2,50$ 180man

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lauri89
    FPP Pro
    • Jan 2010
    • 206

2,50$ 180man

Alles ca 22 mängijat
    PokerStars No-Limit Hold'em, 2.5 Tournament, 400/800 Blinds 75 Ante (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 (t4303)
    CO (t4042)
    Button (t3135)
    SB (t10143)
    BB (t14090)
    Hero (UTG) (t13219)
    UTG+1 (t12723)
    MP1 (t6580)

Hero's M: 7.34

Preflop: Hero is UTG with 7, 7
    Hero calls t800, UTG+1 bets t3000, 3 folds, Button raises to t3060 (All-In)

Total pot: t8600
  • kivisaba
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2514

Re: 2,50$ 180man

peale 3. lvlit pole kohta kus limp saab olla +EV sellel turnal. Ma shoveks pre. Nüüd on mingi imelik situatsioon meil ja polegi päris kindel mis teha

Comment

• MTTSNG
      Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
      • Sep 2011
      • 621

Ei ole siin midagi imelikku, see on standart easy fold.
      Kahe vastase vastu 77-ga mängima minna pole just eriti tark tegu ja veel idiootsem on 77 limpida sellises faasis

E: Shove on ka imo halb pf sellisest positsoonist.
      Last edited by MTTSNG; 01.11.11, 01:06.

Comment

• redhot0007
        Räme Fish
        • May 2011
        • 8

Lõin käe Wizardisse ja ütleb et peaks selle shovama aga võid ju teha ka mingi 2,5x tõste ja kui mõni väike stäck üle tõstab siis callid.

Comment

• miksnii
          Grinder
          • May 2009
          • 580

Peaks olema suht easy fold as played.
          limp ka pre ei meeldi.

Comment

• kivisaba
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2514

Algselt postitas MTTSNG Vaata postitust
            Ei ole siin midagi imelikku, see on standart easy fold.
            Kahe vastase vastu 77-ga mängima minna pole just eriti tark tegu ja veel idiootsem on 77 limpida sellises faasis

E: Shove on ka imo halb pf sellisest positsoonist.
            shove on ainult siis halb siin kui sulle raha ei meeldi

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Shove on antud juhul ajuvaba liigutus, vaata positsiooni ka. Palju oleneb laua iseloomust. Ise olen sellist kätt viimasel ajal varajasest positsioonist kõrgete blindidega min.bettinud. Antud juhul on üsna vastik koht ja peaks vist foldima. Kaks ökast auti ja set makstakse välja heal juhul ainult ülepaariga, mis antud juhul on suht tõenäoline. Samas on kokku võimalik võita 15k, krt. . mina ägiseks ja calliks..

Comment

• mikk2468
                Vana Tegija
                • Nov 2009
                • 1039

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                Shove on antud juhul ajuvaba liigutus, vaata positsiooni ka. Palju oleneb laua iseloomust. Ise olen sellist kätt viimasel ajal varajasest positsioonist kõrgete blindidega min.bettinud. Antud juhul on üsna vastik koht ja peaks vist foldima. Kaks ökast auti ja set makstakse välja heal juhul ainult ülepaariga, mis antud juhul on suht tõenäoline. Samas on kokku võimalik võita 15k, krt. . mina ägiseks ja calliks..
                Mis siis kui callitakse ja flopis kõrged kaardid, siis check-fold? Kuidas preflop shove vastu mängid kui pre minbetid? antud situatsioonis tundub fold>shove>call. Muidu shoveks pre, mitte ei limbiks.

Comment

• kivisaba
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2514

shove kasuks räägib see et vastased ei saa piisavalt tihti häid käsi et seda kahjumlikuks teha oleks meil 44 siis võiks juba foldi poole vaadata aga hetkel suht lihtne ikkagi.

Ja reggie loomulikult ma vaatan poistsiooni ega ma kuupealt oma käte analüüsi ei võta.

Comment

• sorm
                    Pokkerihai
                    • May 2009
                    • 1511

Foldiksin. Preflopp easy shove. Sellesmõttes, et meil on paar (made hand) ja mida ma siin oma 15BB veel ootan. Mängime ju turna võidule ja ei saa kokku kuivada.

Comment

• reggie
                      Pokkerihai
                      • Jun 2009
                      • 1705

Mis siis kui callitakse ja flopis kõrged kaardid, siis check-fold?
                      Edasi oleneb ju konkreetsest vastasest, flopi tekstuurist jne. Kui see flop on a la JQK on ju lihtne mängida ja me ei kaota eriti palju. Lisaks saad oma positsioonist ja imagest lähtudes reppida mida iganes aga kõik sõltub detailidest. Kui shove otsa tuleb siis selle vastu saame parimal juhul flipi-easy fold.
                      Kivisaba, sa oled ju vana mängija, kui tihti sa oled näinud, et odaval turkal varajasest positsioonist tulev shove on KK,AA kui mängija omab laua suhtes arvestatavat stacki, olenemata pimedatest? Minu callrange muutub insta suuremaks kui ma sellist liigutust näen ehk siis TT-,QA- Igast min.betid või muud ebastandartsed liigutused on ohu märk.

Comment

• Jäämees
                        Vana Tegija
                        • Jun 2011
                        • 1182

Kuidas on halb see, et vastase calling range muutub laiemaks meie 77 shovei vastu? Ja kuidas on hea, et nagu sa väidad minraisiga muutub range tightimaks?

Ei saa eriti aru sellest loogikast sellise turna jaoks.

Comment

• kivisaba
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2514

ära muretse balanseerimise pärast sellisel turniiril. Ja stäkki loetakse suhteliselt antedega ja blindidega mitte laua kooseisu suhtes. Samuti ei saanud täpselt enam aru millliseks su call range nüüd muutub? Minraise pf ei ole üldiselt enam ca 2 aastat enam ohumärk 15 bb stäkiga vaid märguanne eesootavast light shippimis võimalusest.

Lisan näite UTG-st shipitakse 15bb-d mina olen BU AJ-ga ägisen ja foldin sest vastase rangega olen napilt brakeeven või taga kui vastane nit. utg-st min raisetakse 15bb-ga vaatan loooooooool vastane ei tea stäkk sizedest midagi turbo shipin oma AJ-ga vastane vaatab oi oi tal peab monster olema ja foldib mina saan 4,5bb-d stäki lisa.
                          Last edited by kivisaba; 01.11.11, 16:56.

Comment

• reggie
                            Pokkerihai
                            • Jun 2009
                            • 1705

Mul on utg AA, shoved, sina foldid oma AJ, sest ma olen nit,saan pimedad. Mul on UTG AA teen min.beti sina shoved AJ-easy money. Mu jutu point on selles, et sellel positsioonil olles tahad sa esindada KK,AA ja kõikkide nuppude sisse ajamine pre utg esindab seda, et sul neid käsi pole ehk siis kui peaks sealt nupud tulema on mul easy call TT näiteks, vahel ka 88- oleneb konkteetsest vastasest.
                            Tegelikult on see käe analüüs suht kohvipaksu pealt ennustamine kui me ei tea eelnevat käitumist.

Comment

• mikk2468
                              Vana Tegija
                              • Nov 2009
                              • 1039

MTT SNGdes lõppfaasis on avg stack suhteliselt väike, nii et eelnev käitumine erilist rolli ei mängi, pigem stacki suurus ja positsioonid.

Comment

Working...