Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
    Ma ise olen suht neutraalne proovinud olla kooseluseaduse koha pealt, tundub olevat selline pealesunnitud asi mis tegelikult kellegile midagi juurde ei anna, pigem gay-lesbi-bi promo või nii. Aga ma ei saa aru, miks siis ei lubata juba 2 meest 1 naine või 2 naist 1 mees kombosid ja intsesti suhteid, samamoodi ju täiskasvanud inimesed kes ise otsustavad. Et kuskohas tuleb piir et üks asi on väga normaalne ja teine on rangelt keelatud. Aga noh, tegelikult omasooiharus ei ole ka normaalsus, pigem mingi kõrvalekalle kuna selline kooslus pole liigi liigi püsimajäämise kohalt jätkusuutlik.
    tead üldse, millest see seadus räägib?

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

promomaks mida?

Comment

• Godspeed_EJ
        Klubi Liige
        • Nov 2009
        • 3049

Lapse kasvatamine sõltub inimesest, mitte tema soost.

Lapsena eelistaksin oma vanematena näha gaysi/lesbisi, elus pettunud alkohoolikute või purulollide olüpiavõitjate ees.

Comment

• Maxi
          Pokkerihai
          • Nov 2010
          • 1849

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
          tead üldse, millest see seadus räägib?
          Heips, tean küll ja täpselt selle sama asja saab notari juures paika panna ilma mingit seadust vastu võtmata.

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
          promomaks mida?
          et olla osa LGBT kommuunist on väga okei ja tore, vikerkaared, ükssarvikud ja muu selline, promotakse seda nagu elustiili

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
          Lapse kasvatamine sõltub inimesest, mitte tema soost.

Lapsena eelistaksin oma vanematena näha gaysi/lesbisi, elus pettunud alkohoolikute või purulollide olüpiavõitjate ees.
          Olen nõus sellega, et geid/lesbid võivad olla paremad vanemad kui nii mõnedki heterod, AGA siinkohal võib juhtuda vabalt, et lapsed enam ei saa täpselt aru mis on see normaalsus. kuna see on nii uus teema, siis väga palju pole veel geipaaride poolt üles kasvatatud lapsi, aga mina isiklikult kardan, et nende suhtes on geide protsent suurem kui heteropaaride poolt kasvatatud lastel. ehk siis väga suur osa minu arvates langeb ikkagi elustiili peale, loomulikult on neid kes tõepoolest sünnivadki homodeks ja ka neid kes selle hiljem avastavad (ka rangelt heterokeskestes ühiskondades), aga väga palju on kinni välistes tegurites.

Comment

• vsiu100
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4253

aga väga palju on kinni välistes tegurites.
            Kas sa arvad, et näit Hollandis on 100k inimese kohta rohkem gaysid, kui Venemaal?
            Või on suhtarv sama ja erinevus võib olla selles, et ühes ühiskonnas on julgetud kapist välja tulla ja teises mitte?

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

AGA siinkohal võib juhtuda vabalt, et lapsed enam ei saa täpselt aru mis on see normaalsus. kuna see on nii uus teema, siis väga palju pole veel geipaaride poolt üles kasvatatud lapsi, aga mina isiklikult kardan, et nende suhtes on geide protsent suurem kui heteropaaride poolt kasvatatud lastel. ehk siis väga suur osa minu arvates langeb ikkagi elustiili peale, loomulikult on neid kes tõepoolest sünnivadki homodeks ja ka neid kes selle hiljem avastavad (ka rangelt heterokeskestes ühiskondades), aga väga palju on kinni välistes tegurites.
              normaalsus ongi see, et 10% inimestest on sellised. ebanormaalne on see, et seni on seda peetud tabuks ja seni on kasvatatud inimesi seda eitama (ja totalitaarsetes ühiskondades kasvatatakse tänini). sinu teooria homoseksuaalsust suurendavate "väliste tegurite" kohta - selle kohta ootaks hea meelega allikaid.

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

Olen nõus sellega, et geid/lesbid võivad olla paremad vanemad kui nii mõnedki heterod, AGA siinkohal võib juhtuda vabalt, et lapsed enam ei saa täpselt aru mis on see normaalsus. kuna see on nii uus teema, siis väga palju pole veel geipaaride poolt üles kasvatatud lapsi, aga mina isiklikult kardan, et nende suhtes on geide protsent suurem kui heteropaaride poolt kasvatatud lastel. ehk siis väga suur osa minu arvates langeb ikkagi elustiili peale, loomulikult on neid kes tõepoolest sünnivadki homodeks ja ka neid kes selle hiljem avastavad (ka rangelt heterokeskestes ühiskondades), aga väga palju on kinni välistes tegurites.
                Lapsed ei saa aru mis on normaalsus?

Lapsed ei saa aru, miks neid kasvatavad kaks inimest, kes suudavad ühiskonnas eksisteerida ja toime tulla ilma igasuguste liigsete probleemideta?

Lapsed ei saa aru, miks neid kasvatavad alkohoolikud, kes ei suuda lapse vajadusi pidada olulisemaks, kui õhtust pudelit viina?

Lapsed ei saa aru, miks nende vanemad on kitsarinnalised ja õhutavad kodus vaenu inimeste vastu, kes ei mahu nende "normidesse"?

