Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • supernova66666
    Grinder
    • Nov 2012
    • 732

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Algselt postitas Cheating Vaata postitust
    Kõige põnevam on sedasi kui ärkad ja oled veel hullemas joobes(x4) kui magama minnes!
    viinatilgutite all magasid?

Comment

• Murdock
      Grinder
      • Jun 2010
      • 690

Keegi teab kuidas lumia800-sele installida win7.8?

Comment

• sadakrooni
        FPP Pro
        • Jan 2009
        • 254

Ei tea, kas siin kuskil juba krijas, aga Zoom turniirid on olemas, üks hakkab 17.07

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Kuidas saab kiirelt mürke kehast välja?
          Mul siuke asi, et on vaikselt juba kopp ees kahe päevastest pohmakatest ja see on miinimum peale suurt pidu.
          Peale aastavahetust magasin ka ikka mitu mitu tundi, sõin jne ja siis puhusin mingi ühe promilli ikka välja veel.
          Lisaks täna ikka veel kõhust keerab ja pask on olla.
          Ma tulin veel eile rongiga koju linnast ja kodus puhusin ikka veel kerge joove välja, kuigi 12h oli möödas pmst viimasest alko lonksust.
          Last edited by qbj0hn; 02.01.13, 14:43.

Comment

• Tarmonator
            Lingiparandaja
            • Oct 2008
            • 3274

Kõige kiirem viis ilmselt mitte neid mürke sinna kehasse viia. Vähemalt väiksemas koguses korraga :D

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

no kui maks on läbi ega siis ei saagi midagi teha kui ainult koguseid vähendada.

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

mul pole ammu pohmakat olnud. pead ise meeles pidama või keegi sind sellele suunama aga tuleb enne magama minekut 1-2 klaasi vett juua ja 1 solpadeine/aspiriin/ibu võtta. tõustes jahe duss ja oled nagu tuttuus. mingist peavalust pole haisugi.

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                  no kui maks on läbi ega siis ei saagi midagi teha kui ainult koguseid vähendada.
                  Päris sitt maks peab mul siis ikka olema, ma ei joo üldse tihti, aga noh kui joon siis korralikult.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                    mul pole ammu pohmakat olnud. pead ise meeles pidama või keegi sind sellele suunama aga tuleb enne magama minekut 1-2 klaasi vett juua ja 1 solpadeine/aspiriin/ibu võtta. tõustes jahe duss ja oled nagu tuttuus. mingist peavalust pole haisugi.
                    kõige olulisem ongi vesi minu kogemusel. viimased paar aastat olen olnud tark - kõvemate joomiste ajaks olen alati pudeli värskat varunud. seda hakkan jooma juba enne magamavajumist ja öösel kui peaks ärkama, joon ka veel. + peamine hommikul. muud asjad ka kindlasti head. lisaks veel eeltoodule hiinaka või burksi järgmine päev.

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Mnjah, ma jõin linnas enne magama minekut õlle paar pudelit voodis lebos :D.
                      Türil lasin juba borjomi sisse 1.5se.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                        kõige olulisem ongi vesi minu kogemusel. viimased paar aastat olen olnud tark - kõvemate joomiste ajaks olen alati pudeli värskat varunud. seda hakkan jooma juba enne magamavajumist ja öösel kui peaks ärkama, joon ka veel. + peamine hommikul. muud asjad ka kindlasti head. lisaks veel eeltoodule hiinaka või burksi järgmine päev.
                        +1. mingi hetk ,kui hakkad joomist lõpetama, kaanin liitri vett sisse ja veepudel alati kõrval.
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• TaistoJ
                          Grinder
                          • Aug 2010
                          • 787

Explore the winter wonderland of Bad Ice Cream 3! Conquer levels, collect fruits, battle monsters. All for free! No cost, all fun.

GL!

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Mul oli eelmise aasta viimase joomisega suht sürr kogemus, ühest pudelist viinast suutsin ennast kolm korda magama juua. Kõigepealt 3h+, siis 4h+ ja viimane kord 5h+. Nii pole absoluutselt huvitav, eriti kui arvestada, et pärast oli veel pohmakas ka.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Potsataja,

Sul ju easy, võtad koguaeg ju peale ja nii ei saa pohmakat tullagi.
                              Pohmakas sul tuleks siis oleks kutu piilu.

Comment

• virukunn
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 2036

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                                Ma tulin veel eile rongiga koju linnast ja kodus puhusin ikka veel kerge joove välja, kuigi 12h oli möödas pmst viimasest alko lonksust.
                                Kas see normaalne ei ole v ? Ma alati järgmine päev veel juua täis ja ülej2rgmine hakkab looma alles.

Comment

Working...