Kontoritoolid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: Kontoritoolid

Miks?
    Tervislik, selga pole kuskile toetuda ja rüht on sirge

Comment

• harryahven
      Pokkerihai
      • Dec 2009
      • 1964

peaks olema jep kui hoida selg sirgu muidugi. ringvaates kunagi näidati, et üks parimaid variante seljale pidi üldse see suur võimlemispall vms olema, pidi selja lihaseid treenima ja korras hoidma süsteemi + kõige soodsam

Comment

• jasssass
        Vana Tegija
        • Sep 2010
        • 1200

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
        peaks olema jep kui hoida selg sirgu muidugi. ringvaates kunagi näidati, et üks parimaid variante seljale pidi üldse see suur võimlemispall vms olema, pidi selja lihaseid treenima ja korras hoidma süsteemi + kõige soodsam
        Tegelikult ei kujuta ette 8+ tundi palli peal. See ikka rohkem vabatahtlikele istujatele

Comment

• Kosmonaut
          Grinder
          • Feb 2010
          • 584

Endal 2 aastat tagasi ostetud Steelcase Amia tool (http://intera.ee/index.php?page=toot...ilma&toode=450). Maksis ta 40% soodukaga 600 euri. Tegemist ühe parima investeeringuga üldse. Väga mugav tool, ei väsi selg, jalad, kann ära sellel. Puuduseks on peatoe puudumine (peatoe jaoks oleks pidanud ostma Steelcase kallima mudeli). Eelnevalt räägitud Martela toole sai proovitud isegi seal, aga mulle need ei sobinud nii hästi kui Steelcase toolid.

Muidu on tõepoolest võimlemispall olema üks parimaid asju, millel istuda. Eriti neile, kes siin kurdavad, et selg jääb valusaks istudes :D

Comment

• Davy
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1341

Võimlemispalli koha pealt: interneti/massimeedia nonsense filter peaks peas tööle hakkama. Hantel on tore vahend ja kindlasti tervislik, aga seda käes hoides ma hommikul kohvi juua ei soovitaks.

Comment

• Davy
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1341

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Tervislik, selga pole kuskile toetuda ja rüht on sirge
              Sa oled nagu kangelane Jack Londoni romaanidest: "Sirge seljaga askleetliku tooli peal ma Jupile ruletilugusid jutustan!".

Kui ma peaks istuma tabureti peal, siis 2d-st ei piisaks visualiseerimaks kui kõveralt ma seal peal suudaks istuda. Teiseks kannatan aeg ajalt restless leg syndrom-i all ja taburet oleks selle jaoks päris õudne. Kolmandaks tõenäoliselt on kann mul ikka ülimalt ära hellitatud, sest kui pean tunnikese kuskil kõval pinnal istuma, siis hakkan kohutavalt nihelema.

Noorus on nõrk ja hukas !

Comment

• Strawberry
                Varasemalt kasutaja "romeo"
                • Aug 2012
                • 1229

Võimlemispalli peal on indeed väga tervislik istuda. Seljalihased on pingul tho ja 8 tundi jutti nii ei istu.

Suur erinevus on ilma igasuguse seljatoeta rühi hoidmisel või ergonoomiliselt heas rühiasendis vastu seljatuge toetumisel ja puhkamisel.

Comment

• Kosmonaut
                  Grinder
                  • Feb 2010
                  • 584

Algselt postitas Davy Vaata postitust
                  Võimlemispalli koha pealt: interneti/massimeedia nonsense filter peaks peas tööle hakkama. Hantel on tore vahend ja kindlasti tervislik, aga seda käes hoides ma hommikul kohvi juua ei soovitaks.
                  Mida tähendab sinu esimene lause? Et võimlemispalli peal istumine on BS? Nii see siiski ei ole, soovitavad seda ka taastusraviarstid ja füsioterapeudid.

Comment

• ristijeesus
                    Klubi Liige
                    • Oct 2009
                    • 2533

Davy pole vist istund pallil. Ei oska öelda pikaajaliste pokkerimängijate kohta (ise ei hakka oma vana seljaga proovima), aga naine ostis 75cm palli tööle, kuna ta seal kaastöötajad kasutasid seda ja talle hakkas ka meeldima. Eks varsti kuuleb mis asjast arvab. Häda muidugi, et käetugesid pole.
                    Endal on OP tool, perse jääb suht kangeks ja ega käetugesid ka pole kuna ei saa kõrgele tõsta, sest jalad ei mahu laua alla ära, aga 15k sessi olen suutnud päevas ära teha. Üldiselt kui oled kaotaja, siis tooli kaela ei maksa ajada.

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Täna halb päev ristijeesus, et sellised postid igas teemas?

Comment

• Davy
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1341

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
                        Mida tähendab sinu esimene lause? Et võimlemispalli peal istumine on BS? Nii see siiski ei ole, soovitavad seda ka taastusraviarstid ja füsioterapeudid.
                        Teisest lausest saad aru, et ainult esimese kohta küsid?

Võimlemispall on teatud situatsioonides ja korrektsetes koguses hea ja tervislik, aga 8h+ sellel istuda on totaalne nonsense.
                        Järgmiseks hakkame püstijalu magama, no trenn või nii ...

Comment

• gamblingFTW
                          Vana Tegija
                          • Aug 2012
                          • 1122

no lase 2h pallil ja ülejäänud aeg toolil siis...

E: ja hommiku kohv taburetil
                          E1: see oli davyle suunatud :D
                          E2: ja nüüd ma ei tea miks ma talle selle suunasin..

poh yolo
                          Last edited by gamblingFTW; 21.04.13, 23:42.

Comment

• Davy
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1341

Algselt postitas gamblingFTW Vaata postitust
                            no lase 2h pallil ja ülejäänud aeg toolil siis...
                            Nii oleks asi tõesti mõeldav, muidugi kui korrektselt palli kasutada.
                            E: ja hommiku kohv taburetil
                            E1: see oli davyle suunatud :D
                            E2: ja nüüd ma ei tea miks ma talle selle suunasin..
                            mu levelile valesti "adjust"-inud, andestamatu eksimus pokkerifoorumis.

poh yolo
                            ikka naljakas veel siinpool euroopat - riiuli-iga pakun umbes veel 1 kuu, siis tuleb 6 kuud vahet pidada ja vaadata kuidas saarte koolinoored seda kuskil videodes kasutama hakkavad :)
                            Last edited by Davy; 22.04.13, 02:53.

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

8h võimlemispallil veeta kõlab tõesti jaburalt. Sama jaburalt kõlavad 8h sessid.

Enda sessid piirduvad 1-2h ning see aeg pallil istuda on täiesti ok.

Comment

• SuusaKunn
                                Jube Noob
                                • Jun 2011
                                • 142

Turna mängijatel on 10+h sessid igapäevased, mis seal jaburat on?

Comment

Working...