Ilma uuringutele tuginemata julgen väita, et enne saavad vanemate mõjul lastest alkohoolikud ja väiklased rassistid, kui homod. Homoseksuaalsus pole midagi sellist, mis sulle ajapikku külge hakkab.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                  Ilma uuringutele tuginemata julgen väita, et enne saavad vanemate mõjul lastest alkohoolikud ja väiklased rassistid, kui homod. Homoseksuaalsus pole midagi sellist, mis sulle ajapikku külge hakkab.
                  täpselt nii ongi. selle teemaga seonduv lollus ja silmakirjalikkus on väga piinlik kõrvalt vaadata. fb-s sel teemal tekkinud kaks vastandlikku gruppi õnneks näitavad, et headus ja terve mõistus on üle. naise/lastepeksjatel, muidu kõvadel alfadel jt vaenulikel soovitaks peegli hankida

Comment

• ristijeesus
                    Klubi Liige
                    • Oct 2009
                    • 2533

Et kui see homovärk ei sümpatiseeri, siis oled võrdväärne naise/lastepeksjatega? Hästi paned.

Comment

• sm112
                      Grinder
                      • Jun 2009
                      • 776

normaalsus ongi see, et 10% inimestest on sellised.
                      Üldiselt, kui mingist valimist 90% on ühesugused ja 10% teistsugused, siis loetakse seda hälbeks, mitte normaalsuseks. Nad on normaalsed inimesed ebanormaalse seksuaalse orientatsiooniga. Looduse vingerpuss. Normaalsus on see, et igal pool esineb hälbeid, aga sellepärast ei saa hälvet nimetada normaalsuseks.

Ilma uuringutele tuginemata julgen väita, et enne saavad vanemate mõjul lastest alkohoolikud ja väiklased rassistid, kui homod.
                      fb-s sel teemal tekkinud kaks vastandlikku gruppi õnneks näitavad, et headus ja terve mõistus on üle. naise/lastepeksjatel, muidu kõvadel alfadel jt vaenulikel soovitaks peegli hankida
                      Jääb mulje, nagu normaalseid inimesi ei olekski enam olemas, on homod ja teisel pool rassistid, alkohoolikud ja naisepeksjad? Tahaks loota, et valdav osa ühiskonnast koosneb ikka veel normaalsetest inimestest.

Kui lasta veidi mõttel vabalt lennata, siis on natsionalistid, rassistid jms äärmuslased või ka alkohoolikud ja naisepeksjad looduse seisukohalt samasugused kõrvalekalded normaalsusest kui homoseksuaalsus. Väidetavalt homoks ei sünnita (pole geneetiliselt päritav) ja usun, et ka rassistiks või naisepeksjaks ei sünnita. Mõlemad kujunevad elu jooksul välja. Pidada ühte hälvet normaalseks ja seda propageerida ning teist ebanormaalseks ja represseerida, on minu arvates silmakirjalikkus.

Naisepeksja perest võrsub suurema tõenäosusega naisepeksja, alkohooliku perest alkohoolik, rassisti perest rassist jne. Kas ei ole loogiline, et kahe homovanema lapsest saab suurema tõenäosusega homo kui heteroperest pärit lapsest?

Kui keegi loeb siit välja, et ma olen homofoob, siis ta eksib. Olen mõned aastad tagasi veidi suhelnud selle ringkonna esindajatega ning ei täheldanud endas mitte kübetki vihkamist või sallimatust. Küll aga ei salli ma silmaotsaski "pedeparaade" vikerkaarelippudega ja muud sellist jama. See ei esinda homoseksuaale, paraaditajad on homode hulgas samasugune vähemus kui homod heterode hulgas. Seda tehakse pigem ekshibitsionismi või mõne muu vaimse hälbe pärast ja tavalised homod ei salli neid samamoodi kui meie, sest see heidab neile halba valgust. Räägin seda selle põhjal, mida neilt kuulsin.

Samamoodi ei ole kooseluseadus kõigi homode ülim soov ja vajadus, vaid väikese grupi initsiatiiv, kes on mujalt innustust saanud ja tahavad tunda ennast veel võrdsemana, veel erilisemana. Usun, väga väike protsent homodest hakkaks seda seadust peale selle jõustumist tegelikkuses rakendama. Meie ühiskonnale pole sellist asja vaja, saame väga hästi ka ilma hakkama. Aga "erinevus rikastab" ja kõik sellega seonduv on popp ja püüab tähelepanu ning loomulikult lähevad poliitikud populismi teed selle asemel, et tegeleda millegagi, mis reaalselt meie elu paremaks teeks.
                      Last edited by sm112; 20.06.14, 12:21. Põhjus: Kirjavead

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                        Et kui see homovärk ei sümpatiseeri, siis oled võrdväärne naise/lastepeksjatega? Hästi paned.
                        mõtlesin sealkohal potsatajat, kes on siin foorumis tunnistanud, et peksab naist. mul on savi, kas see "värk" sulle sümpatiseerib või mitte. mul ei ole savi, kui näen silmakirjalikkust.

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

http://vimeo.com/m/38177969 See dokukas aitab mõnel vb. neid paremini mõista. Üsna ilmekalt tuleb välja ka paraadide ja teavitustöö vajalikus.

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

paraadi ja seadust võrdlete nagu slotimasinaid ja pokkerit.

Comment

• sm112
                              Grinder
                              • Jun 2009
                              • 776

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                              Pastilaal on see viga, et ta on küll intelligentne inimene, aga puudu jääb emotsionaalsest intelligentsusest. Sellised inimesed arvavad, et just neil on õigus ja nende vaated ja seisukohad on õiged, saamata aru sellest, et õigus on suhteline mõiste ja ainukesed absoluutsed seadused on loodusseadused.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                                http://vimeo.com/m/38177969 See dokukas aitab mõnel vb. neid paremini mõista. Üsna ilmekalt tuleb välja ka paraadide ja teavitustöö vajalikus.
                                tundub hea kraam. räuskav pööbel rulez!

Comment

Working...