**** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Spewmonkey
    Seina Augustaja
    • Oct 2008
    • 2293

Re: **** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
    Eile oli solid huumor.

Kusen rahus peldikus ja hakkan käsi minema pesema.
    Järsku lendab lihtsalt 3 venda peale üli agrolt ja hakkavad kaela mul raksutama ja väänama jne, nii pinalis, et ei saanud aru ka mis toimub.
    Tglt mingid massasi vennad lendasid lampi peale ja küsisid soti prst seda lol.

Korralik armuja olen ka, ma by default juba armun alati ära, aga siin kordi hullem see.
    Krt nad oskavad nii hästi ümber sõrme ikka keerata see on lihtsalt ebareaalne.
    Aga kui minusugune nõrga love mindsetiga tüüp pumpab sellist naist kelle peale aint ontsi netis löönud siis lihtsalt tahes tahtmata olen fucked.
    Võtsin sama naise 2x järjest ja täna veel veetsin õhtuni koos aega. Homme läheme kuhugi saarele minema, aga pmst olin juba seda sama naist nädalaks endaga kaasa valmis võtma, aga lampi saatsin minema lihtsalt järsku.
    Tean, et nädalaga oleksin juba abieluettepaneku teinud vist.

FML, äratage mind ülesse, noooooooooooooooooeezzz
    Pattaya degenid mõtlesid selle jaoks kunagi 3-day rule välja, et sama naist ei tohi 3 päeva järjest võtta või 3 veel tohtis, ei mäletagi. Seda selle jaoks, et tunnete tekkimist vältida, reeglina muidugi vastupidiselt.

Comment

• rasmer
      Vana Tegija
      • Oct 2009
      • 1306

Kiiresti vaja "Private Dancer" läbi lugeda. :D

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

3x läbi loetud see+veel sirvitud, 2+2 tai teemas kümned tuhanded postid läbi loetud ja ikka siuke fish.

ei saa sinna midagi teha lihtsalt, snap armuja :/,

aga, eks teised poiskad üritavad mind maal hoida, üksi läheb superdegeniks ära ka vist.
        ltrz
        Last edited by qbj0hn; 09.04.13, 18:19.

Comment

• -andres-
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4546

3x läbi loetud see+veel sirvitud, 2+2 tai teemas kümned tuhanded postid läbi loetud ja ikka siuke fish.

aga, eks teised poiskad üritavad mind maal hoida, üksi läheb superdegeniks ära ka vist.
          ltrz
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Romka
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1544

John pane ikka pilte ka :)

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Samavõrd kiirelt armud, kuivõrd kiirelt armumine üle läheb või oled elus juba palju abieluettepanekuid teinud?

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Algselt postitas Romka Vaata postitust
                John pane ikka pilte ka :)
                paneks, aga atm nii sitt nett, nii kaua laeb neid ülesse.
                homme peaks normi neti saama uues kohas siis võib

Comment

• K2okfor_Mey
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2012
                  • 429

Pilte jah (alati kui uus post ilmub loodan näha)-kuidas ilm, kuda naised, kuda rand :D siin lumi maas saab isegi veel suusatada D!

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                    Samavõrd kiirelt armud, kuivõrd kiirelt armumine üle läheb või oled elus juba palju abieluettepanekuid teinud?
                    Ei ole ühtegi teinud, aga ma ei oska üheöö suhteid teha. St, et 99% kordadest ma lähen 2-3x uuesti alati välja tüdrukutega kellega olen olnud. 5x juba lähen ja solid tüdruk on siis olen suht commited juba.
                    Ma tegin uueaasta lubaduse ka, et ei helista kellegile enam tgsi, sest tglt meeldib vallaline olla, aga uueaasta õhtul leidsin uue tüdruku kohe lol ja fked. Uuest aastast kuni veebruari keskeni oli mul tüdruk.
                    Seda uue aasta teemat ma kassisin nädal aega kui laiali läksime, vbl seda on vähe, vbl palju, ei tea.
                    Mu teemad üle kuu aja ei kesta reeglina, tüdinen ära lihtsalt, aga alati satun semi-commited olukordadesse ikkagi.

