$3r 40k grt ITM gross spot majaga

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

$3r 40k grt ITM gross spot majaga

Vastane on postflop nit.

Avg stack sel hetkel 50k

Kui me otsustame riveri tõsta (fucking retarded, teadsin, et saan reraised, sest vastase liin lõpetades turni minraisega on lihtsalt nii tugev, et ajas oksele. Miskipärast ikka veensin end, et nii tugeva käega on patt lihtsalt callida), kas me võime clickbacki peale officially olla veendunud, et me ei ole siin mitte kunagi head ja vaatamata üliheadele oddsidele muckida oma käe?

PokerStars No-Limit Hold'em, 3.3 Tournament, 800/1600 Blinds 150 Ante (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP2 (t24765)
    Hero (CO) (t150664)
    Button (t63218)
    SB (t75412)
    BB (t63892)
    UTG (t136100)
    UTG+1 (t46479)
    MP1 (t157088)

Hero's M: 41.85

Preflop: Hero is CO with 7, 6
    2 folds, MP1 bets t3200, 1 fold, Hero calls t3200, Button calls t3200, 2 folds

Flop: (t13200) 7, 7, J (3 players)
    MP1 checks, Hero bets t6200, 1 fold, MP1 calls t6200

Turn: (t25600) 6 (2 players)
    MP1 checks, Hero bets t9400, MP1 raises to t18800, Hero calls t9400

River: (t63200) A (2 players)
    MP1 bets t20800, Hero raises to t48000, MP1 raises to t75200, Hero???
    Last edited by KristjanLaas; 01.02.12, 02:59.
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: $3r 40k grt ITM gross spot majaga

bbbbbbbump.

Comment

• MTTSNG
      Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
      • Sep 2011
      • 621

Mäletan et eile ööse 5-6 ajal vaatasin seda kätt, aga siis ei hakanud vastama, sest tundin ennast rampväsinuna.
      IMO lõhnab see väga JJ järgi. Juba ööse arvasin seda. Raske otsus üpriski ja kuni riverini mängiks täpselt samamoodi, turnil ehk betiks 12-13k, aga see selleks. Riveri calliks maha, nuppe teha ei tahaks, 27k callimata kah ei taha jätta, kuna me ei saa sellel riverl küll öelda, et me ei biidi enam mitte midagi.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Raiseda ei ole vaja jah nitti riveril kui turnis juba näha, et siin võib slowplay vastas olla. Ma arvan, et fold on siin ainuke õige lahendus. As played said tripsidelt overpaaridelt max value ja ainult paremad käed panevad riveril otsa.

edit: võib jah siin rääkida oddsidest aga villain tahabki anda sulle head oddsid siin, kui ta tahab bluffida siis ta shoveb, ükski KK ega Q6 ei tee siin sellist liigutust.

Comment

• MTTSNG
          Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
          • Sep 2011
          • 621

Ma ei välistaks täielikult ka AJ kätt ja selle käega ma paneks vastase asemel küll riveril otsa.

E: Olen üpriski loose mängustiiliga ka ja callin väga palju seal, kus enamus alla annaks ja teen üleüldse riskantseid moove, aga selline mängustiil mulle sobib ja on edu toonud.

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Algselt postitas MTTSNG Vaata postitust
            Ma ei välistaks täielikult ka AJ kätt ja selle käega ma paneks vastase asemel küll riveril otsa.

E: Olen üpriski loose mängustiiliga ka ja callin väga palju seal, kus enamus alla annaks ja teen üleüldse riskantseid moove, aga selline mängustiil mulle sobib ja on edu toonud.
            Vastane on postflop nit.

Ei klapi hästi.

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

Riveril tõstsingi basically ainult seetõttu, et AJ-lt saaksime probably valuet.
              Kui ta aga reraiseb mind seal, siis võib AJ põhimõtteliselt välistada ja rohkem ma enam vastase valuekäsi ei näe riveril, mida me biidime. A7 jõudis ka riveriks kohale, kuigi ise polnud väga kindel kas seegi käsi tema MP1 avamisrangesee mahub ja kas ta seda niimoodi mängiks, lisaks mul 7 blocker.

