Pakkuge välja peale pokkeri veel lisasissetuleku võimalusi (nt. paarsada euri kuus vms)
Lisasissetulekud
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sildid: Ei ole
-
-
Re: Lisasissetulekud
Hoiatuse sa võiks vähemalt saada kui mitte banniAlgselt postitas kallekusta Vaata postitustMine persega peenraha teenima
Comment
-
variant liikuda ülespoole, kus tõsteid rohkem austatakseAlgselt postitas ninasarvik Vaata postitustPakkuge välja peale pokkeri veel lisasissetuleku võimalusi (nt. paarsada euri kuus vms)
Comment
-
slängid ja naljad on maakonniti küll erinevad, aga no mida **** asjaAlgselt postitas kallekusta Vaata postitustMine persega peenraha teenima
Comment
-
-
suviti otsitakse maasikakorjajaid (jube nuss töö muidugi). inimesed käivad ka nt metsas seeni korjamas, et siis turul müüa. kukeseentel peaks kõva minek olema.
Comment
-
no ma arvan, et sa saad ise ka vastukajast aru, et küsimuse püstitus on üsna kaheldava väärtusega.Algselt postitas ninasarvik Vaata postitustslängid ja naljad on maakonniti küll erinevad, aga no mida **** asja
Kuidas oskab keegi teine öelda/pakkuda, mida just Sina peaksid lisaraha teenimiseks tegema? Erinevalt Sinust endast ei tea me (vb osad teavad) sinu tugevaid ja nõrki külgi. Kui IT-d jagad, siis saad kindlasti erinevates projektides freelancerina kaasa lüüa. Kuldsete kätega oled, siis jällegi ehitusel. Lifetime üle EV jooksed, siis tõesti - ruletis.
Vaevalt kuskil raha puu otsas kasvab ja keegi oskab sulle puu koordinaate öelda.
Comment
-
Tõmba mõne narkogängi hoiupaik, kus on ilmselt relvad, mitu kilo dope'i ja rahanutsakad, tühjaks- peale narkogängi endi ei tule sind keegi otsima ja kui gängivennad ära koristada suudad, siis on moens :D
Tõsisemalt võtta, siis jah- kõik sõltub, mis skilli sul on ja mida sa oled nõus tegema. Kuldreegel on, et mida vähem skilli, seda vähem nõudlik peaksid olema ja igalt poolt kus võimalik midagi kraapima ja mitte ühtegi asja (välja arvatud eneseväärikusega seotud teemad :) ) tagasi lükkama. Siidinäpp ei maksa olla.
Aga nt. see metsamarjade ja seente värk on üks reaalsemaid asju, millega peaks iga üks hakkama saama (mürgiseeni pead tundma siiski :D ).
Ma üritasin siin vahepeal mingit labast tööd leida freelancer.com kaudu, kuid siiamaani olen ainult skämmerite otsa sattunud, kes töötajaid üle lasevad, seega skämmimine on ilmselt üks tulusamaid tegevusi kui nutti on, kuid seda ma ei soovita obv.Last edited by Vandalar; 26.07.13, 15:55.
Comment
-
-
Milles kühvel? See tüüp teenib ka kooli kõrvalt persega peenraha ja konkurents pidigi hinnad alla löömaAlgselt postitas timz0333 Vaata postitustHoiatuse sa võiks vähemalt saada kui mitte banni
Buduaariga võttis hiljuti aga ühendust 19aastane noormees, kes paari aasta eest otsustas, et ta lausa tahab prostituudiks hakata ning et soovib teenust enamjaolt just meestele pakkuda. Skandaalses intervjuus blondipäise pikka kasvu ning sportliku kehaehitusega noormehega selgus, et tema püsiklientideks on ka mõned tuntud Eesti mehed.
Comment
-
+1Algselt postitas Vandalar Vaata postitustTõmba mõne narkogängi hoiupaik, kus on ilmselt relvad, mitu kilo dope'i ja rahanutsakad, tühjaks- peale narkogängi endi ei tule sind keegi otsima ja kui gängivennad ära koristada suudad, siis on moens :D
Ma tean siitki foorumist ühte venda, kellel selline gäng.
PM kui tahad täpsemaid koordinaate.
Comment
Comment