Veebruari offtopic: Jaanuar oli nii ilus, et sul ei lasta tulla!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Veebruari offtopic: Jaanuar oli nii ilus, et sul ei lasta tulla!

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
    Mis need saidid olid, mida Coca ja Rudi kasutasid lendude otsimiseks, kust hea hinnaga võis leida?
    hiline post, aga hind ei ole ka alati kõige määravam. suvalisse punkti maailmas võid saada lennu €500 kui €900 eest, aga esimesel juhul lend võib olla 20-25h, mitme ümberistumisega. teisel juhul alla 10h otselend või ühe ümberistumisega.

Comment

• Roomet
      FPP Pro
      • Dec 2009
      • 211

Kas keegi täna kell 10 turkale tuleb ning saab mulle karbi snusi müüa. Mida lahjem, seda parem.

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

hahhaaaa, üsna soliidse bläki keerasin endale täna. hea, et laksu vastu nägu ei saanud. tuiasin seal mürka tänaval ringi ja 2 tibi tulevad uurima, et kus siin see tissihoidjate pood on? trahhh, muidugi ma teadsin. saatsin nad musta puudli vastu, seal oli kunagi suur ilus pood kus müüdi ses mõistes kõike. isegi D+ korve. tibid läksid sinna, ma hakkasin seal tänavanurgal vaikselt ja eriti omaette arutama, et kas ma miskit mööda ei pannud. aga otseloomulikult panin ma täiega mööda. HUI SEAL TISSIHOIDJATE POOD ENAM ALLES OLI.

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Kaua sa joonud oled, et veebruaris oled ?

Comment

• rahvavaenlane
            Klubi Liige
            • Dec 2009
            • 3040

o tempos, o mores

Comment

• tiigrikutsu
              Grinder
              • Oct 2011
              • 522

Keegi nl25+ 6maxi biitiv inimene võiks mõne pikema sessi lasta streamida, läbi mikogo vms. Tartu inimesele võin mõne õlle välja teha selle väikse teene eest. :)

Sooviks siis speccida lihtsalt kuidas te mängite, et enda bet sizingud ja üldine mäng paika saada.

Tänan ette ära.

Comment

• JohnnyDolce
                Õpihimuline Mängur
                • Nov 2009
                • 454

Wow, ärge jamage.. Tõsiselt kahtlesin enda reaalsustajus praegu.

Veebruar.. pfft.

Comment

Working...