Narko!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: Narko!

Algselt postitas blazkuh
    Iga üks, rõhutan IGA üks saab praegu kätte ükskõik millise narkootilise aine, kui tal selleks soovi tekib.
    Igal pool rõhutatakse seda, aga mul on küll raskusi savu kättesaadavusega :-[
    Fullstacks have more fun.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

wtf, ecstasy ja LSD alksist tagapool? see on küll mingi väga imelik test

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Algselt postitas Codecci
        Nendest küll mingit sõltuvust ei teki. minuarust on tabel küll suht õige.

Comment

• leho57
          Grinder
          • Nov 2008
          • 664

Algselt postitas Codecci
          täpselt, sõltuvust ei teki ning füüsilist kahjustust sa ka ei saa. alkohol juba teadatuntud fakti põhjal hävitab ajurakke

Comment

• kilu6
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1305

Ei poolda legaliseerimist.

Comment

• blazkuh
              Õpihimuline Mängur
              • Feb 2009
              • 400

Peamine põhjus, miks nii tuliselt narko vastu ollakse, ongi teadmatus. Kõik usuvad politsei poolt meediasse paisutatud jutte + veel see mis kooliõpikutes on. Kõik see jutt on tugevalt ülepingutatud ja sellega üritatakse rahvast hirmutada. Kui keegi ennast alkost kuskil lolliks või surnuks joob, ei leia see erilist kajastamist. Küll aga tehakse kohe uudis, kui kuskil mingi heroiiniuimas narkar surnust ellu äratatakse. Lihtinimesel on lihtsalt häbi tunnistada, et ta narkot teeb või seda teha tahaks, selle peale käratataksegi kõva häälega, et mina narkot ei tee ja ei tahagi teha, mulle aitab viinast küll. Ei teadvustata endale aga seda, et see on nii vaimsele kui ka füüsilisele tervisele tihtipeale palju kahjulikum.

Häiriv on ka see, et inimesed, kes vahest natuke popsu teevad või äärmisel juhul kuskil vahupeol väikese tableti panevad, tembeldatakse kohe padunarkariteks ja ühiskonna heidikuteks, kes tõsist ravi vajavad. Normaalne on aga iga nv ennast pumbaks tõmmata ja kuskil laaberdada ja lõhkuda :)

Comment

• Helmps
                Grinder
                • Oct 2008
                • 828

Algselt postitas alaska
                Nendest küll mingit sõltuvust ei teki. minuarust on tabel küll suht õige.
                +1

Comment

• Marek
                  Jube Noob
                  • Jan 2009
                  • 110

Algselt postitas Pahvak
                  Igal pool rõhutatakse seda, aga mul on küll raskusi savu kättesaadavusega :-[
                  Pluss mõni targem ehk jätab just ostmata kuna peab kraami sebima inimrämpsult

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

a no minge te vittu kui ectasyt sõltuvust ei teki ... tean konkreetset juhtumit, kus see tekkis .. see on kyll mingi jama, mis te ajate

Comment

• masterpuppet
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2094

Leits, kas antud isikul tekkis füüsiline sõltuvus, kus keha nõudis uut doosi või oli pigem tegemist vajadusega olla pidevalt paugu all?
                      Pigem on vahe seal.

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

Algselt postitas masterpuppet
                        Leits, kas antud isikul tekkis füüsiline sõltuvus, kus keha nõudis uut doosi või oli pigem tegemist vajadusega olla pidevalt paugu all?
                        Pigem on vahe seal.
                        mis vahet kas vaimne v füüsiline vajadus .. sõltuvus on sõltuvus

ise olen kanepit 1x teind . .see oli ~8 aastat tagasi .. olin 13 .. mina ei saand tast midagi ja rohkem pole proovind .. räägitakse et päris lahe on jne ...

Mis neil hinnad üldse on .. palju see kanepi suits üldse maksab .. 200 tükk? kuskilt olen kuulnud, et gramm pidi 250 olema?

Comment

• Kris
                          Grinder
                          • Mar 2009
                          • 860

olevat jah gramm 250, eelpool keegi rääkis 300'st

mina olen legaliseerimise poolt kõrge riikliku kontrolli alla pannes.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

"Kanep vabaks ja hoopis kohv ja sigaretid keelualla" oleks minu slogan. Ise ei tarbi neist ühtegi, kuid vahelduse mõttes võiks ka teise meelemürgiga sotseksperimenti teha...

Comment

• Helmps
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 828

Algselt postitas leits
                              a no minge te ***** kui ectasyt sõltuvust ei teki ... tean konkreetset juhtumit, kus see tekkis .. see on kyll mingi jama, mis te ajate

sõltuvus on see, kui elad põhimõtteliselt doosist doosini ning ilma selleta ei saa. kas antud isik tarbis siis päevast päeva ecstasyt? või oli see nn. "nädalavahetusesõltlane" kes nädalavahetustel 3 päeva rokkis ja siis oli iga ndv sõltuvuses ?

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

No inimesel tekkis asja järgi vajauds .. käed v2riseid ja nagu segane oli ... ma nimetaks asja sõltuvuseks ... vb ta pani muud ka peale extasy .. aga ega need "rattapoisid" ka päris normaalsed ei ole

Comment

Working...