215R

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sorm
    Pokkerihai
    • May 2009
    • 1511

215R

Poker Stars $200+$15 No Limit Hold'em Tournament - t500/t1000 Blinds + t100 - 7 players

CO: t18935 M = 8.61
    BTN: t78134 M = 35.52
    SB: t29564 M = 13.44
    Hero (BB): t31308 M = 14.23
    UTG: t23255 M = 10.57
    UTG+1: t124169 M = 56.44
    MP: t47320 M = 21.51

Pre Flop: (t2200) Hero is BB with 8 7
    4 folds, BTN raises to t2000, SB calls t1500, Hero calls t1000

Flop: (t6700) 5 6 7 (3 players)
    SB checks, Hero checks, BTN bets t4245, SB calls t4245, Hero ???

Käe lõpplahendus
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
    Last edited by sorm; 17.08.11, 20:25.
  • redddman10
    Grinder
    • Aug 2010
    • 703

Re: 215R

pff.need olukorrad suht nõmedad.ma kipuks foldima vist.call ei oleks ka hea imo.ainsad kaardid mida tahaks näha turnis on non risti 4 ja 9 või 7. ühe neist paneks vähemalt FD peale.samas võib ka top pair parema kickeriga või combodraw olla buttonil.Ma foldiks siiski

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Ma shoveks, sest sa oled OOP. Kui hitid draw siis see nii OBV, 2paariga samuti 4 straight maas. Surnud raha pangas ja equity vs all-in range vastu suht OK.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Shove all day long.
        SB call-calling range on äärmiselt väikene võrreldes tema call/fold rangega. Seega sealt on enamasti juba surnud raha sees.
        BTN open range on ilmselt väga lai ja sellel flopil crushid sa seda päris korralikult.
        Sees on 14.500 mängumärki surnud raha väga korraliku fold equityga potis, omades ise veel 29k, lisaks on sul küllaltki tihti ka parim käsi ja overpair vastu on sul lihtsalt nii palju equityt (v.a 88 ja 99)

perfect situation sulle siin shovemiseks ette mängitud, kõik muu on imo halb.
        Last edited by KristjanLaas; 17.08.11, 16:34.

Comment

• mikk2468
          Vana Tegija
          • Nov 2009
          • 1039

+1 shovele. olekult juba väga tugev move + tons of outs

Comment

• sorm
            Pokkerihai
            • May 2009
            • 1511

Esimesse postitusse lisatud lõpplahendus. Tänud kõigile kommentaaride eest!

Comment

• mikk2468
              Vana Tegija
              • Nov 2009
              • 1039

edit: ranka juba mainis seda.

Comment

• sorm
                Pokkerihai
                • May 2009
                • 1511

Kas ei peaks sisi kartma SB calli, et see võib trap olla? Oleme ausad see flopp conectib ju väga hästi tema rangega ka!?

Comment

• kivisaba
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2514

ülehindate FE-d siin minu meelest, kui siin shoveda siis 1 calli saame kindlasti ja pigem oleme taga. Samuti pole alati meie reaoudid kõik clean hullemal juhul on meil 4 outi splitiks. Ma arvan et sormi liin on suht optimaalne, sest overcallides peab button jätkama oluliselt tugevama käega kui 1 pair ja kui tal seda pole saame tihti freecardi riverisse. turni action aga näitab ilmeselgelt et siia potti meil asja pole.

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Miks siin PF squeeseda ei tasu?

Comment

• Ecuador13
                      🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
                      • Aug 2009
                      • 730

Sellised olukorrad sõltuvad tihti laua dünaamikast, on aegu kui ma ajan bb pealt flopist sisse kui ka foldin, hea oleks kui mingeid statse vms oleks.

Comment

• sorm
                        Pokkerihai
                        • May 2009
                        • 1511

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
                        Sellised olukorrad sõltuvad tihti laua dünaamikast, on aegu kui ma ajan bb pealt flopist sisse kui ka foldin, hea oleks kui mingeid statse vms oleks.
                        Turniir ise oli suht deep (15 min levelid ja tõusid suht vähe). Suurem osa potte otsustati preflop reist, 3bet, 4bet ära. Mõlemad mu paremal käe olevad vastased olid suhteliselt nitid. Välja arvatud üks loosem tüüp (kes selgus ka fish olevat) olid teiste mängijate keskmised kasumid sharkscope andmetel kuskil $400k, et otseselt idioote ja dead money ei vedelenud kuskil. Ei kirjutanud statside kohta, kuna sealt ei olnud midagi erilist välja lugeda!
                        Last edited by sorm; 19.08.11, 10:25.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas kivisaba Vaata postitust
                          ülehindate FE-d siin minu meelest, kui siin shoveda siis 1 calli saame kindlasti ja pigem oleme taga. Samuti pole alati meie reaoudid kõik clean hullemal juhul on meil 4 outi splitiks. Ma arvan et sormi liin on suht optimaalne, sest overcallides peab button jätkama oluliselt tugevama käega kui 1 pair ja kui tal seda pole saame tihti freecardi riverisse. turni action aga näitab ilmeselgelt et siia potti meil asja pole.
                          Ülepaari vasatu 55%, top2 vastu 42%, seti vastu 30%, alumise rea vastu 30%, overs + fd flip, TP/TK 41%. IMO siin ju niipalju rahagi pangas, et shove jääks alati BE nende SD equity vastu. Lisaks on ka FD või callivad halvemaga. Minu arvates +EV shove.

Comment

Working...