8 - 17, see on sisuliselt 24/7. paljud ei peaks sellisele tempole vastu. komisjonid, kohtumised, ettekanded, eelnõud, välisreisid, kirjavahetus jne jne. lisaks ei ela kõik riigikogulased põliselt tallinnas. et seal töötada pead sa olema eemal perekonnast, üürima eluaseme, autokulud jne. jah, kulud hüvitatakse, aga mitte 100%.

seega inimesed kes väidavad, et riigikogulased teenivad ülemäära suurt palka - vaadake peeglisse ja tunnistage ausalt kas te olete nõus sellises mahus rabama.

lisaks veel niipalju, et praegune peaminister on ilmselt kõige suurem töönarkomaan üldse keda mina tean.
                              LOL. Võtsin http://riigikogu.ee/index.php?id=31555 lahti ja hakkasin kohe huvi pärast vaatama. Neid, kes ükskõik kus mujal ettevõttes suuremat palganumbrit võiksid teenida on heal juhul 10%. Neid, kes seda partei abiga võiksid ehk teha on muidugi rohkem, pakun kuni 25%. Muidugi ma ei väida, et kõik ei ole oma palganumbrit välja teeninud, mingi osa neist on kindlasti sisuliselt 24/7 tüübid, kuid see osa jääb kahjuks enamuse kõrval märkamatuks.

Mõned näited piisavalt haritud riigikogu liikmete työökohtadest (poliitilised on välja jäetud):

müügiosakonna juhataja, eraettevõtja, koristustööline, FIE, suhtekorraldaja, juhataja, infojuht, toimetaja jne. Keskmine riigikogu liige on seega oma suunitluselt spetsialist või keskastme juht, kelle palgatase jääb min 2x alla sellele, mida ta hetkel saab. Minu arvan, et las saavad sama palka edasi aga kas 101 ei ole natuke palju nii väikse riigi jaoks.

Lisaks veel niipalju, et töönarkomaanist pole kasu, kui ta teeb tööd töö pärast, mitte tulemuse nimel.

Comment

• kilu6
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1305

Algselt postitas Aristotep
                                Erakond on küll täiesti vastumeelne, kuid inimene on tubli ja töökas. Seega olen rahul.
                                Lol. Eestis on süsteem, kus annad hääle sisuliselt erakonnale. Isikud ei mängi rolli ja valituks osutuvad ainult nimekirjas ees olevad inimesed (va erandjuhud, kus keegi saab väga palju hääli, aga see on väga erandlik juhus). See, palju keegi mitte valituks osutunud isik hääli saab, on puhas statistika.

Nothing personal.

Comment

Working...