Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cash87
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1402

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

ranka sa vaatad natuke liiga enda vaatenurgast seda alkoholi asja. Tegelikkuses on juba praegu näha, et inimesed ostavad odavamat ja väiksemates kogustes sööki, et saaks pudeli kõrvale. Kui alkoholi hinda tõsta veel rohkem ja veel kiiremini siis pudeli ja suitsuraha loetakse välja ning kui midagi peaks alles jääma siis ostetakse ka saia juurde.
    Praegu minuteada tõstetakse 5% aastas seda aktsiisi

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

Algselt postitas N1x0n Vaata postitust
      A mida valesti üks kasvataja /tarbija teeb ?
      Kasvatab ja tarbib!

Comment

• vennike
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1958

enne-vanasti sai omale igasugu jama sisse söödud-joodud-tõmmatud. Pohmakad läksid nii koledaks, et kadus igasugune isu ära. Mai tea kuidas normaalsed narkarid suudavad. Sama juhtub mul varsti alkoholiga ka. Lihtsalt raiuks ise omal pea maha või laseks ajud mööda seina laiali igal teisel laupäeva hommikul, kui kirves või püss käepärast oleks. Pole raisk väärt enam.

Comment

• rahulik
          Räme Fish
          • Oct 2008
          • 9

Poppersi näol on tegemist amüülnitritiga, mida tarbitakse sissehingamise kaudu ja seetõttu mõjub koheselt ning kestab lühikest aega.Suhteliselt ebameeldiva lõhnaga ja toime samuti mõttetu imo.Nahale ei tasuks seda ajada, sest tekitab sellist ebameeldivat põletustunnet ning samuti mõjub halvasti immuunsüsteemile.Ühesõnaga pigem eemale hoida, sest see ''laks'' pole seda väärt.Amfetamiini derivaate kasutatakse üle maailma suhteliselt palju näiteks tähelepanu puudulikkuse ja hüperaktiivsuse häirete vastu(ADHD).Eestis minu teada mitte, siin kasutatakse alternatiive, kuid näiteks Austraalias on see väga levinud kooliõpilaste seas.

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Algselt postitas vennike Vaata postitust
            enne-vanasti sai omale igasugu jama sisse söödud-joodud-tõmmatud. Pohmakad läksid nii koledaks, et kadus igasugune isu ära. Mai tea kuidas normaalsed narkarid suudavad. Sama juhtub mul varsti alkoholiga ka. Lihtsalt raiuks ise omal pea maha või laseks ajud mööda seina laiali igal teisel laupäeva hommikul, kui kirves või püss käepärast oleks. Pole raisk väärt enam.
            That pretty much sums it up. Tahtsin ennemgi mainida, et need alkoholi pohmakad on muutunud võrreldes varasemaga. Sellised kuradi vaimsed pohmakad: kass, ärritatuvus, ebamäärane olek jne.
            Last edited by inward; 19.11.12, 09:36.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Algselt postitas inward Vaata postitust
              That pretty much sums it up. Tahtsin ennemgi mainida, et need alkoholi pohmakad on muutunud võrreldes varasemaga. Sellised kuradi vaimsed pohmakad: kass, ärritatuvus, ebamäärane olek jne.
              Ma olen alati öelnud, et noored peaksidki palju jooma ja pidutsema, kuna tervised tugevad ja üldjuhul on ka seltskonda, kellega juua. Sel hetkel, kui joomaseltskonnaks saab perekond ja pohmakad muutuvad nädalasteks kassimisteks, tuleks alkoholist loobuda.

Comment

• eddi
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1200

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                Kasvatab ja tarbib!
                Ning kuidas selline asi sind segada saab :-)? Kas oled kunagi rohelist suitseranud venna käest peksa saanud? või äkki naabrid kasvatavad ja iga õhtu on räige läbu tantsivad kui hõimupealikud taime ümber?
                Last edited by eddi; 19.11.12, 10:13.

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Ma pole küll väga palju kanepi tõmbajatega kokku puutunud, nii et see järeldus võib ka väär olla. Igatahes ka siinsete pooldajate jutust kõlab läbi, nagu kanep oleks üdini hea ja selle suitsetajad kuidagi rahulikumad, paremad inimesed, peetakse ennast eriliseks. Tagakiusamine pühitseb üritust veelgi ja nii võtabki kanep juba religioosseid mõõtmeid mõne (/paljude) jaoks. Teisest küljest ma ei tea ühtegi inimest, kelle jaoks alkoholi tarbimine midagi väga positiivset on. Imo need, kes peavad kuritegeliku ja destruktiivse tegevuse tõttu ennast kuidagi paremaks inimeseks peaksidki juba mainitud asutuse kunded olema.

