Läptopi ostuabi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Strawberry
    Varasemalt kasutaja "romeo"
    • Aug 2012
    • 1229

Re: Läptopi ostuabi.

Kui hind ei oluline ja ainult raami kvaliteet on tähtis nagu osad siin arvavad, siis Macbook Pro ja installi windows peale.

Don't be a pussy http://www.imarvutid.ee/et/shop/kat/macbookpro
    Last edited by Strawberry; 13.03.13, 08:46.

Comment

• kallekusta
      Grinder
      • May 2012
      • 603

Kui raami kvaliteeti taga ajada siis Panasonicu rug seeria arvuti. Sellest võid autoga ka üle sõita ja basseini kaasa võtta. Ning mõnel naarikul pea pooleks lüüa.
      http://www.panasonic.com/business/to...ghbook-31.asp#

Comment

• Jäämees
        Vana Tegija
        • Jun 2011
        • 1182

Väga mõttekas ikka logo ja seeria järgi valida. Ei viitsi vaieldagi sellise jama üle, riistvara läppari sees on toodetud kellegi muu poolt, logo seal on bränd ainuke asi tõesti mis brändi tootja teha on, on nö kasti kvaliteet. Need vahed on suht koht marginaalsed kui oma vidinat normaalselt kasutada ja hoida.

Kui pole mingit vajadust toughbooki taolise kasti järgi on see 'äriklass' ja 'odav klass' rumal jutt. Aga hei just my opinion, mina lihtsalt saan endale 1000 eest parema sooritusega masina.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas Jäämees Vaata postitust
          Väga mõttekas ikka logo ja seeria järgi valida. Ei viitsi vaieldagi sellise jama üle, riistvara läppari sees on toodetud kellegi muu poolt, logo seal on bränd ainuke asi tõesti mis brändi tootja teha on, on nö kasti kvaliteet. Need vahed on suht koht marginaalsed kui oma vidinat normaalselt kasutada ja hoida.

Kui pole mingit vajadust toughbooki taolise kasti järgi on see 'äriklass' ja 'odav klass' rumal jutt. Aga hei just my opinion, mina lihtsalt saan endale 1000 eest parema sooritusega masina.
          issand jumal kui loll jutt see on.. hea näide hp pavilionid .. sama sisu ju kõigil? miks mingi enamus neist ära kooles lol?

e: mingi vana post, kuid muutunud pole põhmst midagi: http://laptopid.ee/kasulikku
          Last edited by leits; 13.03.13, 11:31.

Comment

• Jäämees
            Vana Tegija
            • Jun 2011
            • 1182

Issand kui argumenteeritud... 8 aastat vana tekst arvutimaailmast + müügisaidi oma arvamus.

See on jällegi teema kus ei jõua normaalselt konsensuseni. Kui tahad maksta rohkem maksa. Pole mul ühegi odava lolli peaga ostetud pilliga probleeme olnud, ja seni kuni ei ole ei näe ka põhjust maksta 2-3x rohkem mingi x firma kasti ja logo eest kui sisemus on peaaegu alati samade firmade toodetud.

Edit: ja see arvutimaailma tekst seletab mingeid võhiku teadmisi riistvarast, leia siis pigem midagi, mis analüüsib/seletab vahet Delli/Aceri/Asuse/Lenovo jmi korpuste vahel.
            Last edited by Jäämees; 13.03.13, 11:50.

Comment

• camu
              Super Moderaator
              • Jan 2009
              • 3411

Algselt postitas Jäämees Vaata postitust
              Issand kui argumenteeritud... 8 aastat vana tekst arvutimaailmast + müügisaidi oma arvamus.

See on jällegi teema kus ei jõua normaalselt konsensuseni. Kui tahad maksta rohkem maksa. Pole mul ühegi odava lolli peaga ostetud pilliga probleeme olnud, ja seni kuni ei ole ei näe ka põhjust maksta 2-3x rohkem mingi x firma kasti ja logo eest kui sisemus on peaaegu alati samade firmade toodetud.
              No riistvara mõistes mängib kube pokkeri ära ka 300$ või veel odavama Ordi arvutiga. Sisemus sama ju. Soovita seda juba.

Comment

• Strawberry
                • Aug 2012
                • 1229

Üldiselt pole vajadust jalgratast leiutada. On olemas täiesti professionaalsed inimesed, kes saavad korralikku pappi põhjaliku ja võrdleva review kirjutamise eest.

