Osta.ee müügil Unibeti pokkerikohvrid.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vilistaja
    Jube Noob
    • Nov 2009
    • 148

Osta.ee müügil Unibeti pokkerikohvrid.

Täna ostas kolades leidsin sealt müügilt 3 Unibeti nahkkohvris pokkerikomplekti. Müüb Eesti Post AS ja alghinnaks 30 EURi. Mõtlesin, et jagan kui kellegil peaks huvi olema.
  • Poke
    Grinder
    • Mar 2010
    • 995

Re: Osta.ee müügil Unibeti pokkerikohvrid.

pane link ka siis juba

Comment

• bluetramm
      Julm Donk
      • Aug 2009
      • 74

Krdi Eesti Post, mul aastaid tagasi pidi postiga tulema unibeti kohver, aga kunagi kohale ei jõudnud, nüüd teada, mis sellest sai :)

Comment

• mortalvombat
        Õpihimuline Mängur
        • Jul 2010
        • 412

link: http://www.osta.ee/pokkeri-komplekt-31834130.html
        ka pokkeriprole vajalik asi: http://www.osta.ee/rahalugemismasin-...-31692650.html

Comment

• MichelsonT
          Jube Noob
          • Nov 2010
          • 113

Unibeti kohver on suht õrn ja lagunes uskumatult kiiresti. Olen seda pappi paaril korral ka liiminud. žetoonid on samuti viletsad - tuhmid ja konarlikud. Kuna mul on ka miski 5a tagasi saadud triobeti kohver, siis unibeti ja triobeti kvaliteedi vahe on kordades trio kasuks. Loomulikult on trio kohver ka mitu korda kallim. Kui keegi kavatseb osta, siis käituge kohvriga hellalt!

Comment

• Keiss
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1592

Oleneb täitsa, osad kipuvad lagunema ja osad on ok. Mul ka neid 2 tk jäänud endale(sellest piisab homegameks vabalt), ülejäänud mis omal ajal sain müüsin sõpradele maha. 30 euri on tglt suht hea hind ikkagi. Igal juhul stiilsemad kui enamus random pokkerizetoonid imo.
            Muidugi eks kõik oleneb kasutamise sagedusest. Mul oma 3a juba vastu pidanud ja üksvahe sai ikka pidevalt kasut neid.

Comment

• sorm
              Pokkerihai
              • May 2009
              • 1511

Mul on neid Unibeti kohvreid mingi 10 vist umbes, aga kõigil karbid katki ja chipid seisavad pappkastis. Chippidel pole häda midagi. Tavalised plastmasitükid, mis sa neist ikka tahad. Mul on ka triobeti ja OO kohver, peamislet kasutan ikka savichipse.

Odavad plastmassist juustud on head, kui vaja suuremaid turniire teha. Reeglina ei jõua endale 30-40 inimese jaoks savichipse hankida, aga kui 6-8 tahta teha cashi, siis soovitan ikka väike komplekt korralikke chipse hankida. Kestavad ju aastaid..

Comment

Working...