8.8$, 27 järgi, JJ postflop play?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • chrosmos
    Õpihimuline Mängur
    • Apr 2009
    • 340

8.8$, 27 järgi, JJ postflop play?

handhistoryt kahjuks ei ole, aga käsi läks umbes nii:

enne seda kätt olin olnud suurema stäck ja loosem, aga nüüd olin jäänud shortimaks, umbes 18-19 big blindi järgi. lauad olid üldselt ka läinud väga tightiks ning PF coldcalle ei näinudki, ainult 3bet/4bet all innid olid tavalised, seepärast ei shovenudki kohe, vaid olin instacallimas all inne. 27 järgi nüüd ja 9handed blindid 9 000/18 000 mingi 3 000 antega äkki:

mul stäck (u 340 000) raisen JJ UTG+1/+2 41 000, kohe järgmine või ülejärgmine mitte eriti aktiivne vend coldcallib (stäck 400 000), ülejäänud foldivad. ootasin, et 3betitakse üldiselt, aga coldcall kitsendas vastase range tugevalt ~AQ, AJ, võib-olla ATs, 77, 88, 99, TT ja üks paar JJd, madalaid pocketeid ja tugevamaid käsi oleks mu meelest all innitud.

flop tuleb T92 (pot 136 000)
    panustasin 66 000, vastane coldcallib

turn 9 (pot 268 000) mul järgi 233 000
    lükkasin muidu all inni, et mu käsi võiks näida natuke nagu AK,AQ,AJ.

tagasimõeldes lülitus aju peale flopi calli välja ja ei mõelnud enam vastase rangele, vaid lükkasin külmalt all inn, võib-olla muidugi olin juba nii short.

aga nüüd mõtlen, et kas on võimalik teistmoodi turni mängida??? peale flopi coldcalli on vastase ranges mu arvates ainult 77,88,TT ja ATs maybe (99 välistasin turni tulles). kas oleks parem turnis bet/foldida sama 66 000 mis flopis, sest ma ei oota bluffe enam kunagi või kas turni võiks checkida ja callida ainult väike bet?
    Last edited by chrosmos; 26.04.12, 07:56.
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: 8.8$, 27 järgi, JJ postflop play?

AA, KK, QQ on imo kindlalt ka ranges. Pigem 88, 99, TT stiilis kätega vastased pigem 3b shipiks. Coldcallides jätavad rohkem raha keskele, et keegi tagant saaks isoleerida. Lisaks siis veel väikesemas pocketid, millega minnaks kindlalt setminema või AQ, AJ, KQ ja isegi KJs, QJs, TJs stiilis käed. Ei ole su vastase kohta infot ja seega ei oska öelda. Aga inimesed kalduvad short stackiga pisut liiga looseilt callima väikeste pocketite ja suited piltidega.

As played oleksin turni check-shovenud mina või callinud shove. foldi ei otsiks.
    Last edited by KristjanLaas; 26.04.12, 11:21.

Comment

• sorm
      Pokkerihai
      • May 2009
      • 1511

Re: 8.8$, 27 järgi, JJ postflop play?

Ma arvan, et shoveksin turni.

Kuna vastase kohta mingit infot ei ole, siis ta preflopp calling range on suht suur (umes nagu KrisjtanLaas kirjutas). On mudugi ka vastaseid, kes callivad AK.

Antud hetkel arvan, et vastase rangest võib eemaldada QQ-JJ, sest selliste kätega paneks ta flopil meile otsa (kardaks A, K ülekaarti tulemas ja tahaks ennast kohe ära stackida). Sama asi minuarvates ka AT.
      Pigem arvan, et tal on mingi ülekaardid või QJ (78) tüüpi käsi. Kui on AA, KK, T9 või sett siis nõme cooler.

Ei näe küll foldimise võimalust ja shove ka sellepärast hea, et vastane võib su "kogematta" maha callida ka mingi pasaga, sest nagu ka ise kirjutasid reppid hopless bullf oma AK, AQ, AJ tüüpi kätega.

Comment

Working...