Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

Algselt postitas alaska Vaata postitust
    Ära sa ütle, Hitleril oli ka häid ideid, lasi ju endale kuuli pähe näiteks.
    It is toxic and potential career suicide for celebrities to say Hitler had some good ideas, but, well...

August 4th, 1936
    Placed a cheese sandwich between two hot skillets and pressed them together. The butter and bread hardened a little bit and made a nice crispy outer layer. This would be excellent with roast pork, ham, Swiss cheese and pickles. A good hot-weather meal. Cubans should try this sandwich.

ei tea kas 101% tõde aga tundus naljakas :D

Comment

• donkament
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1945

Üks lõpmatutest mõttetutest üllitistest, millega üritatakse Hitlerit naeruvääristada ja ullikeseks tembeldada. Tänapäeval kogu ajaloo-teemaline meedia pasundab Hitleri kohta iga kuu mõned uued "faktid". Samuti ka filmides kujutatakse teda kui mingit klouni (viimati meenub Inglorious Basterds). Hakkab üle viskama juba.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        http://www.postimees.ee/1100622/aust...neonatsi-vangi

Guugeldada hetkel ei viitsinud, aga kas tänapäeval saab tõesti lihtsalt oma arvamuse avaldamise (olgugi, et vale) eest EL liikmesriigis sellise vanglakaristuse?

sa avaldasid ju ka foorumis enne arvamust, et purjus peaga sõitmine on äge. on frukte, kelle "oma arvamus" on väga haiglane ja üldsusele ohtlik (näiteks noored pokkerisõbrad loevad foorumit). ban.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Algselt postitas donkament Vaata postitust
          Samuti ka filmides kujutatakse teda kui mingit klouni (viimati meenub Inglorious Basterds). Hakkab üle viskama juba.
          kloun ta ei olnud tõesti. haige hull pigem - selles valguses ju õige näidata?

Comment

• donkament
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1945

Haige hull on nii subjektiivne väljend, et ma ei saa sellest aru.

Comment

• EestiAA
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1132

Ma mõtlen ka ,et selline vanglakaristus tundub palju ,aga meie ei tea kõike fakte aint lühike tekst seal.
              Eestis saavad mõrvarid sama palju kui need klemmid said.

Olen pidu pannud ühe holokausti eitajaga...masendav aint patras oma vandenõudest jne ..Kuidas me kõik orjad oleme juutidel ...Tragikomöödia ütlen:D.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                sa avaldasid ju ka foorumis enne arvamust, et purjus peaga sõitmine on äge. on frukte, kelle "oma arvamus" on väga haiglane ja üldsusele ohtlik (näiteks noored pokkerisõbrad loevad foorumit). ban.

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                Huvi pärast ma ei vasta.

Roolijoodikud on nkn saatanast ja nad kõik tuleks vähemalt mõneks ajaks kinni panna ehk tuleb siis mõistus mingil määral pähe. Väike anaalseks oleks sealjuures päris hea motivaator.
                Seostasid oma anaalseksi kogemused minu purjus peaga sõitmise kogemustega? Juhul, kui see järsku nii ei olnud, siis ehk linkad sina või keegi minu koomas peaga tehtud postitusele, kus ma mainin täis peaga sõitmise ägedust või midagi samaväärset.

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust

Olen pidu pannud ühe holokausti eitajaga...masendav aint patras oma vandenõudest jne ..Kuidas me kõik orjad oleme juutidel ...Tragikomöödia ütlen:D.
                  Mul õnnestus kah sarnane loeng paar nädalat tagasi ära kuulata.

Comment

• EestiAA
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1132

http://www.youtube.com/watch?v=LJdhAm_oUUs Ben Shapiro vs Pierse Morgan on gun control.

Olen jälgind peale seda sandy hook tulistamist välisuudiseid.
                    Pierse on alati nii närvi ajand kuna vend on lihtsalt RÄIGELT ülbe.
                    Kui temaga sa ei nõustu Gun controll süsteemis siis sul savi lastest kes saavad surma jne, ja pooled faktid mis vend välja tulistab on ka kontekstist tugevalt väljas ja valed.(UK kohta).

See teema ei lähe tõenäoliselt enamustele eestlastele korda :D.
                    (mul mingi loll komme külge jäänud vahin igast poliitilise teemasid mis on täielik aja raiskamine).

Comment

• ussdoktor
                      Julm Donk
                      • Apr 2011
                      • 76

http://www.youtube.com/watch?v=LJdhAm_oUUs Ben Shapiro vs Pierse Morgan on gun control.

Olen jälgind peale seda sandy hook tulistamist välisuudiseid.
                      Pierse on alati nii närvi ajand kuna vend on lihtsalt RÄIGELT ülbe.
                      Kui temaga sa ei nõustu Gun controll süsteemis siis sul savi lastest kes saavad surma jne, ja pooled faktid mis vend välja tulistab on ka kontekstist tugevalt väljas ja valed.(UK kohta).

See teema ei lähe tõenäoliselt enamustele eestlastele korda :D.
                      (mul mingi loll komme külge jäänud vahin igast poliitilise teemasid mis on täielik aja raiskamine).
                      tseki seda kus see vandenõu fanaatik Alex Jones on tal saates :D

Comment

• EestiAA
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1132

Jones näeb igal pool vandenõu :D.
                        Jones alustas allkirjade kogumist ,et Piers riigist välja visataks:D...mingi üle 70 tuhande allkirja saanud .

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                          Mul õnnestus kah sarnane loeng paar nädalat tagasi ära kuulata.
                          Ma ei ole kusjuures täpselt aru saanud, mis hetkest muutub keegi üldse holokausti eitajaks? Kas tüübid räägivad, et juute ei aetudki üldse ahju jne.?

Mitu aastat tagasi lugesin seda teemat ja lähiajal plaanin uuesti üle vaadata, et analüüsida oma mõtteviisi samasuse või erinevuse üle paari aasta taguse ajaga.

Comment

• EestiAA
                            Vana Tegija
                            • Nov 2010
                            • 1132

Nu mulle see tore pool skinhead klemm ajas jah ,et see kõik on vandenõus uumbes tglt pold mingit juutide küpsetamist. Mis on küll kindlasti vale.
                            Ametlik number vic on mingi 6 000 000 kanti mis ise arvan ,et on suht õige kuna holokaust on tõenäoliselt kõige uuritum maailma sündmus üldse.
                            Üli väike % ajaloo uurjatest ei nõustu selle numbriga.
                            Nii olen asjast mina aru saanud.
                            Olen mingi 1-2 doci selle kohta kunagi ammu vaadand ,ei mäleta väga täpselt k enam.
                            Teise maailma sõja kohta olen peaaegu kõik docid ära vaadand mis olen vähegi leidnud =).

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

.
                              Last edited by kardaanirist; 13.01.13, 17:16.

Comment

• tiigrikutsu
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 522

Holokausti üle vaielda on debiilsus. Sellest ajast elab veel piisavalt inimesi kes on elav tõestus.

Comment

Working...