*** Juuli offtopic ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** Juuli offtopic ***
EBSi peaks ju suht raske olema mitte sisse saada? Kõrgharidus on devalveerunud :(
Majandusest veel niipalju, et üks TÜ majanduse õppejõud ütles oma nooremale sugulasele, kes mõlgutas mõtteid TÜ majandusse astuda, nii: "Mine õpi parem midagi kasulikku, mine õpi näiteks matemaatikat või statistikat".
P.S. Majandusinimesed ärge nüüd solvuge.Fullstacks have more fun.
Comment
-
No, eks asi ole ikka inimeses kinni. Kes viitsib, see saab iga alaga pmst oma asja ajada..Algselt postitas PahvakEBSi peaks ju suht raske olema mitte sisse saada? Kõrgharidus on devalveerunud :(
Majandusest veel niipalju, et üks TÜ majanduse õppejõud ütles oma nooremale sugulasele, kes mõlgutas mõtteid TÜ majandusse astuda, nii: "Mine õpi parem midagi kasulikku, mine õpi näiteks matemaatikat või statistikat".
P.S. Majandusinimesed ärge nüüd solvuge.
Comment
-
Õppige seda, mis huvitab - olgu selleks siis majandus, flöödimäng, agronoomia või mis iganes. Ei tasu mingil juhul minna õppima midagi suunitlusega "sel alal saab tulevikus head pappi teenida". BTW. - majandust soovitan õppida eelkõige inimestel, keda huvitab ettevõtlus, mitte "kuskil hea koha peal töötamine". Viimane on praegu väga problemaatiline, sest igast "rahvusvahelisi ärijuhte" on niigi kümnete tuhandete kaupa
Comment
-
Täpselt. Sul on õigus. Aga on teatud erialad, kus käib suurem osa tudengitest diplomit välja teenimas ja tihtilugu on nendeks üliõpilasteks need, kes ei teadnud mida peale keskkooli täpselt teha. Kellel puudus siht. Mul pole mitte midagi sihikindlate entusiastide vastu majandusest, juurast, bioloogiast, usuteadusest või kust iganes. :)Algselt postitas RiggedNo, eks asi ole ikka inimeses kinni. Kes viitsib, see saab iga alaga pmst oma asja ajada..
EDIT: Õppige, mis meeldib, aga keskkooli lõpuklassis tekkisid ühtäkki mitmetel tsikkidel majandus- ja juurahuvid. Kuigi, mis seal salata, soliidsed erialad mõlemad.Fullstacks have more fun.
Comment
-
Mulle väga meeldib, et need tsikid seda õppima lähevad ;DAlgselt postitas PahvakTäpselt. Sul on õigus. Aga on teatud erialad, kus käib suurem osa tudengitest diplomit välja teenimas ja tihtilugu on nendeks üliõpilasteks need, kes ei teadnud mida peale keskkooli täpselt teha. Kellel puudus siht. Mul pole mitte midagi sihikindlate entusiastide vastu majandusest, juurast, bioloogiast, usuteadusest või kust iganes. :)
EDIT: Õppige, mis meeldib, aga keskkooli lõpuklassis tekkisid ühtäkki mitmetel tsikkidel majandus- ja juurahuvid. Kuigi, mis seal salata, soliidsed erialad mõlemad.
Comment
-
Mul ka tekkisid peaaegu kõikidel klassiõdedel igasugused huvitavad huvid. See mingi standard laks.
Ja tänasest on liiga persses unenägude piiri jälle natuke liigutataud ja tuli vist sellest, et saunas diivani peal magasin. Olin siis kuskil kaljude otsas Brookeiga Vapratest ja Ilusatest matkamas ja mingi ilge torm ja nuss hakkas peale. Igatahes ma tahtsin kohe korraliku härrasmehena teda ilge hooga kaljude pealt alla aitama hakata, kui tuli piiramatu tänelepanuvajaduse ja teraslõuaga Ridge helikopteriga ja võttis meid kalju ääre pealt peale. Fucking pede. Igatahes siis läksin hoopis poodi the secret society of PUAs teist osa ostma, mida tegelt pole olemaski vist ja ostsin hoopis Tupaci eluloo ja siis lõpp.
