€500 Live satika 2 kätt

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

€500 Live satika 2 kätt

Tänane €500 live satikas, 63 osalejat, 8 saavad €4,250 pileti EPT Tallinna põhiturniirile.

~ 27 alles, blindid 800/1600, ante 200. Keskmine stack 46K, mul 23K (14.5BB), laud 7-handed. Minuni folditakse, ma CO ja leian käest 55. Mida teen?

18 alles, blindid 1000/2000, ante 300. Keskmine stack 52K, mul 40K (20BB), laud 9-handed. Minuni folditakse, ma BTN ja leian käest 44, SB-l ja BB-l mõlemal ka 40K, kumbki ei ole nit, mõlemad head soliidsed mängijad. Mida teen?
  • andu_andu
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 4050

Re: €500 Live satika 2 kätt

1st hand shove

2nd hand shove

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

kindlad shoved. Kui raisid, siis oled ilge jama sees, kui moni peaks callima bb pealt, nagu pargi regidel meeldib teha ja flopid on teadagi mis...

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Ma shoven ka mõlemad ilma kahtluseta.

Comment

• Chief
          Julm Donk
          • Jan 2011
          • 50

Esimene shove.
          Teises mänguruumi natuke rohkem. Privadori loogika lonkab, vastikum on kui nad shovevad mitte ei calli. Straightforward ABC mängijate vastu oleks 5k raise/fold variant. Heade mängijate vastu lihtsalt shove tundub parem.

Comment

• vonkartoffel
            Pokkerihai
            • May 2009
            • 1658

Algselt postitas Chief Vaata postitust
            Esimene shove.
            Teises mänguruumi natuke rohkem. Privadori loogika lonkab, vastikum on kui nad shovevad mitte ei calli. Straightforward ABC mängijate vastu oleks 5k raise/fold variant. Heade mängijate vastu lihtsalt shove tundub parem.
            Isegi 4k raise foldida sealt tundub paha.
            Mõlemad käed shoveks väga rõõmsalt.

Comment

• kivisaba
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2514

kui 2 käes vastased re-stealimis võimelised pole(tõlge: ainuke non pair millega shovevad on AK) siis 4,1K panna ja raise foldida pole paha aga kuskil 18 bb-d on ka viimane piir kus ma seda kasutaks. netiagrode vastu ez ship mõlemal juhul eriti nii tumiiste antede juures

Comment

Working...