Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • viki
    Grinder
    • Apr 2010
    • 893

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
    Ega jah Breivik on samal tasemel mis teise maailma sõja lääne riigi veteraanid.
    Tapmine võib olla moraalne ja ebamoraalne.
    Sa tapad kellegi ,et kaitsa oma pere, kodumaad jne.= moraalne.
    Sa tapad kedagi ,et varastada kellegilt midagi, võtta üle kellegi kodumaad, tappa kedagi kuna ei meeldi sulle= ebamoraalne.
    Ma ei usu,et see nende tuhandete süütult surnud inimeste omakseid nt iraagis rahuldab,et tapmine oli nn moraalne(isiklikult minu arvates vääriks Breivik ka surmanuhtlust)

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Aga miks surmanuhtlus annab parema rahulduse kui eluaegne?
      Mõlemal juhul on inimene igaveseks isoleeritud ühiskonnast. Kui keegi tuleks lähedase elu kallale siis ma sooviks küll, et see inimene veedaks kogu elu kinni ja sureks seal, kui, et süsti teha ja finito.
      Kõvemates vanglates seisavad isegi valvurid ukse taga, et sa ennast oksa ei tõmbaks ja kergema vastupanu teed ei läheks.
      Last edited by qbj0hn; 12.10.12, 17:29.

Comment

• EestiAA
        Vana Tegija
        • Nov 2010
        • 1132

Nu ma eriti ei vaata maailma küüniliselt.
        Mul on hea pere , head sõbrad, raha on nii ,et saan hakkama (alati võiks rohkem olla),katus pea kohal, kõht täis , meelelahutus käepärast igapäev, tervis ok.

Ma ütleks iga inimesel kellel samad asjad on elab päris head elu.
        Ja kui keegi soovib metsa elama minna ja eladaga ema loodusega keegi ei keela =).

Comment

• EestiAA
          Vana Tegija
          • Nov 2010
          • 1132

Algselt postitas viki Vaata postitust
          Ma ei usu,et see nende tuhandete süütult surnud inimeste omakseid nt iraagis rahuldab,et tapmine oli nn moraalne(isiklikult minu arvates vääriks Breivik ka surmanuhtlust)
          Täpselt sinu arvates on iraagi sõda ebamoraalne. Minu arvates on ka see vale sõda.
          Aga sa algus tegid nagu sellise väite ,et KÕIK sõdurid läbi aegade on Breiviku sugused.

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Endal on ka kõik hästi, aga see pole asja point.
            Sünnist saadik sisendatakse meile mis on õige ja keda me peame worshipima
            Sellest ma räägingi. Sa räägid, et sul raha on ja saad hakkama. See kõik on väljamõeldis ju.
            Keegi mõtles kunagi, et nii oleks õige ja nii on siiamaani.

Et tänapäeva inimene saaks normaalselt elada peabki raha teenima jms. Kui sa sünnid siia ilma siis sul muud võimalust polegi.
            Väärtushinnangud elust on asjad mis on välja mõeldud üksteise huiamiseks.
            Last edited by qbj0hn; 12.10.12, 17:43.

Comment

• EestiAA
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1132

Nu aga kõigile sobib nii. Kui inimestele see ei sobiks siis see ei oleks nii.
              Rahaga võib palju halba teha ja palju head teha....Raha paneb ratad käima.

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Vbl ma olen siis ainukene inimene kes elaks kuskil mujal sajandis parema meelega.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

mis sajandis siis?
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Parema meelega ei jätka seda vestlust.
                    Tekib tunne nagu ajaksin oma juttu peale ja endale siuke asi ei meeldi kui keegi surub oma tõekspidamisi peale ja ütleb mis on halb või hea.
                    Samas süümekaid ei ole, sest ühiskond on terve elu oma jama peale surunud.
                    Kellele kohvi kellele tee my friends...

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                      Vbl ma olen siis ainukene inimene kes elaks kuskil mujal sajandis parema meelega.
                      Looda sa. Erinevatal põhjustel on selliseid inimesi päris palju. Minusuguste jaoks on preaegune ajastu kõige rõvedam, kuigi minevik oli õigusetum ja tulevik on (ehk) õiglasem. Reaalsuses laseks enamus selliseid muiduigi päris kiirelt püksid täis ja paluks pisarsilmi koju nii ühel, kui teisel juhul. Ise olen kogu aeg väikest viisi pätt ja kaabakas olnud, kuid pooldan täiega õiguse päeva ehk päeva, kus keegi ei saa lihtsalt valetada, kuid vait olla küll.

Mitu % poliitikuid ja muidu tegijaid julgeks sellisel päeval suu lahti teha?

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                        Reaalsuses laseks enamus selliseid muiduigi päris kiirelt püksid täis ja paluks pisarsilmi koju nii ühel, kui teisel juhul.

Ma räägin mingis teises sajandis üldse sündimist. Sa ei teagi mis asjad on kauges tulevikus ja ei oskagi tahta omale midagi paremat ja väärtustad hoopis teisi asju.
                        Mitte nagu tänapäeval, et 10 aastane ei saanud jõuludeks iphone ja paneb facebooki staatuseks, et ta ema on täielik värdjas idioot.
                        Last edited by qbj0hn; 12.10.12, 18:08.

Comment

• EestiAA
                          Vana Tegija
                          • Nov 2010
                          • 1132

Sulle mängiti see sajand välja proovi sellest nii palju head välja pigistada kui annab =).

Comment

• Vandalar
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3577

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                            Aga miks surmanuhtlus annab parema rahulduse kui eluaegne?
                            Mõlemal juhul on inimene igaveseks isoleeritud ühiskonnast. Kui keegi tuleks lähedase elu kallale siis ma sooviks küll, et see inimene veedaks kogu elu kinni ja sureks seal, kui, et süsti teha ja finito.
                            Kõvemates vanglates seisavad isegi valvurid ukse taga, et sa ennast oksa ei tõmbaks ja kergema vastupanu teed ei läheks.
                            Surmanuhtlus ei ole selleks, et kellegile rahuldust pakkuda! Sellel peaks ikka ühiskonda kaitsvad ja parandavad ajendid olema. :D See kõlab nagu mingi keskaegse kuninga suust tulnud lause - "Kõigepealt võtame sult pea maha ja selleks, et minu õukonda rõõmustada, laseme sinu neerud sööta koertele ja laseme rahval sinu silmad peast välja torkida! Oh wait, laseme ikka kõigepealt rahval silmad peast välja torkida, siis koerad ja siis võtame pea maha!"
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                            Last edited by Vandalar; 12.10.12, 18:15.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Suht nokkiv aura oli pigem lausel.

Comment

• fyte
                                Pokkerihai
                                • Jun 2010
                                • 3378

+ veel qbj0hn vist unustas ära, kui kulukas maksumaksjale nende ülalpidamine on. Eluase, söök ja neid kantseldav personal..

Comment

Working...