Asi selles, et armumine armumiseks, aga mul on alati peale laiali minekut nutuvõru ümber suu 3 päeva spree ja see just häiribki.
                    Isegi kui ratsionaalselt siin riigis mõelda, siis nad on nii osavad lihtsalt ja minusugune fish on lihtne saak.

Tuhandeid naisi siin, üks parem kui teine, eino see oli täis idiootsus samasse baari saja seast minna ja see sama tüdruk jälle võtta, mõra peas.
                    Armusin ta mõnusasse väiksesse raami ära lihtsalt vist, http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...60348982_n.jpg
                    john u very horny all the time, me like u long time
                    klassika lol

Üks oli jumala jorris ükspäev, tegin talle muidugi 4 ladydrinki ka tekiilat.
                    Prst ei tahtnud enam ära minna ja ütles mingi 50x "john why u no like me"
                    Last edited by qbj0hn; 09.04.13, 19:06.

Comment

• Romka
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1544

Mis sellise lõbu hind seal on ka? Et niimoodi kaasas chillib sinuga vms.

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Armusin ta mõnusasse väiksesse raami ära lihtsalt vist, http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...60348982_n.jpg
                        john u very horny all the time, me like u long time
                        klassika lol
                        Päris tõenäoline, et nad vähemalt alguses ise ka aeg-ajalt mõnesse tüüpi ära armuvad, kuni kivistuvad ja robotiks muutuvad.

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Algselt postitas Romka Vaata postitust
                          Mis sellise lõbu hind seal on ka? Et niimoodi kaasas chillib sinuga vms.
                          Pmst lihtsalt maksad 1k bahti päevas barfine (vbl ma üle saanud, igalpool 1k olnud), et ta tööl ei peaks olema, ülejäänud annad südametunnistuse järgi/kokkuleppel.

Ma viskasin sellele baaris 1k ja täna 6k, 1k fine ja 5k, et ta nii awesome oli. 2p oli pmst.
                          Tglt baaris ma tahtsin, et ta läheks uuesti tantsima tagasi, sest ta tegi seda nii hästi ja viskasin tol õhtul 1k veel püksivahele ka kui postile tgsi läks.
                          Aga veits mõtlematu olin tol õhtul. Managerilt sain sõimata ka, et ise lavale ronisin kus see post oli.
                          Viskasin heldelt seal kõikidele kes tantsisid sajaseid ja viiesajaseid, neile semi solid plekk
                          esimesel päeval panin 20k auku, ise ka ei tea mille eest maksin, superfish hodim

degens gonna degen
                          Last edited by qbj0hn; 09.04.13, 19:54.

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Mind terroriseerib juba pikemat aega üks jobi. No tegelt ka. Helistab hommikuti vara, helistab päeval, helistab õhtuti hilja. Koguaeg helistab ja facebookis räägib. Sai kunagi üles korjutatud ta linnapealt kogemata täispeaga :D. Aegajalt tuleb isegi ukse taha.

Aegajalt järele annud ja lasknud oma seltskonda viina võtma teda, tagantjärgi suur viga sest TA EI LÄHE ÄRA KUNAGI. Tegelt ka viskad uksest välja, ta tuleb aknast sisse.

Nüüd tahtis, et teeksin ta arvutile format-c, kuna mega aeglane. Tal endal oli 2 plaati, ükski ei töötanud. Otsisin ja kammisin sõpru läbi ise, et kellel on, et saaks ära teha. Lõpuks sai siis format ära tehtud. Siis otsisin ligi 2 tundi drivereid ja erinevaid programme taga.

Nüüd saatis smsi, et kuule mis teed? Mul eksmees võttis läppari käest ära. Lol. Ütlesin, et miks kohe ei öelnud, et ma teen mingi su eksmehe jaoks seda arvutit? Vastus: Aga ma ei teadnud, nii kui koju jõudsin võttis läppari käest.

Tegelt ka block/delete igaltpoolt. Loodan, et aitab selliste vastu.

1K baht on siis EURides kui suur raha?

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

1k mingi 26 euri

Comment

• estdonk
                                Õpihimuline Mängur
                                • Sep 2011
                                • 450

25 eur vms

Comment

Working...