Vandenõu või mitte?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Romka
    Pokkerihai
    • Mar 2009
    • 1544

Re: Vandenõu või mitte?

Ja aina tuleb peale sellist sitta
    Hiina Wuyishani Tehnikaülikooli Toiduainete Instituudi tudeng  Chongan-Hong Ming-húa valmistas ühel argisel aprillikuu hommikul tavapäraseid kiirnuudleid, kui miski anomaalia tema tähelepanu...

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Tulevikus käimegi kiip peas ringi ja tõenäoliselt paneme selle sinna vabatahtlikult, et mingit kasu sellest saada- nt. parem IQ, mälu ja igasugused telefonid ja internetid annaks ka inimesele sisse installeerida ja ajuga ühendada. Iseasi, kes tahaks selle kõik vabatahtlikult veebi ühendada :D. Mina selle üle ei imestaks, kui praegu ostetakse omale massiliselt uusi iphone'sid jms lihtsalt sellepärast, et sellel on mingi uus läikiv ekraan vms tähtsusetu vidin, siis ühendataks oma aju ka mingi kiibiga, mis omakorda ühendab teid interwebsiga ja sealt saadakse igasugust saasta omale, viirusi ja tasuta reklaami, spämmi, mis kõik teile kuskile silme ette suvalisel hetkel visatakse. Tuleviku nägemus.

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
        Tulevikus käimegi kiip peas ringi ja tõenäoliselt paneme selle sinna vabatahtlikult, et mingit kasu sellest saada- nt. parem IQ, mälu ja igasugused telefonid ja internetid annaks ka inimesele sisse installeerida ja ajuga ühendada. Iseasi, kes tahaks selle kõik vabatahtlikult veebi ühendada :D. Mina selle üle ei imestaks, kui praegu ostetakse omale massiliselt uusi iphone'sid jms lihtsalt sellepärast, et sellel on mingi uus läikiv ekraan vms tähtsusetu vidin, siis ühendataks oma aju ka mingi kiibiga, mis omakorda ühendab teid interwebsiga ja sealt saadakse igasugust saasta omale, viirusi ja tasuta reklaami, spämmi, mis kõik teile kuskile silme ette suvalisel hetkel visatakse. Tuleviku nägemus.
        Not sure if serious.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust

Comment

• rasmer
            Vana Tegija
            • Oct 2009
            • 1306

Algselt postitas Romka Vaata postitust
            Ma tõesti loodan, et sa said naljast aru, aga igaks juhuks mainin, et Avanejad on naljaleht, mis pilab inimesi nagu Herbert Sammal jne.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Algselt postitas Herbert Sammal Vaata postitust
              +1

Miks sa arvad, et see n.n. põhiseadus üldse kehtib peale 1.05.2004?

Üldiselt, see vaktsineerimine on nii kahtlane teema. Enda lapsed said säästetud sellest vaevast kuid läbi kuradi kirjalike avalduste ja korduvate "Ei! Ma ei taha!" ütlemiste. Ma no mõistan- juhul, kui ma soovin, et mu last vaktsineeritakse siis ma olen sunnitud kirjutama ametliku avalduse: "palun tehke seda!" mitte vastupidi- "ma ei soovi seda!". Ja see kiibistamine. Suur osa teie, crushivate mängijate, edust põhineb ju note-idel ja muidu infol vastase kohta. Kui nüüd oleks võimalik ilma oponendiga lauas istumata tema kohta statistikat koguda- tahaks ju! Pange nüüd end võitva high stakes kapitalisti rolli. Filmide teemas kiidetud Wolf of Wall Street filmi olen jõudnud kolmandiku ära vaadata (ei julge seda täieliku näitena tuua, kuna enamus veel nägemata) kuid seal ju samuti, hui kotib, kes raha kaotab.. tähtis vaid +$ endale.
              Kui sa jätad oma lapsed vaktsineerimata, tähendab see seda, et:

1. Sa sead ohtu oma laste tervise
              2. Sul ei ole õigust seda teha oma lastele
              3. See on sinust tõeliselt rumal ja vastutustundetu tegu
              Last edited by Kotkas1000; 13.01.14, 05:51.

Comment

• Herbert Sammal
                Jube Noob
                • Jul 2013
                • 165

a ok

Comment

• Romka
                  Pokkerihai
                  • Mar 2009
                  • 1544

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                  Ma tõesti loodan, et sa said naljast aru, aga igaks juhuks mainin, et Avanejad on naljaleht, mis pilab inimesi nagu Herbert Sammal jne.
                  Ei saanud levelist aru jep, lugesin ainult, et mitmed inimesed jagasid facebookis seda tõsiselt võttes :(

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Võtame nüüd järjekorda, et 2017. aastal kiirelt asjaga ühele poole saada.

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

Algselt postitas Herbert Sammal Vaata postitust
                      a ok
                      Tänu sellele, et minu laps on vaktsineeritud saad sina jätta enda lapse vaktsineerimata ja mõelda et vaktsineerida pole vaja kuna haigusi mille vastu vaktsineeritakse pole enam levinud. Kui kõik mõtleksid nagu sina siis oleksid rõuged, lastehalvatus jne veel täiesti aktuaalsed teemad.

Comment

• Kotkas1000
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 2305

No jaa, aga sa ei tea ju mida nad su lapse sisse süstivad? Olen kuulnud, et süstitakse vähi geeni, et tulevikus ravimitööstus saaks profitit lõigata sinu haiguse pealt.

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

:D

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                            No jaa, aga sa ei tea ju mida nad su lapse sisse süstivad? Olen kuulnud, et süstitakse vähi geeni, et tulevikus ravimitööstus saaks profitit lõigata sinu haiguse pealt.
                            võib olla küll. sambla üle on hea meel, et lapsed päästis.

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                              ma kuulsin, et süstitakse kiipe, millega saab kontrollida kõike
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Kotkas1000
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 2305

Jup, raadioteel. Tean ka seda, et mobiilimastid ei olegi tegelikult mobiilimastid. Sealt kaudu hoopis toimub inimeste juhtimine ja monitooring. Ja savisaar pidi selle new world orderiga seotud olema, selle pärast ta nii kaua linnapeana pukis ongi. Tema käsilane, abilinnapea ja endine lastearst proua Martinson aitab orgunnida seda kiibistamist lastehaiglates.

Comment

Working...