Narko!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: Narko!

mida vittu :D, narx ja eestis legaalseks :D?
    my ass !

never!

Comment

• mihkel7
      FPP Pro
      • Oct 2008
      • 259

suht pointless topic imo. Eestis narko mittekunagi legaalne. Ainus võimalus mingi medical marijuana.

Comment

• Helmps
        Grinder
        • Oct 2008
        • 828

Ma siin omaette mõtlesin, et huvitav mis diskussioon tekiks, kui teeks topicu "Kas keelata eestis alkohol ja tubakas?"...:D

Comment

• marguzz22
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1458

kunagi kindlasti kui meie põlvkond on surnud ja veel 2 põlvkonda tulnud

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Martin Helme ütleks sellise asja kohta konkreetselt, see on pidev piiride edasi nihutamine, täna kanep, homme seened, ülehomme extasy..

ma ei näe mis kasu tooks kanepi legaliseerimine.

Comment

• marguzz22
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1458

Algselt postitas Rage
              Martin Helme ütleks sellise asja kohta konkreetselt, see on pidev piiride edasi nihutamine, täna kanep, homme seened, ülehomme extasy..

ma ei näe mis kasu tooks kanepi legaliseerimine.

1. turiste tuleks 100x rohkem mille kaudu võidaksid kõik majanudsharud
              2. raha aktsiiside näol oleks meeletu
              3. raha saaks suunata narkoennetusse->heroiini sõltlaste jne raviks.

Täna tõmmatakse nagunii, aga raha saab diiler/maffia kes iganes. Riik tegeleb ainult probleemide lahendamisega ja raha kulutamisega

Comment

• Helmps
                Grinder
                • Oct 2008
                • 828

minu meelest on see teema ennast ammendanud. selgelt on välja kujunenud pooldajad ning vastased ja väga raske on kedagi vastupidiselt mõtlema mõjutada. samas marguzzz näeb julmalt vaeva ning teised sõdivad vastu :D nagu võitlus tuuleveskitega. ega's midagi, nii on see ajast aega olnud, et on ühed ja on teised.
                a muidu kui küsite, et kumma kraavi poole peale mina siis hüppan.. ma pooldaks legaliseerimist ja seda mitte kanepi näol vaid terve süsteemi ümbertöötamist. ja sellest ei maksa nüüd arvata, et seda postitust kirjutasin ma valgete vuntsidega, liimikott peas ja oda veenis... lihtsalt näen asju ka teises valguses.

Comment

• Maheaatom
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 958

Vastu, sest imo ei ole Eesti (koos endise idablokiga selleks valmis). Eks Holland on ka omajagu hädas oma liigliberaalse poliitikaga, aga Eestis oleksid tulemused veel palju hullemad. Võimalik, et see aeg tuleb, kuid mitte praegu. Teine sarnane teema on lõbumajandus legaliseerida. Kunagi arvasin, et vast oleks see isegi hea idee, kuid praegu olen samuti vastu. Minu jaoks on meie riigi maine olulisem kui mõned kopikad, mis kukuvad lisaks avalikule odavale kepi- ja narkoparadiisi mainele.

Ja ma tunnen siinsamas Eestis inimesi küll, kes on koos kanepiga ka oma ajud ära tõmmanud.

Comment

• marguzz22
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1458

jah ühesõnaga jutud said räägitud ja kõik oma arvamuse väljendatud :) ja kui meie pokkeriprod komnjuun oleks parlament siis võetaks see resolutsioon vastu 10 poolthäälega

Comment

• Booyaka
                      FPP Pro
                      • Dec 2008
                      • 249

Tean paari tuttavat kes on präeguseks hetkeks täiesti põhja käinud ja võin öelda, et üks põhjus on kindlasti kanep. Nii kaua kuni on lolle inimesi tuleb seda keelata! minu point of view. see muidugi ei tähenda, et need lollid kusagilt igori käest seda ei saa. aga niikaua kuni igor müüb on väikegi chance, et paar inimesed jäävad sellest põhjakäigu rajalt eemale.

Comment

• hotcocacola
                        HTCCACLA
                        • Oct 2008
                        • 14473

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Portugali teemast: http://www.aegmaha.com/videos/14567

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

Algselt postitas Imric

väga hea

Comment

• blazkuh
                              Õpihimuline Mängur
                              • Feb 2009
                              • 400

Teema on päris pikk ja tugev vaidlus käib, sellepärast lugesin praegu ainult 2 esimest lehte läbi.

Ise olen 100% legaliseerimise poolt, isegi kangemad ained võiks legaliseerida. Jutt, et siis hakkavad kõik 14 aastased heroiini süstima või kettaid loopima, on minu arust lihtsalt labane. Iga üks, rõhutan IGA üks saab praegu kätte ükskõik millise narkootilise aine, kui tal selleks soovi tekib. Jah, asi on natuke raskem, kui seda apteegist osta, kuid siiski. Vaevalt hakkaksid legaliseerimise korral apteegid või müügiasutused seda igale isikule piiramatus koguses müüma, kangema kraami müügil oleks väga väga range kontroll. Need, kes siin räägivad, et alko on nende jaoks ainus narkootikum, panen siia väikese pildikese:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Võrrelge alkoholi ja tubakat näiteks GHB ja Ecstasyga.

Kui narkootikumid peaks legaliseeritama, siis see kraam, mis sa apteegist ostad, on tänu riiklikule kontrollile üldjuhul puhas ja kvaliteetne. Praegu tänavalt kanepit ostes ei tea sa iial, millega seda immutatud on. Amfetamiinist, herost ja kokast ei hakka rääkimagi, seda solgitakse ikka päris korralikult. Kui tarbija teab, et ta saab korralikku ja kvaliteetset kraami apteegist, ei lähe ta seda Igorilt 0.6x hinnaga ostma. Siinkohal võib välja arvata padunarkarid, kes ainult herot süstivad ja surma ootavad. Samamoodi joovad a-sotsiaalid halli hägust samakat, kuna neil on pohhui mida nad endale sisse ajavad, peaasi, et pähe hakkaks. Tavainimene, kes joob vahest nädalavahetustel ja võtab teinekord mõne õlle, ostab selle ikkagi poest. Samamoodi hakkaks toimuma narkootikumidega. Kes vahest tahab väikse pilve tõmmata, läheb ja ostab selle kindlast kohast, teades, et saab kvaliteetset asja. Kangema kraami puhul peaks ostja oma passi esitama ja iga ost pannakse registrisse kirja.

Rääkimata maksurahast ja turistide hordidest, kes Eestis käima hakkaksid. Turistidele muidugi heroiini müüma ei tohiks hakata, see oleks liiga karm ja tagajärjed võiksid päris halvad olla.

See on minu arvamus ja vaidlusesse ma sekkuma ei hakka, sest neid, kes ei poolda, on pooldajateks väga raske muuta :)

Comment

• farik666
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 834

word up, blazkuh!

Comment

Working...