Pokkeriprode jõuluannetus 2013

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Pokkeriprode jõuluannetus 2013

The olete full of shit to the max.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

Te koik the full of shit. Pastilaa vs. Karupoeg väiltus selle Teema kohta let's go

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

Igaksjuhuks seisukoht ka: qq + 1

Comment

• karupoeg
          Pokkerihai
          • Jun 2012
          • 3823

Nii, alustades algusest.

Ma ei ole mingi pokkerivirtuoos ning kindlasti ei ole ma mingi "pokkeripro". Kuid minu jaoks on hämmastav, kuidas jõuluannetuse temaatikas üritavad kaks isikut (pastilaa ning muruntau) endale tähtsat temaatikat peale suruda.

Muruntau ning pastilaa väited, mis on üles ehitatud "pokkeriprode" jalgpalliklubi kuludele on ultimate bullshit. Kuidas peaks kedagi huvitama, et a la player x ei suuda oma isikutasu maksta?

Tegutsege oma egiidi all kuidas tahate ning pange aastaringne toetusteema püsti, kuid ärge siduge seda jõuluannetusega. Sest reaalselt, minul isiklikult läheb süda pahaks kui ma loen, et muru ja pastilaa otsivad oma erahobi promomiseks foorumiliikmete stake. Ning seda kõike jõuluajal.

Ja nagu tuleb välja - ma ei ole ainus.

Comment

• Karelkorm
            Grinder
            • Nov 2009
            • 856

FC PP ei sobi ka minu arust jõuluannetuse teemasse. Jalka tiimi jaoks tuleks vajadusel eraldi donate süsteem mõelda, et igaüks saab iga kell panustada klubi arengusse ja donatori nimi updeiditakse kuskil tabelis jooksvalt. Jõuluannetus peaks endaga siirast rõõmu kaasa tooma ja ma ise seda ei tunne, kui kellegi annetatud raha eest saaksin trennis uue palliga mängida vms.

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
              Ma ei ole mingi pokkerivirtuoos ning kindlasti ei ole ma mingi "pokkeripro". Kuid minu jaoks on hämmastav, kuidas jõuluannetuse temaatikas üritavad kaks isikut (pastilaa ning muruntau) endale tähtsat temaatikat peale suruda.
              su hämmastus on ilmselt suuresti valedel alustel - ei üritata suruda midagi, lihtsalt enne sinu aega siin oli see variant pidevalt olemas ja nii laiapõhjalist negatiivset vastukaja ei olnud.

sisulise poole pealt - kui nii paljudel on see ebaeetiline või kuidagi sobimatu kontekst spordiklubi toetamiseks, siis tuleb sellega kindlasti arvestada. minu isiklik seisukoht siin mingit vastuolu ei näe. suuresti vb kuna oma lähedase töö tõttu suht iganädalaselt olen seotud otsese heategevusega ja mingit isiklikku "karmavõlga" mis saabub jeesuse sünnipäeval ei tunne. aga muidugi on see siinne lahe ettevõtmine ja see peaks ka üdini positiivne ettevõtmine olema..

kindlasti pole vaja, et mõnesaja euro pärast paljud pärast "fc pokkeriprod" kuuldes oksendama hakkavad. asja tuleb arutada.

Comment

• mislinn
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1734

Mina arvan ka, et FC Pokkeriprodel võiks olla eraldi teema, kus soovijad saavad neid toetada. Pole teie klubi vastu midagi, lihtsalt jõualuannetus ja foorumi jalkaklubi ei sobi kokku imo.

Comment

• Pumper
                  Klubi Liige
                  • Mar 2009
                  • 2359

Teeks heategevusliku FC PP turniiri, nagu kunagi oli?

Comment

• camu
                    Super Moderaator
                    • Jan 2009
                    • 3411

Panen siia ka eelmise aasta Põhja-Tallinna sotsiaalkeskuse tagasiside, et mida osteti ning milleks raha kulus.