Comment
-
Mind ajab närvi see tsikkide paraad igal fucking teaduskonnal või erialal. See on lausa haige - mida need tsikid teevad? Nad oskavad ainult tuupida. Saavad oma magistrid ja doktorid kätte, tehakse neile laps ja siis istuvad ning päriselt oma teadmisi rakendada ei oska/ei tahagi. Võiks teha mingid tingimused, et mehed saaksid ka konkureerida - obv on neil nõrgemad tulemused aga suurem % on need kes ikkagi peale kooli lõpetamist ka asjaga reaalselt tegelevad ja kasu ning raha toovad. Nende mõttetute tuupuritest tibide paraad on masendav ja näitab meie haridussüsteemi tegelikku olemust. Kuidas sa konkureerid ülikooli kui tuleb narvast mingi marusja kellel on kuldmedal ja kõik 5-ed. Kas see näitab üldse midagi inimese kohta ja tema mõttemaailma, silmaringi kohta? Lollide tuupurite paradiisis elame!
Comment
-
Näiteks mina teadsin juba keskkooli minnes, et õppida ma seal ei viitsi ja et ülikooli lähen tasulisele kohale. Valikute küsimus, selle ajaga olen ma aga tohutult pokkeris arenenud, pigem maksan selle värgi kinni ja õpin seda mis mulle meeldib.
Comment
-
racist banAlgselt postitas antnxMind ajab närvi see tsikkide paraad igal fucking teaduskonnal või erialal. See on lausa haige - mida need tsikid teevad? Nad oskavad ainult tuupida. Saavad oma magistrid ja doktorid kätte, tehakse neile laps ja siis istuvad ning päriselt oma teadmisi rakendada ei oska/ei tahagi. Võiks teha mingid tingimused, et mehed saaksid ka konkureerida - obv on neil nõrgemad tulemused aga suurem % on need kes ikkagi peale kooli lõpetamist ka asjaga reaalselt tegelevad ja kasu ning raha toovad. Nende mõttetute tuupuritest tibide paraad on masendav ja näitab meie haridussüsteemi tegelikku olemust. Kuidas sa konkureerid ülikooli kui tuleb narvast mingi marusja kellel on kuldmedal ja kõik 5-ed. Kas see näitab üldse midagi inimese kohta ja tema mõttemaailma, silmaringi kohta? Lollide tuupurite paradiisis elame!
Comment
-
Üldjuhul mind ei huvita need naiskad sellesmõttes, et see on ju pigem positiivne, et nende edasine tee lapse ja muuga tegelemise peale läheb.
Ja väga palju(pigem vist ongi enamus) on neid, kes tegelt ei saagi aru, mida nad tahavad ning kuidas need asjad toimima peaksid. Vestlusel tuli ka see väga selgelt välja, et inimesed, kes mu kõrval istusid olid suht teemast mööda ning ei osand tuua ühtegi väga konkreetset põhjust miks nad just seda õppida tahavad(oli ainult üldine möla, "et jajaa see ärijuhtimine võiks päris huvitav olla ja edasi blabla).
Mulle igastahes meeldib see väga, et need inimesed nii mõtlevad, sest see just eraldabki terad sõkaldest ning need kes on asjast tõsiselt huvitatud jõuavad ikka sinna, kuhu nad jõudma peavad ning teised ongi just need, kes praegu istuvad kodus ning nutavad, et tööd ei ole.
Comment
-
+100, FYPAlgselt postitas Imricsexist ban pigem :P
Nagu tegelt ka, WTF?!?!:o
Kui sa tegelikult tahad õppida ja tahtsid seda ka keskkooli ajal, siis sa saad sisse.
Ja kas arvad, et ülikooli minnakse ainult oma tulevast eriala õppima? Selle jaoks on kutsekoolid pigem. Ja selle koha ülikoolis on ta oma varasema tööga ära teeninud.
Isegi kui sul on õigus ja selle naisterahva "karjäär" jääb pooleli ning vahetub pereelu elamise vastu...kas ka koduperenaine ei või olla pigem haritud?
ja...mõtteid on veel, aga mida iganes...maailmavaade erinev vist.
Comment
-
A frequent contemporary use of the term in English is male chauvinism, which refers to the belief that males are superior to females.
see ma olen. Aga kui see puudutab otseselt mind siis ma võin olla. Kui igal kursusel on 26 naist ja 3-4 meest. Mitte, et mul midagi nende vastu poleks aga ??????
Comment
Comment