Pokkeriprode jõuluannetus 2012

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Pokkeriprode jõuluannetus 2012

Algselt postitas muruntau
    Ma saan aru, et sul Ranka on pohhui, see on sulle rohkem promoprojekt kui tahtmine midagi head teha. Mõned meist annetasid siiski rohkem kui ühe tunni joomise raha, äkki võiks nende küsimustele vastamisel nõmedalt ütlemise ära jätta. Üldse su kommentaar ei mõju just julgustavalt järgmise aasta võimalikku annetust silmas pidades.

Edit: mu selle teema point on see, et on suht teada fakt, et raha annetamisel sellistele fondidele või abiorganisatsioonidele jõuab reaalse abivajajani alla 50% rahast. Ülejäänu läheb fondi töötajate "kulude" katteks
    Promo projekt? Ilma sinuta seda teemat ei oleks s.t. mul on antud teemaga täiesti null huvi. Kui see oleks promo projekt, siis oleks ma selle teema ise algatanud.

Ja mis mu kommentaaridel siis häda on? Lepiti kokku teisiti. Samas oli väga palju aega ise kordineerida asjade ostmine pumperi ideel, aga seda ei teinud keegi. Aega oli lausa 2-3 nädalat, kuna ei saanud koheseltk annet teha neile.

Sama teema tuli FC Pokkeriprodega, et miks see annetuste nimekirjas on. Kuigi aega oli palju, et oma ideed välja käia. Alati on nii, et tagantjärgi targutajaid on väga palju ja see ei ole mitte teps halb. See on tagasiside ja järgmisel korral saab juba korraldada paremini võttes arvesse eelmist negatiivset tagasisidet.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Raha läheb läbi viitenumbri Põhja-Tallinna Sotsiaalkeskuse arvele, mitte Tallinna LV arvele. Saage aru, et Tallinna Linnavalitsus on üks arve, mis vahendab mitmeid erinevaid kontosid s.h. Salme Kultuurikeskust, Paljassaare Sotsiaalmaja jne. Kui keegi soovib raha sealt minema kantida, siis selle tõenäosus on täpselt sama suur kui mõne muu MTÜ arvele raha kandmisel.

Ei uskunud seda kommentaari sinu suust. Sama kitsa silmaringiga nagu suvalise online väljaandes avaldatud pokkeriartikli kommentaarid kasutajalt Siim.
      Miks kõigile see Siim igalpool ette jääb? Täiesti normaalne Eesti mehepoja nimi ju.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Aa ja kui sa pead silmas promo all seda artiklit: http://sport.delfi.ee/news/pokker/uu....d?id=65467524

Siis tea, et mina ei ole kuskile ühtegi pressikat saatnud. Küll aga tegi Olympic heategevusturniiri, mida nad kajastasid ja siis saadeti ka mulle kiri, et kas saaksite anda oma annetus(t)e kohta infot, et lisame selle ka artiklisse, millele vastasin mina järgnevalt:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
          Miks kõigile see Siim igalpool ette jääb? Täiesti normaalne Eesti mehepoja nimi ju.
          Siim Susi 2B imo.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
            Oli see viimane osa vajalik? Päevad vms?
            Vanarahvas ütles, et hommik on õhtust targem ja tõesti nad ei eksinud siinkohal. Mõtlesin järgi ja tahan vabandada, sest tõesti see lause oli üleliiast.

Aga siiski natuke kaitseks ka ennast, sest viimased postitused on olnud negatiivses toonis tagantjärele targutasime ning liigse tondi nägemine. Algne kokkulepe oli hoopis teine ning kogu see pundar viskas veits siibrisse.

Ütlen ka ausalt, et võõra raha kogumine, kinnitamine ja selle säilitamine ei ole kõige mõnusam töö eriti, kui rahad laekuvad su eraisiku arvele ning pead neid hoidma nii 2-3 nädalat.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

http://sport.delfi.ee/news/pokker/uu....d?id=65467524 on OO poolt tehtud

Comment

• bauss
                Grinder
                • Sep 2009
                • 737

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                Siim Susi 2B imo.
                A+

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Ranka, eks ma ise reageerisin ka veidi üle. Ei teinud ise ka projekti lõpupoole eriti midagi, et neid need asjad ostetud saaks, nii et praegu Sinu kallal vinguda oli selgelt nõme. Eks vaatab, järgmine aasta proovib paremini.

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Algselt postitas camu Vaata postitust
                    Rääkisin tunnike tagasi telefoni teel Põhja-Tallinna juhataja Sirje Palloga. Kuna PTSK kuulub Tallinna linnale, siis paraku need rahaasjad nii käivad. Viitenumbri põhjal laekub raha ikkagi õigesse kohta, ma usun.
                    Proua Pallo lubas mulle teada anda, kui rahad kulutatud, aga ütles, et võtavad rahulikult ja ei kuluta kõike korraga vaid järk-järgult, kuidas vajadus peaks tekkima.
                    Seoses minu rahaasjade paranoiaga (Ranka arvamus, millega ma enamjaolt nõustun) on mulle sulle üks küsimus. Nimelt 10.12.12, 20:53 tõid sa välja proua Pallo vastuse oma kirjale. Muuhulgas olid seal kirjas ka sõna(ühendi)d "elementaarne", "väga oleks vaja" ja "unistuseks". Kas natukenegi imelik ei olnud nüüd järsku kuulda "kulutame", "võtame rahulikult", "järk-järgult" ja "vajaduse tekkimine"?

Comment

• camu
                      Super Moderaator
                      • Jan 2009
                      • 3411

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Seoses minu rahaasjade paranoiaga (Ranka arvamus, millega ma enamjaolt nõustun) on mulle sulle üks küsimus. Nimelt 10.12.12, 20:53 tõid sa välja proua Pallo vastuse oma kirjale. Muuhulgas olid seal kirjas ka sõna(ühendi)d "elementaarne", "väga oleks vaja" ja "unistuseks". Kas natukenegi imelik ei olnud nüüd järsku kuulda "kulutame", "võtame rahulikult", "järk-järgult" ja "vajaduse tekkimine"?
                      Väljendasin valesti veidi. See kulutamine polnud üldse tema sõna. Ma ei osanud tollel hetkel, kui selle foorumiposti tegin, lihtsalt paremini ennast väljendada.
                      Tema väljendus ei olnud üldse selline suvaline, vaid igast lausest kumas tänu läbi.

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Tänan sind minu jaoks ammendava vastuse eest.

Comment

Working...