Tere!
                    Teie jõuluannetust kasutasime järgmiselt (lisatud arved):
                    1. ostsime laste päevakeskusesse lastele 18 tooli ja laua ja sööklasse 25
                    tooli (toitlustame lapsi sooja toiduga üks kord päevas) 1853,40 eurot
                    2. laste päevakeskusele lauamängud 133,20 eurot
                    3. lauamängud+legod 150,40 eurot

2 arvet on jagatud arved, aga ma loodan, et on arusaadav.
                    Kasutasime Teie annetust põhiliselt laste päevakeskusele inventari
                    muretsemiseks, kuna meil ei ole juba aastaid olnud võimalik osta uusi toole
                    ja vanad olid muutunud juba kohati ohtlikuks. Lauamängud laste päevakeskuses
                    praktiliselt puudusid, need on suhteliselt kallid ja alati oli midagi
                    olulisemat vaja osta. Kasutasin Teie annetust enda arvates võimalikult
                    otstarbekalt.
                    Veel kord suured tänud Teile!

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Mis puutub pokkeriprode jalkaklubisse, siis ma olen enamusega nõus.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

karupoeg +1

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                          Teeks heategevusliku FC PP turniiri, nagu kunagi oli?
                          kindlasti hea variant oleks

Comment

• camu
                            Super Moderaator
                            • Jan 2009
                            • 3411

Hetkel tekivad siiski mõned korraldusega seotud küsimused!
                            Esiteks, on kellelgi kogemusi või infot, millistel asutustel/organisatsioonidel/inimestel/lastel jne on toetust vaja? Annan endale aru, et tegelikult on vaja seda ilmselt suuremal või vähemal määral kõigil, aga kui kellelgi on isiklikku kokkupuudet, siis võiks siin teemas teada anda.
                            Teiseks. Kes võtab korralduse enda peale? Kuna eelmisel aastal tegin sisulist poolt mina, võin seda ka sel aastal jätkata, ehk suhelda erinevate potentsiaalsete abivajajatega, teha lõplik otsus, kellele annetada, kirjutada hiljem lühike pressiteade jne.
                            Kes võtab rahakogumise enda peale? Eelmistel aastatel on see tubli olnud ranka, aga kuna ta Tais, siis ma ei ole kindel, kas ta tahab/saab/viitsib sellega tegeleda. See peaks olema teada-tuntud ja usaldusväärne inimene.

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Minugi poolest ei pea FC PP siin listis siis olema, saan jõuluannetuse väliselt annetada. Kuigi ma ei saa aru, miks see üldse teema on, eelmine aasta annetas FC PP'dele ainult üks inimene, kelle puhul ma ei tea, et meie mängija on kunagi olnud. Muide, meie crushijad ongi peaaegu ainsad, kes FC PP'le annetanud on ja vaevalt vaadates siinset suhtumist ka see aasta teisiti oleks läinud.

Aga kas sellistest valulikest ja ilmselgelt kõrge õiglustundega isikud ka panevad oma raha sinna kus nende jutt on? Teete annetuse ise ka? Ma olen teie jaoks vist väärastunud arusaamadega, olen öelnud, et annetan 10% nov tulemusest, min 300. Te siis järelikult vähemalt protsendina teenistusest annetate rohkem? Teil ju õiglustunne olemas... Siinsete reaktsioonide ja plussühtede järgi võiks vist rekordaastat annetamises oodata?

Ma siiski ei osale PP'de annetuses, annetan eraldi. Ei taha annetada koos selliste ninatarkade jutuvendadega, keda häirib see, kuhu teised annetavad.

Comment

• vsiu100
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4253

mulle pole ka väga sügavat jälge hinge suutnud jätta PP olemine listis.
                                väide, et nende seal olemine võib "kogemata" mõne annetaja raha endale saada, on ridic. sel juhul on see annetaja puudega, kui tema raha läheb sinna, kuhu ei soovinud. või siis peavad need, kes arvavad, et see raha võib valesse kohta minna, teisi annetajaid ajuinvaliidideks.

nagu mainitud, pole varasemalt keegi vastu tahtmist PP-le selle tõttu annetust teinud ja kõik rahad on läinud sinna, kus annetaja soovis(lapsed, loomad jne).

Tore, et päevakeskus tagasisidet andis. Võiks samasse kohta veel anda, kui miskit muud ei kerki välja.

Comment

Working...