Pokkeriprode jõuluannetus 2013

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: Pokkeriprode jõuluannetus 2013

annetamata ei jäta. siin samas teemas mitu väärt linki/kohta kuhu annetada. kuna muru tahtis asja eest vedada, aga nüüd on nii butthurt, siis vist selline kollektiivne annetus jääb ära?

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Minu poolest jääb ära jah, endal ammu annetatud, hilja ka juba. Ma tõepoolest ei kujutanud ette, millist klassiviha ja kadedust võib spordi toetamine esile kutsuda. Tõepoolest ei ole mingit tahtmist midagi korraldada, kui heade kavatsuste ja eeskuju näitamise (ütlesin enda summa välja, et teistes ka sportlikku hasarti tekitada rohkem annetama, eelnevatel aastatel on jõuluchallenge'gi toimunud)) valatakse hoopis üle süüdistustega eputamises, mu..imõõtmises ja milles iganes veel.

2011 juba jäi ära, see aasta samuti. Sooviks edu sellele kes iganes järgmine aasta püüab midagi korraldada, raudseid närve läheb selle pasarahe jaoks vaja.

Ja korra veel, väga tõenäoliselt oleks mina ja pastilaa olnud ainsad, kes FC PP'le annetavad, tahtsin seda siia listi panna eelkõige seetõttu, et me oleks annetanud niikuinii, see oleks näidanud PP'de jõuluannetust lihtsalt suuremana. Aga ei, tervel kambal oli vaja lihtsalt läbi mõtlemata peale lennata. Hästi tehtud. The road to hell is paved with good intentions. Loodetavasti kõik õppisid sellest midagi. Ma õppisin jätma enda heateod enda teada.

Comment

• andu_andu
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 4050

Kuidas sulle klassivihaga siin midagi seostub ?

Comment

• MartinGarcia
          Grinder
          • Nov 2009
          • 517

:D

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
            Ja korra veel, väga tõenäoliselt oleks mina ja pastilaa olnud ainsad, kes FC PP'le annetavad, tahtsin seda siia listi panna eelkõige seetõttu, et me oleks annetanud niikuinii, see oleks näidanud PP'de jõuluannetust lihtsalt suuremana. Aga ei, tervel kambal oli vaja lihtsalt läbi mõtlemata peale lennata. Hästi tehtud. The road to hell is paved with good intentions. Loodetavasti kõik õppisid sellest midagi. Ma õppisin jätma enda heateod enda teada.
            Tahaks siinkohal sind klubi nimel annetuse eest tänada, hetkel klubi eelarvel on üsna rasked ajad. Tänud veelkord ja loodetavasti need, kes teistesse valdkondadesse annetada tahtsid, seda ka tegid.

Comment

• Rigged
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2535

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas inward Vaata postitust
                Tahaks siinkohal sind klubi nimel annetuse eest tänada, hetkel klubi eelarvel on üsna rasked ajad.
                Ainus juhatuse liige on ju tema ise? Seega JOKK oleks siis, kui muruntau ise tänaks ennast klubi nimel annetuse eest.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

muruntau, eat a Snickers

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

anywho, tänud kes on annetanud. kuni 23ndani saab annetada, siis hakkan tegelema. hetkeseisuga 350€
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
                      Oli paar kommentaari stiilis, et kui meil on toetust vaja, peaksime võistkonna nimes pro sõna donkide vastu vahetama ja arvamusavaldused, et jõukamad mängijad peaksid ise klubi eelarve puudujäägid kinni taguma. Plussühtesid lendas ka igale poole. Ma ei kujuta ette, keda sellise mõttemaailmaga tüübid üldse valimas käivad, sest isegi sotsid pole nii hardcore.

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

lihtsalt lol.. riggedi pilt sobis h2sti :1

Comment

• MartinGarcia
                          Grinder
                          • Nov 2009
                          • 517

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                          Oli paar kommentaari stiilis, et kui meil on toetust vaja, peaksime võistkonna nimes pro sõna donkide vastu vahetama ja arvamusavaldused, et jõukamad mängijad peaksid ise klubi eelarve puudujäägid kinni taguma. Plussühtesid lendas ka igale poole. Ma ei kujuta ette, keda sellise mõttemaailmaga tüübid üldse valimas käivad, sest isegi sotsid pole nii hardcore.
                          Pidid konto ära kustutama ju, liiga hardcore

Comment

• Ajuvaba
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 634

Huvitav teema, kes võtab isiklikult ja kes lihtsalt haugub. Mis antud teema point on? Kas tahetakse mingit happeningi korraldada? Vähemalt 4-5.a tagasi selline idee oli. Kuna yhisknda pokkerimänguga väärtust ei looda, siis äkki teeks midagi positiivset, saaks kajastust jne. Kui point puudub, siis olen nende eelkommenteerijatega nõus, et olgu listis mistahes MTÜ ja igayks annetab v mitte ja kui palju ise tahab. Kui aga kogu teemal on mingi suurem väärtus, siis tuleks spordiklubid välja jätta. Tegemist on sponsorlusega mitte annetusega. Vaba aja sisustamine ja eluga toime tulemine on 2 eri asja. Mina ei ole ka kunagi siin foorumis annetanud aga olen seda teinud läbi teiste kanalite. Miks ei ole siin teinud, seda saab eelneva 6lk pealt lugeda.

Comment

• vennike
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1958

jesus fucking christ, mis teil viga on ? isegi jõuluannetuse teemas suudetakse kannaga näkku taguda.

Comment

• Ermii
                                Õpihimuline Mängur
                                • May 2009
                                • 402

Hey, kuna see aasta midagi sellest teemast välja ei tulnud, siis võiksid foorumlased kes annetavad kuhugi, siia linke visata, kuhu oma panus suunata, nagu seda on teinud juba rigged ja niki.

Comment

Working...