CNET is the world's leader in tech product reviews, news, prices, videos, forums, how-tos and more.

Have fun.

Edit: see on ka lugemiseks hea, üks parimaid laptopi ostmise guide-sid imho.

CNET is the world's leader in tech product reviews, news, prices, videos, forums, how-tos and more.
                Last edited by Strawberry; 13.03.13, 11:58.

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Dunno, grindi nurk pole vist eriti siukene koht kus nittida, läheb see Precision loosi.

Comment

• Strawberry
                    • Aug 2012
                    • 1229

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                    Dunno, grindi nurk pole vist eriti siukene koht kus nittida, läheb see Precision loosi.
                    Kui eelnevalt lingitud http://www.laptopid.ee/vaata/619/Dell-Precision-M4600/ Precisionist räägid, siis võimalik, et see läppar ei klapi just otseselt sinu vajadustega (ma muidugi ei tea mis sa täpselt teed sellega, ma lihtsalt oletan).

1) Protsessor on vana põlvkonna oma (protsessori mudelinumber 2xxx (2nd gen) vs uued mudelinumbriga 3xxxx (3rd gen)) (halb suurte andmebaasidega majandamisel (loe: HM2 lagib))
                    2) HDD, mitte SSD (loe: HM2 lagib) (kuigi seda saab raha eest välja vahetada I guess)
                    3) Standalone videokaart. Pokkeri grindimisele/andmebaasile ei anna absoluutselt midagi juurde, samas teeb arvutit kallimaks/raskemaks/rohkem akut kulutavamaks.

Kui kõrge graafikanõudlusega arvutimänge palju mängid ja eelarve piiratud. Siis on hea valik.
                    Kui high end arvutimänge pidevalt ei mängi, siis mina võtaks sama raha eest midagi millel on 3rd gen prose, SSD ja integreeritud video (ntx Intel HD4000)
                    Last edited by Strawberry; 13.03.13, 13:04.

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Pole plaanis nagu välja ka lähiajal vahetada kui see ost ära teha.
                      See inspiron 500 eurine mis mul atm on see hakkab nüüd peale 2.5 aastat otsi andma, kui selle pilliga saaks isegi miski 4a läbi oleks lagi.
                      HM2 ma ei hakka ever kasutama, enne lähen PT peale üle kui HM1 peaks ära surema.

Comment

• Strawberry
                        • Aug 2012
                        • 1229

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                        HM2 ma ei hakka ever kasutama, enne lähen PT peale üle kui HM1 peaks ära surema.
                        Andmebaasi majandamine on igatepidi rohkem prose ja kõvaketta taga ja vähem graafika taga.

Comment

• virukunn
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 2036

Mul elus 2 läpparit olnud. HP dv6000 mis obv esimese 2 nädalaga voodis filmi vaadates bustosse läks, ning hetkel Lenovo T500 millega olen täiega rahul. Ma grindin ka aint voodis, läppar süles, teki peal jne jne vägistand teda igatepidi ja peab vastu soliidselt. Sõber astus peale ka veel - no problem. Puhtalt sp ma juba vaatan tulevikus ainult lenovote poole. Klava ja kõik muu tundub kvaliteetsem ka kui nt sõbra inspironil.
                          Last edited by virukunn; 13.03.13, 13:13.

Comment

• Strawberry
                            • Aug 2012
                            • 1229

1299€

High res ekraan 1920x1080
                            3rd gen i7 prose
                            256gb SSD
                            Intel HD4000 graafikalahendus
                            1,3kg
                            4cell akuga 7tundi

Comment

• Kotkas1000
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 2305

See ultrabook näeb irl väga sheff välja. Sisu ja kvaliteedi kohta ei ole õige mees kaasa rääkima.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
                                Kui hind ei oluline ja ainult raami kvaliteet on tähtis nagu osad siin arvavad, siis Macbook Pro ja installi windows peale.

Don't be a pussy http://www.imarvutid.ee/et/shop/kat/macbookpro
                                Sa vist tegid nalja, aga tegelikult see ei ole üldse paha mõte. 2+2 HSNL-erite seas vaieldamatult kõige populaarsem lahendus on Macbook Pro + Windows peale. Kõik kiidavad, et haigelt kvaliteetne asi ja ainuke asi mis vastu saab on Dell Precision. Ainuke jama, et uus Macbook Pro maksab €2K+.

Comment

Working...