Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Linki, mis teemast elektriradikate stoori tuleb?

Comment

• taavi
      Grinder
      • Oct 2008
      • 684

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Linki, mis teemast elektriradikate stoori tuleb?
      http://foorum.pokkeriprod.com/showth...030#post460030

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Priceless :D http://meemsy.com/v/4065

Comment

• Maxi
          Pokkerihai
          • Nov 2010
          • 1849

Raisk, lase veel sõber Walter korra arvutisse ja näed mis juhtub. Viimane kord kui ma ta külla kutsun.

Radikate teema on kuld.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
            naine keeras elektriradikad jälle sisse või?
            hahahahah

Comment

• Rigged
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2535

Väärt kraami hommikul vara lugemiseks.

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Broken: The Erick Lindgren Story

http://www.bluff.com/magazine/broken...en-story-6094/

Comment

• kjmrc
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 4541

Tra mida kuradit. Kas keegi oskab öelda, kust kohast täpsemalt Eesti.ee portaalist saab oma numbri täielikult ära varjata. Faking iga päev pakub keegi mingit sitta läbi telefoni. Kust kuradi p*tsist nad mu numbri võtavad koguaeg?

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

küsi nende käest jummel küll.. alsuta sellest, et küsid teenindaja nime, seejärel palud ülemuse nime ja numbrit.. ja siis ütled, et sul on õigust sellist infot nõuda ja tarbijakaitse abiga on võimalik panna neid su andmeid kustutama.. been there... done that..

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Tilti ajab lihtsalt, mingit okset pakutakse koguaeg. Eesti.ee portaalist minuarust sai kuidagi seda numbrit varjata vms.

Comment

• bauss
                        Grinder
                        • Sep 2009
                        • 737

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                        sick, vend on ikka täiesti delusional

Comment

• EestiAA
                          Vana Tegija
                          • Nov 2010
                          • 1132

Mul endal on väga imelik mõelda kuidas saab inimene jääda sõltuvusse blackjackist ja teistest kasiino mängudest, ku mängid maja vastu.
                          See on ju garanteeritud ,et kaotad long termis.

Tuttav tuli ühe korra soomest laevaga Eestisse selle ajaga suutis üle poole oma palgast läbi põletada seal pokkeri masinate peal. Soliid fail =) ...see vend oleks ka sõltlane kui tal aega lihtsalt töö ja joomise kõrvalt jääks ,et kasiinosse minna =D.

Sport bettingust saan natukene aru ,et seal kui uurid ja puurid kõvasti siis võid leida eeliseid.

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                            kuidas teie defineerite sõnu joodik ja alkohoolik ? mai viitsi hakata kusagil britannicas sobrama, joodik ma võin olla aga mitte alkohoolik. Joodik on minu arvates see, kes lihtsalt paneb palju tina, alkohoolik jääb tüütute kohustustega (nt tööle minemine) hätta, sest ta on veel/juba kinni. Mul juhtub ka seda, aga enda jaoks moraalselt talutav kordi aastas. 1-2. Lähen nüüd õlut jooma. 50c on päris hea hind, ei saa joomata jätta.
                            Kirjutan alla. Põhiline ongi see, et joomine sinu igapäeva kohustusi (töö, kool, suhted perega) mõjutama ei hakkaks. Paraku tihti peale see piir inimeste puhul võib olla seal kahevahel - üks hetk avastadki end valel pool olevat.

Comment

• kallekusta
                              Grinder
                              • May 2012
                              • 603

Viimane kord kui mingit sitta jälle telefonis pakuti (number igal pool varjatud) küsisin tibi käest, et kust te minu numbri saite.
                              Vastus: andmebaasist
                              Mina: Millisest andmebaasist?
                              Vastus: On selline andmebaas
                              Mina: Mis selle andmebaasi nimi on?
                              Vastus: See on selline huvitav andmebaas, et sellel polegi nime.
                              Mina: Aga kus te sellise andmebasi saite ?
                              Vastus: Ei tea, meile lihtsalt antakse
                              Mina: Aga ma tahaks ka sellist andmebaasi, et kust ma saan?
                              Vastus: Ma ei tea, kui ma tööle tulin oli juba olemas.

Viimasel ajal on vastuseks, et arvuti juhuslikult genereerib telefoni numbreid kuhu helistada

Comment

• EestiAA
                                Vana Tegija
                                • Nov 2010
                                • 1132

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
                                Viimane kord kui mingit sitta jälle telefonis pakuti (number igal pool varjatud) küsisin tibi käest, et kust te minu numbri saite.
                                Vastus: andmebaasist
                                Mina: Millisest andmebaasist?
                                Vastus: On selline andmebaas
                                Mina: Mis selle andmebaasi nimi on?
                                Vastus: See on selline huvitav andmebaas, et sellel polegi nime.
                                Mina: Aga kus te sellise andmebasi saite ?
                                Vastus: Ei tea, meile lihtsalt antakse
                                Mina: Aga ma tahaks ka sellist andmebaasi, et kust ma saan?
                                Vastus: Ma ei tea, kui ma tööle tulin oli juba olemas.

Viimasel ajal on vastuseks, et arvuti juhuslikult genereerib telefoni numbreid kuhu helistada

Ah mis sa jamad osta need tooted ära ,palju lihtsam.

Comment

Working...