Comment

• vennike
                    Pokkerihai
                    • Mar 2009
                    • 1958

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                    Ma pole küll väga palju kanepi tõmbajatega kokku puutunud, nii et see järeldus võib ka väär olla. Igatahes ka siinsete pooldajate jutust kõlab läbi, nagu kanep oleks üdini hea ja selle suitsetajad kuidagi rahulikumad, paremad inimesed, peetakse ennast eriliseks. Tagakiusamine pühitseb üritust veelgi ja nii võtabki kanep juba religioosseid mõõtmeid mõne (/paljude) jaoks. Teisest küljest ma ei tea ühtegi inimest, kelle jaoks alkoholi tarbimine midagi väga positiivset on. Imo need, kes peavad kuritegeliku ja destruktiivse tegevuse tõttu ennast kuidagi paremaks inimeseks peaksidki juba mainitud asutuse kunded olema.
                    eddi siin üleval just kaitseb üliidiootse statemendiga nagu poleks kanepitarbijad vägivaldsed ja mida veel.

a sa mõne krokodilli tarbinu käest nuga oled saanud ? ei ole - tähendab väga viisakas asi.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

wtf is krokodill?

Comment

• eddi
                        Vana Tegija
                        • Oct 2009
                        • 1200

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                        eddi siin üleval just kaitseb üliidiootse statemendiga nagu poleks kanepitarbijad vägivaldsed ja mida veel.

a sa mõne krokodilli tarbinu käest nuga oled saanud ? ei ole - tähendab väga viisakas asi.
                        lol. ma ei öelnud, et viisakas asi (otse vähemalt mitte, kaudselt võib tunduda küll). eelnevalt mainiti, et see segas siin ühte isikut, ma tahtsingi lihtsalt teada, et kuidas sind saab häirida, kui keegi suitsetab/kasvatab. kas sind see häirib? mind küll mitte ja põhjus väga lihtne - ta ei tekita sellega mulle ebamugavust ega sega mind. sama ka krokodilli kohta. seni, kuni see inimene oma tegemistega mu ellu einsatu siis mul täiesti savi, las tarbib seda krokodilli, kui tahab.

nüûd situatsioon muutub aga erinevaks, kui keegi, kellest ma hoolin, peaks see isik olema. siis saab mu meelerahu häiritud, paneb mind mu sõbra tervisest muretsema, kuna ma ei soovi enda hoolivatavast ilma jääda ning et ta oma elu ära rikuks. aga kui mul on sõber, kes suitsetab rohelist, suudab enda kohustustega hakkama saada - palun väga, ma ei näe mingit probleemi, kuna tean, et see on võimatu, et ta end tapaks sellega. suitsetad end üledoosi lillest ja kõige suurem kannataja on suuretõenäosusega sinu külmkapp

loodan, et sain enda mõtte ilusti lahti seletatud :-)

Edit: lugege natuke seda uurimust, mida eelmine lk postitasin, kui teadmised küündivad ainult ühiskonna poolt peale surutud "faktidega"
                        Last edited by eddi; 19.11.12, 12:44.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Algselt postitas leits Vaata postitust
                          wtf is krokodill?
                          Sisaldab endas terve mendelejevi tabelit ja enamgi veel. Legendi kohaselt krokodilli tarvitanu on insta sõltlane ja sureb 3-4 kuu jooksul. Õigemini mädaneb surnuks.

Mõned videod.

Comment

• minbetmillionaire
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jan 2010
                            • 363

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                            Kasvatab ja tarbib!
                            Kui seadus on stiilis nagu ilma kummita pepuseksi kriminaliseerimine, siis ma ei mõista kuidas inimesed, kes tahavad elada vabas ühiskonnas saavad seda normaalseks pidada või isegi soosida.

See, kas ta on kahjutum või sama kahjulik kui alkohol ei mängi ju rolli või kas sulle maitseb või ei.

Comment

• JaanusX
                              Õpihimuline Mängur
                              • Sep 2010
                              • 392

Algselt postitas leits Vaata postitust
                              wtf is krokodill?
                              Desomorfiin hüüdnimega krokodill on nö koduste vahenditega tehtud heroiin...

Hoiatan... väga kõhedust tekitav ja häiriv video
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

PS.
                              Otsustasin õiget videot tulemustest mis see narkootikum teeb siia siiski mitte panna... kes tahab otsigu youtubest ise...
                              Last edited by JaanusX; 19.11.12, 12:56.

Comment

• Strawberry
                                Varasemalt kasutaja "romeo"
                                • Aug 2012
                                • 1229

Algselt postitas minbetmillionaire Vaata postitust
                                Kui seadus on stiilis nagu ilma kummita pepuseksi kriminaliseerimine, siis ma ei mõista kuidas inimesed, kes tahavad elada vabas ühiskonnas saavad seda normaalseks pidada või isegi soosida.

See, kas ta on kahjutum või sama kahjulik kui alkohol ei mängi ju rolli või kas sulle maitseb või ei.
                                Enamus populatsioonist on loll kui saabas ja ei tohiks üldse omada nii palju otsustusõigust kui neil praegu on.
                                See on ühiskonnale igati kasulik kui ennasthävitavad tegevused on võimalikult piiratud.

Comment

Working...