*** DeTsEmBrI OFFTOPIC *** - Tere Talv !
Collapse
X
-
Re: *** DeTsEmBrI OFFTOPIC *** - Tere Talv !
Tildi anatoomia. Olin suht väsinud ja sessi alguses sain kaks korda vastu kotte ka underdogide käest enne striimi alustamist ja siis läks edasi nii, et lihtsalt nägin ja teadsin, et mismoodi on õige mängida, aga mängisin ikka valesti- tilt ühesõnaga. Sess läks ikka täiesti käest ära. Natuke läägis ka ja läksin beast mode peale üle. Jäin tänu milestone hittimisele isegi natuke plussi. Tra, kui väsinud ma olen. http://www.twitch.tv/usbring/b/597185000Last edited by Vandalar; 09.12.14, 11:22.
Comment
-
Võimas õppevideo. Su laudade ja hudi välimus on täielik aids.
Comment
-
whaaat..
viskasin pilgu peale videole:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
1. Võta laudu paarikümne võrra vähemaks!!!
2. Hakka mõtlema!!!
Comment
-
-
+100.Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitustVõimas õppevideo. Su laudade ja hudi välimus on täielik aids.
Pole cash player aga milleks seal HUDis sul M-stats on?
Comment
-
Ma ütlen ju, et tildi anatoomia. Absull ei olnud pidureid peal ja näiteks üks käsi, kus tag callib mono boardil ja turn paardub ja ma ikka kütan on ilmselge näide tildist. HUD ongi turna hud, aga kõlbab küll IMO.
Comment
-
Algselt postitas Vandalar Vaata postitustMa ütlen ju, et tildi anatoomia. Absull ei olnud pidureid peal ja näiteks üks käsi, kus tag callib mono boardil ja turn paardub ja ma ikka kütan on ilmselge näide tildist. HUD ongi turna hud, aga kõlbab küll IMO.
Comment
Comment