*** Oktoobri offtopic ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: *** Oktoobri offtopic ***

Algselt postitas q_q Vaata postitust
    nagu ytlesin siis ka skype aga mitte nii palju enam

kui sa 12 aastaste tydrukutega ei suhtle siis su suhtlusringkonnas ei tohiks olla ythegi msn kasutajat

samamoodi on aim, icq surnud aga see ei t2henda et seal 0 inimest online on niiet see et sa msn k2id ei t2henda et see elus oleks

nt vanasti koolis,t66l vms kysiti ikka "mis su msn" jne aga enam mitte, kysitakse fb,skype
    Ma ei kujuta ette mis inimestega sa suhtled, et võid öelda "MSN on välja surnud". Minu tutvusringkonnas küll way populaarsem ja suur osa neist pokkerimängijad mitte 12a tüdrukud.

Comment

• q_q
      dibs esimesele naisele, kes siia satub
      • Jan 2011
      • 6303

no ma r22gingi ylemaailma mitte aint eestist

vaadakse ise google trends sealt msn jne mis downswingid seal on, suht huvitav site

eestlased ongi mingi imelikud imo, kasutavad vana sitta koguaeg

nt vaadake kui kaua eestlaste jaoks aega v6ttis facebooki avastamine

enne kasutati mingi fucking orkut lol

miks te ei soovita siis skype oma msni tuttavatele? way superior ju

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

sest enamus ei viitsi end mingi uute konto tegemistega koormata? msn ajab samamoodi asja ära .. paljud nagunii ei helista ega saada yksteise vahel faile vaid chativad niisama .. nahhui seda skype siis ikka vaja on

Comment

• q_q
          • Jan 2011
          • 6303

no aga nagu ma ytlesin keegi enam ei exchange'i msni

mingi uued tuttavad world wide kasv6i pokkeri s6brad kasutavad skype ju

kas siis lihtsam on mitut programmi kasutada v6i uus account teha ja k6ik yhe programmi all hoida? you tell me

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

Obv mul endal on skype ka olemas, kuid ma ei tea küll kedagi kes veel MSNst oleks lahti ütlend ja ainult skype kasutama hakand vms ..See et sulle mingi konkreetne x asi meeldib ei tähenda, et see kõigile peab meeldima

Comment

• q_q
              • Jan 2011
              • 6303

"meeldib" lol, skype on igat pidi superior kui msn

saaks aru kui eineva company k2es vms (nt facebook/google+ v6rldus) aga msn/skype m6lemad microsofti omad

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Tegelt pole ju vahet, mida kasutatakse, sest suhtlusprogramm valitakse ikkagi vajaduse järgi. Kui mul on tarvis kellegagi suhelda, siis avan programmi kus inimene sees. Kui vaja, siis ka MSNi. (kuigi pole seda vist 2kuud tööle pannud)

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Msnis mingi 400 kontanki, skypes aint 50 ja pooled neist kasutavad msni samal ajal.
                  Palju asju on teistest paremad, aga point on harjumustest. Keegi ei ärka hommikul ülesse ja ei mõtle, et tänasest hakkan skype kasutama.
                  Massi effekt. Kõik mõtlevad, et nagunii enamus sõpru ei kasuta, seega nahhui seda kasutajat teha.

Comment

• q_q
                    • Jan 2011
                    • 6303

yup

muidu tavaline telefon on parim yldse

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

yup aga nyyd on skype taga microsoft

msn on juba ammu surnud

arvan et skype on oma peaki 2ra n2inud ja nyyd hakkab alla poole k2ima

lihtsalt spekulatsioon, eks n2is

kasutan ka skype muidu aga yha enam v2hem
                      Kui MSN on surnud, Skype peak kukub ja sureb sinu arvates 3a jooksul välja, siis mis sotsiaalkanalit kasutama hakatakse? Ma ei ole siiani näinud MSN/Skypele võrdväärset programmi, mis oleks WW massides.

Aa ja seepärast on ka Skype hea nagu qbjohn välja tõi: AIM on ameeriklastele, ICQ venelaste, MSN euroopa/aasia aga Skype ongi WW.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Kui MSN on surnud, Skype peak kukub ja sureb sinu arvates 3a jooksul välja, siis mis sotsiaalkanalit kasutama hakatakse? Ma ei ole siiani näinud MSN/Skypele võrdväärset programmi, mis oleks WW massides.
                        +1 See võtabki selle jutu hästi kokku. Enne kui midagi veel paremat välja ei mõelda, ei kao kumbki neist 3 a jooksul mitte kuhugi.

Comment

• q_q
                          • Jan 2011
                          • 6303

Algselt postitas ranka Vaata postitust

Aa ja seepärast on ka Skype hea nagu qbjohn välja tõi: AIM on ameeriklastele, ICQ venelaste, MSN euroopa/aasia aga Skype ongi WW.
                          ma ei oska 6elda, vb facebook sest web based shit j2rjest populaarsem ja facebook trendid j2rjest t6usevad ja uk-s nt tuli sihuke uudis jne jne http://www.guardian.co.uk/technology...identity-proof

no kui te ytlete et msn alive siis ma ytleks et 3a-ga j6uab skype praegu msn-i tasemele, eks siis igayks ise otsustab kas see surnud v6i mitte

lihtsalt microsoft on crap company nad ei suuda skype yleval hoida eks 3a-ga n2eb kummal 6igus meist : )

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Eks muidugi tehnoloogia valdkonnas 3 aastaseid prognoose teha on ka üsna primitiivne.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Ma ei tea millega seda crapi mõõdetakse, aga kui networth on ikka nii palju, et naglalt kõik muud arvuti firmad ära coverdada siis millest me üldse räägime.
                              Pole lover ega hater, lihtsalt viimasel ajal jube bald statemendid liiguvad siin ringi.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

ma ei oska 6elda, vb facebook sest web based shit j2rjest populaarsem ja facebook trendid j2rjest t6usevad ja uk-s nt tuli sihuke uudis jne jne http://www.guardian.co.uk/technology...identity-proof

no kui te ytlete et msn alive siis ma ytleks et 3a-ga j6uab skype praegu msn-i tasemele, eks siis igayks ise otsustab kas see surnud v6i mitte

lihtsalt microsoft on crap company nad ei suuda skype yleval hoida eks 3a-ga n2eb kummal 6igus meist : )
                                no Skype ju ühendaki FB-ga ära ja kasutad Skype kui FB-s rääkimiseks. Väga mugav.

Comment

Working...