JJ tundus mulle ka väga väga tõenäoline.
              Last edited by KristjanLaas; 01.02.12, 16:13.

Comment

• Äll
                FPP Pro
                • Jul 2009
                • 254

ma kas betiks turnil rohkem või chekiks backi, sest tal võib siin päris tihti a hgih käsi või väikseid paare ja nendelt saad max value chekides turni ja pea pottides riveri(kui river ei ole 10, 9, 8, 5)sest nende kätega ta vaevalt sind 2 streeti veel callib, 1 streedi veel päris tihti, sest sinu liin ei makeks siis eriti palju sensei ka

aga as played call, sest pm ainus mis sind biidib on jj ja mitte eriti pädev vastane võib siin 66 lolliks minna ning ma ei välistaks 89potid suguseid käsi ka 100% tema rangest, sest see clickback ei tundu mulle üldse tugev ning siin võib migni despret bluff olla

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

kui mina oleks vastane siis mina mängiks AA-d niimodi. flop suht ohutu ja seda läbi checkides näitan ma vastasele et mul on ala AK. checkides annan võimaluse QJ tüüpi kätel arvata et nad on good. turnil check raise et max value saada kui checkitakse back siis saab riveris value kätte J-lt niikuinii. Ja kui saan AA-ga check raisele calli seal siis riveri ma check-calliks(kui ei juhtuks seda mis praegu juhtus et nutsipoisi hitiks riverisse). Sinu käe puhul on rivel just call, sest ma ei näe kätt mis su raise seal maksaks ja mida sa biidiks. asplayed callid riveri sest see on 3$ turna ja osad vennad leveldavad seal vahel korralikult üle ning samas võis viimase raise teha missclickina kui see insta oli. äkki tahtis oma AK-ga hoopis ainult callida sinu raise(seda obv ära väga tõsise argumendina võta. Kas sul jääb alles avg stack või 1,5xavg ei ole nii olulike kui 150+ pot.

Comment

• Jäämees
                    Vana Tegija
                    • Jun 2011
                    • 1182

Foldi küll ei näe siin.

On küll vastik spot tekib ka tunne, et on vastas JJ või lambi A7 vb isegi AA... Aga nu sa ei saa foldida enam riveris, arvan, et need oddsid on piisavad peaks olema küllalt palju kordi kus on vastas AJ, 66 + tõesti mõni vennike võis siin 89 suitediga ka turnil lolliks minna..

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Väga huvitav teema. Kui op-l on read, et villain on nitt siis kuidas inimesed panevad tema range veel spewhande? Imo kui sellel riveril callida siis me lihtsalt eirame oma reade ja teeme otsuse ikkagi numbrite põhjal. 66 On imo ainuke käsi mis mingilmääral võib nii mängida.
                      Kui arvutasin õigesti siis 17% riveril vaja ja seda seljuhul kui range on AA,JJ,66, pokerstove annab 14,2% meie käele.
                      Kui aga lisada AJ (mis on äärmiselt ebatõenäoline antud info tõttu) siis on 62% equity ja on loomulikult snap call.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Viimasel ajal suht palju kahte asja märganud mida tehakse turniiridel.
                        Üks asi on mingi 10-15BB-ga AA/KK-ga limpida pre ja siis raise peale nuppe panna ja teine on täpselt sama teema mis siin käes on.

Riveril tehakse väga thin bet ja omades marginaalselt head kätt leveldame ennast mõtlema, et meil on best hand ja raiseme ning peale seda jookseb meil juhe kokku.
                        Ise calliks ainult riveri.
                        Antud olukorras mis me nüüd endale tekitasime peab foldima, ei näe mille sitemaga ta raiseks seal nii. Mingit rida ega midagi boardil pole, seega ta raiseb seal ainult full house ja meil kõige halvem full house sellel boardil. Ei usu eriti, et keegi seal nii mõttetult raiseb blufina ja ainult 6x-iga oleks ebaloogiline, et ta paneks veel raise otsa, seljuhul ta ainult calliks.

Comment

Working...