Hiired

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Junken
    Lendur Sass
    • Sep 2011
    • 1039

Re: Hiired

Algselt postitas K2okfor_Mey Vaata postitust
    A4 ei soovita lasertehnoloogia s..t sööb patakaid ja akusid(vaheta iga paari nädala tagant ja kui mängimise ajal vool ära kaob oi kurja)! Logitech ilmselt parim variant, marathon tyypi hiir parim kaks patakat sisse ja 2.a mureta suurus juba maitse asi.
    vaidlen vastu, mul on 2 duracelli pealt töötab Logitech M505 laserhiir, mingi kord 9 kuu jooksul vahetan patakaid. AGA pikemal kasutamisel ei ole hiir suuremale käele nii mugav kui võiks.

Comment

• hoss23
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 2551

Endal selline http://www.logitech.com/en-us/mice-p...where-mouse-mx
      Algus küll imes patakaid palju aga nüüd on kuidagi ökoks muutunud.
      Väga rahul, pole hiire patja vaja ega miskit.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
        minu meelest enamuste hiirte viga ongi see, et nad on liiga kerged.
        No eitea, ennast küll kergus ei sega :D

Comment

• Kosmonaut
          Grinder
          • Feb 2010
          • 584

Algselt postitas K2okfor_Mey Vaata postitust
          A4 ei soovita lasertehnoloogia s..t sööb patakaid ja akusid(vaheta iga paari nädala tagant ja kui mängimise ajal vool ära kaob oi kurja)! Logitech ilmselt parim variant, marathon tyypi hiir parim kaks patakat sisse ja 2.a mureta suurus juba maitse asi.
          Seleta lahti oma lause(d) ?

Ise kasutan MX5500 revolution komplektis olnud hiir - MX revolution. Olen rahul. Matiks on Razer Vespula - kui varem diivani peal arvutiga vedelesin, oli väga mugav. Minu arust on hiir veidi täpsem kui lihtsalt laua peal.

Junken - su hiir ongi logitechi nn uuema generatsiooni hiir, millel peavad patareid kaua vastu.

Comment

• reggie
            Pokkerihai
            • Jun 2009
            • 1705

Microsoft fireless mouse 4000 endal. Tõenäoliselt kõige mugavam hiir, mida ma eales kasutanud olen. Miinuseks on see, et 1 patarei kuus, õnneks olen õppinud varusid soetama.

Comment

Working...