The Big 27.50. Kas PF 3bet call on kasulik, arvestades kui deep olen mina ja vastane?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MTTSNG
    Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
    • Sep 2011
    • 621

The Big 27.50. Kas PF 3bet call on kasulik, arvestades kui deep olen mina ja vastane?

Poker Stars $25.00+$2.50 No Limit Hold'em Tournament - t60/t120 Blinds + t15 - 9 players - View hand 1494731
    DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

CO: t10771 M = 34.19
    BTN: t2910 M = 9.24
    SB: t4480 M = 14.22
    BB: t5027 M = 15.96
    Hero (UTG): t11981 M = 38.03
    UTG+1: t2330 M = 7.40
    UTG+2: t5421 M = 17.21
    MP1: t3616 M = 11.48
    MP2: t6163 M = 19.57

Pre Flop: (t315) Hero is UTG with 7 7
    Hero raises to t289, 4 folds, CO raises to t1010, 3 folds, Hero calls t721

Flop: (t2335) 4 8 5 (2 players)
    Hero checks, CO bets t1080, Hero calls t1080

Turn: (t4495) 8 (2 players)
    Hero checks, CO bets t3146, Hero folds

Minu mõttekäik sellest käest: Kuna olema mõlemad nii deep, siis tasub PF call ära. Üldjuhul kui seal vastas on tugev overkaart, siis meile makstakse seti hittimisel. AK puhul cbet üldiselt flop ja antakse alla. On muidugi ka erandeid.
    Flopis veel alla ei tahtnud anda, outse oli. Turnis ei näinud enam võimalust callida.
    Vastane just istunud lauda. Esimene käsi temaga.
    Teie mõttekäik palun, eriti PF mängu kohta.
  • mikk2468
    Vana Tegija
    • Nov 2009
    • 1039

Re: The Big 27.50. Kas PF 3bet call on kasulik, arvestades kui deep olen mina ja vast

Foldiks pre, tavaliselt UTG avangut 3betitatakse ikka väga tugeva rangega ja for value. Oleme OOP 3bettori vastu, mis tõttu c-f palju floppe kui ei hiti.

Comment

• sorm
      Pokkerihai
      • May 2009
      • 1511

Re: The Big 27.50. Kas PF 3bet call on kasulik, arvestades kui deep olen mina ja vast

Ma arvan, et PRE on call ok. Hitid seti saad duubli kuna pigem makstakse see set ka kinni. Kui on oht, et ei maksta siis ei calliks.

Comment

• mikk2468
        Vana Tegija
        • Nov 2009
        • 1039

Pre-flop call on +EV tegelikult, kui panna tight range (JJ+, AKo, AQs+), aga arvan ikkagi, et fold on parem, sest võimalik vältida suuremat viga postflop. Ei saa praegu sormi postist väga aru, aga kas mõtlesid, et kui vastane passiivne nit( no set no bet )või agro kes lebolt overpairiga bustorisse nõus minema ja vastavalt siis kas fold või call?

Comment

• KristjanLaas
          Pokkeritark
          • Oct 2009
          • 6450

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
          Pre-flop call on +EV tegelikult, kui panna tight range (JJ+, AKo, AQs+), aga arvan ikkagi, et fold on parem, sest võimalik vältida suuremat viga postflop. Ei saa praegu sormi postist väga aru, aga kas mõtlesid, et kui vastane passiivne nit( no set no bet )või agro kes lebolt overpairiga bustorisse nõus minema ja vastavalt siis kas fold või call?
          Imo on just vastupidi, et agrod kipuvad tugeva käega postflop trikitama ja checkbackitama jne, aga nitid on need, kes ootasid oma käe ära ja ever ei loobu enam sellest.

Muidu on suhteliselt thin situatsioon, aga arvan, et saame just täna suurele 3-betile oddsid*. Mina isiklikult sellises olukorras callin, kuna üritan panna end olukordadesse kus on võimalik suurt poti mängida suhteliselt lihtsalt

*selline suur 3bet reedab päris palju tugevust, seega miss-fold, hit-print. 700 lisaks, 1.6k poti, vastasel taga veel 9.6k. hitime seti abt iga 7.5s kord. set over set jääb kuskile 1.2% kanti, seega lebo.
          Last edited by KristjanLaas; 27.10.11, 13:18.

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Ise oleksin täpselt samamoodi mänginud...

Comment

• sorm
              Pokkerihai
              • May 2009
              • 1511

Jah, kui saan seti ja ta mulle välja maksab näiteks 57T flopil JJ+ siis igaljuhul call. Või siis A7J flopil AK-AQ maksab. Siis igaljuhul callin. Reeglina mudugi makstakse ka.

Comment

• sorm
                Pokkerihai
                • May 2009
                • 1511

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                1.6k poti, vastasel taga veel 9.6k. hitime seti abt iga 7.5s kord. set over set jääb kuskile 1.2% kanti, seega lebo.
                +1, teisalt sellel 1,2% kordadest kui oleme overseti vastas tõmmam endale neliku...

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Algselt postitas sorm Vaata postitust
                  +1, teisalt sellel 1,2% kordadest kui oleme overseti vastas tõmmam endale neliku...
                  :D

Comment

Working...