Narko!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ok2aa
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1903

Re: Narko!

kui siin pol korraldada siis arvatavasti <20 aastased pooldaksid legaliseerimist ja natiuke vanemad mitte. tehke omad järeldused

Comment

• paradigmlost
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 421

-Kui kanep oleks legaalne, langeks hind 3-4 korda, kuna tekiksid suured ja korralikud istandused. Igoritel ei tuleks siis pähe kuskil väikestes urgastes väikseid koguseid kasvatada.
      -Karistused on praegu Eesti riigis väga paigast ära, rohttaime kasvatajatest tehakse kriminaalid, mõrvareid karistatakse liiga leebelt.
      -Täiesti vale on igasugune hüppelauateooria! ja oletused, et eestlased hakkaksid massiliselt taime kohe kuritarvitama. (Kel on asja vastu huvi see saab ka praegu kauba kätte, Hollandis on enamik tarbiaid turistid, kohalikud tarbivad väga vähe või üldse mitte).
      - Ei propageeri, aga kanep iseenesest ei ole kahjulik. Kanepi tarbimine suitsetades ja selle kuritarvitamine kahjustab tervist
      (ma ei taha, et Eesti muutuks Hollandiks, vaid lihtsalt seda, et botaanikaga tegelemise ja ennast väga hästi tundmise eest ma karistada ei saaks)

ilusat suve.peace.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Ei poolda kanepi legaliseerimist. On paar tuttavat, kes peaaegu iga päev teevad ja nad ikka vähe muutunud sellest, mälu eriti p*rses...

Ja Igorid parem kasvatagu ja müügu kanepit kui varastagu mu automakki :)

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

imo võib selle teema sulgeda .. olen elus korra kanepit proovinud .. ei tea nii ja naa .. rohkem ei ole proovinud ka .. see oli 8 aastat tagasi

Comment

• rohelinekonn
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 3808

Ei poolda mitte millegi legaliseerimist. Vana hea alko ajab asja ära.

Comment

• farik666
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 834

Algselt postitas ranka
              Kui riik kanepi legaliseeriks, siis ta peaks seda müüma sellise hinnaga, et tavararbija suudaks seda osta, vastasel juhul hakatakse eelistama Igroi kaupa riigi kvaliteetsele kaubale. Sama on salaviiinaga - niikaua, kui riik müüb alkoholi viisaka hinnaga, niikaua ostab tavatarbija alkoholi riigilt. Muidugi alati leidub erandeid, kes lähevad Igori ukse taha odavamat maiust otsima aga need erandid ei ole meie ühiskonnas eriti midagi väärt kah. Seda muidugi tänasel päeval.

Muideks ma ei tea kanepi tootmise hinda aga ma eeldan, et 300 eeki grammi eest on ikka väga räme liigkasu võtt (võin ka eksida) ja riik saaks legaliseerides seda müüa üliodavalt võrreldes praeguse hinnaga.

exactly my point.. otse kümpi jälle!

Comment

• leho57
                Grinder
                • Nov 2008
                • 664

ei tea... kindlasti ei oleks poolt kui kangemad narkootikumid legaliseeritaks kuid kanep on selline aegumatu teema. ei saa mina aru miks neid samme juba astutud ei ole :D
                inimkond on tarvitanud kanepit juba ligi 8000 aastat (ja seda mitte mingi köie näol :D) - sellest viimased max 100 aastat on see illegaalne olnud. kus on loogika? mis siis nüüd nii väga juhtunud on, et viimase 100 aasta jooksul on see taim järsku hävitava toimega ja kõik tarvitajad müüjad ja muud diilerid peaks pooleks eluks vangi toppima?

see mälu kadumise jutt ja skisofreenia on ka bullshit. kui sul on mingine soodumus sellele siis jääd ka skisoks nii või teisiti - kanep ainult kiirendab protsessi. ja soodumust sellele on väga väikesel protsendil (mingi 1-2% oli vist, ei mäleta täpselt).
                Olen ise suht tihti tarvitanud, ei kurda mitte mingi performance'i üle pikas perspektiivis. ja eelistan iga kell seda alkoholile, millega kaasneb mingi tuumapohmell ning alati hommikul pangaarvet vaadates on kurb olla kohe. rääkimata mingitest mälukatest... 'mida küll eelmine õhtu tehtud sai' või avastad ärgates, et oled jumal teab kuhu end joonud :D
                4-5 tunni pärast oled back in business nagu midagi poleks juhtunud.

teine asi... alkoholijoobes inimesed lähevad pahatihti jõle härga täis. aga mitte kunagi, kordan MITTE KUNAGI ei leia sa kanepiuimas inimest kes oleks vägivaldne. kes teinud, see teab, et tegemist on suhkoht 99% tõega

need kes on korra/2 proovinud ning ei ole omanud mingit mõju või ei ole asjale pihta saanud - paluks teil meenutada enda esimest alkoholi proovimist. no ei osanud ka nagu lakke kiita seda, mina vähemalt mitte...

