SNG 6-Handed

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Syymu22
    Räme Fish
    • Feb 2012
    • 19

SNG 6-Handed

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Võtsin kätte ja mängisin ligi 1000 sng-d. Eriti tulemusi ei andnud ja on hirmus soov ennast arendada. Jagan teiega oma hm statte ja graphi. Võibolla oskab keegi aidata nats ja mullegi teada anda, mis ma valesti võin teha ja kus/mis saidilt võiks oma sng mängimist arendada? :)
    Lisaks mainin ära, et ma väga tihti kannatan riveriga 888 pokkeris. Bad beat ja bad beat.. justkui oleks tunne, et 70% minu kasuks seisud pööravad riveriga alati minu kahjuks :D aga jaa, midagi ma teen valesti ikka....

Stats:
    VPIP 19.4
    PFR 15,5
    AG 2.1
    Steal 29
    Flop CBet 42
    Turn Cbet 47
    Last edited by camu; 05.02.12, 22:05.
  • iicacii
    Julm Donk
    • May 2009
    • 25

Re: SNG 6-Handed

Ma hakkasin ka hiljuti 6man-e mängima, aga pole jõudnud veel suuremat kogust mängida. Üsna suur vahe on selles, et milline on väljamaksestruktuur... kas 70-30, 65-35 või 60-40 ja vastavalt sellele ka bubblet erinevalt mängida
    Samuti leian, et 10bb-d on bubbles ikka üsna hea stäkk ja näiteks 50-100 levelil 1000se stäkiga võib mõne loose steali tegemata jätta (sõltub muidugi ka vastasest) ja vb suurendada oma fold eq järgmise leveli jaoks
    Mis on su 1st ja 2nd koha %?

Comment

• Syymu22
      Räme Fish
      • Feb 2012
      • 19

Okei, pragu on 1)15% 2)23% 3)23%.. 888-s saab kolmas koht buy-inni tagasi. 20%/30% ja 50%
      Terve nett on ka strateegijaid täis, et viska ainult pappi ja bla-bla raamatuid ja videosi tuleb :D Ei tea küll kust kinni võtta?
      sngtrainer.com free oli küll täitsa asjalik asi, et soovitan teistelegi, kes elementaarseid teadmisi otsib SNG vallas. Kuid väärtuslike trikke ja nippe sealt ei saa.
      Ma vist isegi ei oska Hit-paari õieti mängida.. paraku. Turnis ja Riveris lähevad summad suureks ka ja maniakkid ju mängivad rea ja flushi tõmbega ja kellel võib set olla jne. Millal ära anda jms? Enamasti 30/10 ja 65/25 stattidega mängijad.

Comment

• iicacii
        Julm Donk
        • May 2009
        • 25

kui punane joon on ikka ev, siis vb on sul lihtsalt sitt jooks..
        see väljamaksestruktuur tasustab kõige enam ikkagi esimest kohta ja paraku on su esimese koha % võrreldes kahe järgmisega märgatavalt väiksem.. kui hästi sa ennast HU jäädes tunned? Väikse koguse HU sng-de läbi mängimine ja enda selles vallas harimine tõstab igati sinu oskuseid mistahes formaadiga mängus
        väike nipp sinu väljamaksestruktuuri juures on veel see, et kui sa oled 3handed, siis tuleb seda võtta kui uut bubblet, mille väljamakse on 75-25 (kõigile on ju 3manda koha raha garanteeritud)

Comment

• Syymu22
          Räme Fish
          • Feb 2012
          • 19

Njaa, heads-upi peaks tõesti arendama. Otsingi hetkel mingit tõsisemat õppematerjali.. saax vb oma starteegiat natuke rohkem kasumlikult mängima õppima, sest nii nulli piiril toksimine ei ole ka see mida ootaks regulaarsest mängimisest :D

Royal Flush Club Members - Poker Underground on pragu mõttes.. Maksab veits aga kui ei proovi ei sa kunagi teada. Või teab keegi veel miskit ?

See fold asi jäi põmisema peas ja panin tähele et mõned mängivad flopis 35% ja Turnis 75% wow... ei tea kas hea ? Vb mingeid tight-imaid mängijaid peaks potist välja suruma turnis hea mõte halb?

Comment

Working...