Septembri offtopic
Collapse
X
-
-
-
Re: Septembri offtopic
VIP Poker. UTG Q2o limp.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
"You probably play every hand when you're stuck listening to Kerry for 3 hours."Algselt postitas tolmuahv Vaata postitustAwesome. Dude limping Q2o UTG & deciding whether to bomb another country.
Comment
-
Endal ka plaanis kevadel see hobi ligi võtta. Kohe mingit hullu püssi plaanis osta pole, siis võtan alustuseks Ace 250 ja otsa 15 tolline SEF pool. Peaks poti ülesse leidma küll :) Hiljem vb T2Algselt postitas reggie Vaata postitustKas siit keegi detektorismiga ka tegeleb?
Comment
-
mis on kõige erilisem asi, kõige väärtuslkum asi ja kõige rõvedam asi, mis leidnud?Algselt postitas Intsss Vaata postituste-trac ja otsin sealt kus midagi otsida annab
Comment
-
Suvel Pärnu rannas esmaspäeva hommikul u 5 ajal oli 8 detektoristi. Ennem kui traktor oma sõelaga sinna tuleb ja viimsegi hinnalise välja sõelubAlgselt postitas VisaHing Vaata postitustRandu läbikammida peaks vist kõige suurema EV-ga olema? :P
Comment
-
Popimates randades käib päevas heal juhul 2-3 meest läbi, vähemalt foorumit lugedes jääb selline mulje. Endal plaan ka ace250 osta. Kunagi iidsel ajal sai vene miiniotsijaga mööda kaitsekraave käidud. Ime, et elus. 1692 kopikas, 1926 Eesti mark ja mõned mündid ikka tulid, lisaks padruneid ja muud militaarnänni. Ammu surnud onu käis karjas, kus üks vanamutt ka oma lehmaga jalutamas käis, mutt siis rääkis lugusid ja muu seas ka seda, et näind ise pealt, kuidas saksad enne venelaste tulekut kogu oma nänni maha matnud, koht on umbes teada-ma saan rikkaks :DRandu läbikammida peaks vist kõige suurema EV-ga olema? :P
Comment
-
jajah nagu legendid ikka räägivad, et igas soos või järves on tank ja kui on tank siis on see kindlasti saksa tank ja kui on saksa tank siis kindlasti on see ka Tiger tank.
Seda kuidas Tiger tank järve sõitis nägi terve küla, kuigi Eestimaa pinnalt ei käinud neist läbi mitte ühtegi
Comment
-
Mina olen käinud sõbraga kaasas Sinimägedes kolamas. Väga põnev oli. Kuni sinnamaani, kui ojast saime muda seest kätte saapa, millel oli mees ka küljes. Lahinguväljadel kolades peab olema muidugi eriliselt ettevaatlik, ja kui asjast midagi ei jaga, sisi parem üldse minematta jätta. Mul õnnestus sambla alt välja urgitseda üks "konservi karp". Sõber tuli juurde ja ütles, et see on lahingasendis tankimiin :D Hea, et ma veel siin kirjutan seda..
Comment
Comment