edit: ma muidugi ei ütle, et kõik peaksid seda tegema või proovima. sugugi mitte. lihtsalt ei maksa nii väga asja vastu olla kui ise fänn ei ole :D karsklased ju ei propageeri alkoholi kaotamist poelettidelt. suitsetamisega on teine teema - see lihtsalt hävitab su keha kohutavalt

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

kokaiini o nka tarvitatud 8k aastat .. mingid asteegid vms n2risid coca lehti .. mis aitasid mägedes kõrguste kasvades... see ei t2henda, et me kokaiini peaks legaliseerima .. siis oleks insta kõigil ninad tolmused

Comment

• uudistaja
                    Bännitud
                    • Mar 2009
                    • 115

tanasel paeval 1grammi hind lausa 300 eeki? :o
                    seega on toimunud julm hinnat6us. 7a tagasi oli grammi hinnaks c 100eeki.

hispaanias saab 1g olenevalt asjaoludest hinnaga 2-5euri.
                    odvam/nauditavam on kindlasti kevadel seemned potti ja r6dule

legalaize for sure! ;D

Comment

• QKulgur
                      Õpihimuline Mängur
                      • Dec 2008
                      • 484

Algselt postitas leits
                      kokaiini o nka tarvitatud 8k aastat .. mingid asteegid vms n2risid coca lehti .. mis aitasid mägedes kõrguste kasvades... see ei t2henda, et me kokaiini peaks legaliseerima .. siis oleks insta kõigil ninad tolmused
                      coca lehtede närimine on midagi muud kui ninna tõmmata:D

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Algselt postitas leho57
                        ei tea... kindlasti ei oleks poolt kui kangemad narkootikumid legaliseeritaks kuid kanep on selline aegumatu teema. ei saa mina aru miks neid samme juba astutud ei ole :D
                        inimkond on tarvitanud kanepit juba ligi 8000 aastat (ja seda mitte mingi köie näol :D) - sellest viimased max 100 aastat on see illegaalne olnud. kus on loogika? mis siis nüüd nii väga juhtunud on, et viimase 100 aasta jooksul on see taim järsku hävitava toimega ja kõik tarvitajad müüjad ja muud diilerid peaks pooleks eluks vangi toppima?
                        Are you serious? Mõnikümmend aastat tagasi olid neegrid ka veel alamklass, nüüd on võrdsed õigused... Kus on loogika? On nad järsku niivõrd heaks muutunud, et enam ei tohigi diskrimineerida?
                        Algselt postitas leho57
                        need kes on korra/2 proovinud ning ei ole omanud mingit mõju või ei ole asjale pihta saanud - paluks teil meenutada enda esimest alkoholi proovimist. no ei osanud ka nagu lakke kiita seda, mina vähemalt mitte...
                        Nop, alko oli just esimest korda jõhkralt kõva. Kanep hakkas mul alles peale mingit 5-ndat korda mõjuma... Vb ei osanud tõmmata, dunno.

Comment

• K2snakas
                          Pokkerihai
                          • Feb 2009
                          • 2388

ma küll vastu pole sellele. Ennem laksaks küll kanepit, kui jooks viina:)

Comment

• leho57
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 664

Algselt postitas Codecci
                            Are you serious? Mõnikümmend aastat tagasi olid neegrid ka veel alamklass, nüüd on võrdsed õigused... Kus on loogika? On nad järsku niivõrd heaks muutunud, et enam ei tohigi diskrimineerida?Nop, alko oli just esimest korda jõhkralt kõva. Kanep hakkas mul alles peale mingit 5-ndat korda mõjuma... Vb ei osanud tõmmata, dunno.
                            no misasja :D neegreid on üleüldse alahinnatud :D kõikide inimeste emad/isad!

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas uudistaja
                              tanasel paeval 1grammi hind lausa 300 eeki? :o
                              seega on toimunud julm hinnat6us. 7a tagasi oli grammi hinnaks c 100eeki.

hispaanias saab 1g olenevalt asjaoludest hinnaga 2-5euri.
                              odvam/nauditavam on kindlasti kevadel seemned potti ja r6dule

legalaize for sure! ;D
                              7 aastat tagasi oli keskmine palk 3 x väiksem ka.

Kus riikides peale Hollandi veel kanep legaliseeritud on? Peale kanepi peaks riik bordellinduse ka legaliseerima - milleks peab raha andma mustale turule, kui võib selle vabalt riigikassase korjata ning nii kuritegevust vähendada.

Comment

• paradigmlost
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2008
                                • 421

Leho57 väga hästi kirjutasid, täpselt nii ongi..
                                Lääne-Euroopas (Hispaania, Saksamaa, Taani, Belgia jne) on suhtumine kanepisse enamasti suhteliselt tolerante.. Portugalis legaliseeriti 5 aastat tagasi absoluutselt kõik narkootikumid (ka kanged) ja selle tulemusena vähenes kuritegevus ja narkosõltlaste arv märgatavalt.

Comment

Working...