Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed
Näiteks on uudistesse paisatud mingi politseiametniku väide, et avastati tapjakanep :D - kuna see on sees kasvatatud lampide all, siis nii enneolematult kange, et suisa tapab. Täielik propaganda ja loogika vastane bs, kuid selline asi toimib ja need, kes käsku peavad täitma, peavad sellist paska käsu korras oma töö korras tegema või siis saavad kinga või isegi vbl mingi case'i kaela omale... Ma ei mäleta kas see uudis oli UK-s või us-is kuskil.
Both were particularly concerned with civil rights.
Both wives lost a child while living in the White House.
Both Presidents were shot on a Friday.
Both Presidents were shot in the head.
Now it gets really weird.
Lincoln's secretary was named Kennedy.
Kennedy's Secretary was named Lincoln.
Both were assassinated by Southerners.
Both were succeeded by Southerners named Johnson.
Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808.
Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was born in 1908.
John Wilkes Booth, who assassinated Lincoln, was born in 1839.
Lee Harvey Oswald, who assassinated Kennedy, was born in 1939.
Both assassins were known by their three names.
Both names are composed of fifteen letters.
Now hang on to your seat.
Lincoln was shot at the theater named "Ford."
Kennedy was shot in a car called "Lincoln" made by "Ford."
Booth and Oswald were assassinated before their trials.
And here's the "kicker":
A week before Lincoln was shot, he was in Monroe, Maryland.
A week before Kennedy was shot, he was with Marilyn Monroe.
AND...................:
Lincoln was shot in a theater and the assassin ran to a warehouse...
Kennedy was shot from a warehouse and the assassin ran to a theater...
Kuskil teemas juba kunagi oli see sama jutt ja esimene vastus oli sellele: John Wilkes Booth (May 10, 1838 – April 26, 1865) was a famous American stage actor who assassinated President Abraham Lincoln
Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed
vandenõu teooriatest niipalju et Google World Domination's coming
99% inimestest on nii lollid ja vapsee savi oma privaatusest online-is ja kõik kasutavad igapäev mingi keyloggereid a la google chrome, gmail, android ja muud sitta sest lol free stuff
50a pärast on googlel pmslt kõikide riikide tähtsate isikute elust kõik teada ja võivad blackmailida vabalt, jne
jätke see meelde, varsti tõmbab google oma good guy maski maha ja oleme kõik fucked ;_; called it first
Inimesed kes vabatahtlikult laenu võtavad ei peaks ka end orjana tundma. (Vb lollina kui nad võtsid päikese laenu või milline see laen see big-is oli millel oli mingi UTOOPILINE intress.)
Enamus inimesi kasutab panga laenu raha targalt ära.
Kuna nad sai selle raha eest midagi.
Korter auto või mingi lihtsalt juuakse raha maha.
Ja peavad lihtsalt hiljem selle asja eest pangale tagasi maksma.
Sorry, et siia postitan aga keegi oskab öelda, et kas starsis sngdel ongi nii, et vajutades FOLD ta foldib koheselt, isegi siis kui sul võimalus checkida? Kas ta ei peaks viskama ette mingid teadet, et võimalus ka checkida või mida iganes.
Miss-clickid tüütavad ära lihtsalt juba :(
otsi settingutest üles... on võimalik panna, et iga kord checkiks kui on võimalus ja vajutad foldi nuppu..
vandenõu teooriatest niipalju et Google World Domination's coming
99% inimestest on nii lollid ja vapsee savi oma privaatusest online-is ja kõik kasutavad igapäev mingi keyloggereid a la google chrome, gmail, android ja muud sitta sest lol free stuff
50a pärast on googlel pmslt kõikide riikide tähtsate isikute elust kõik teada ja võivad blackmailida vabalt, jne
jätke see meelde, varsti tõmbab google oma good guy maski maha ja oleme kõik fucked ;_; called it first
ÄRA KASUTA GOOGLIT!...
Vaba valik mina võtan selle riski ja vastutan pärast selle eest.
sina oled 99% veendund ,et googli vandenõu on tõsi ,aga mina ei usu seda 100% ja kui eksin siis ise vastutan!.
Miks sa googlit kasutad kui oled 99% kindel ,et google spioneerib sinu järgi ?
PS usun tõesti ,et need salvestused vestlused ja pildid jäävad kuhugi üles ,isegi kui proovin neid pärast ära kustutada.
Mina ei topi midagi sellist üles millepärast peaksin pabistama.
ÄRA KASUTA GOOGLIT!...
Vaba valik mina võtan selle riski ja vastutan pärast selle eest.
sina oled 99% veendund ,et googli vandenõu on tõsi ,aga mina ei usu seda 100% ja kui eksin siis ise vastutan!.
Miks sa googlit kasutad kui oled 99% kindel ,et google spioneerib sinu järgi ?
PS usun tõesti ,et need salvestused vestlused ja pildid jäävad kuhugi üles ,isegi kui proovin neid pärast ära kustutada.
Mina ei topi midagi sellist üles millepärast peaksin pabistama.
Inimesed kes vabatahtlikult laenu võtavad ei peaks ka end orjana tundma. (Vb lollina kui nad võtsid päikese laenu või milline see laen see big-is oli millel oli mingi UTOOPILINE intress.)
Enamus inimesi kasutab panga laenu raha targalt ära.
Kuna nad sai selle raha eest midagi.
Korter auto või mingi lihtsalt juuakse raha maha.
Ja peavad lihtsalt hiljem selle asja eest pangale tagasi maksma.
Päikese laen oli täitsa okei intressiga kusjuures, tagasimakse alles 3 kuu pärast ka. Hea diil imho
Comment