$12 rush ATs SB shoveb 20bb

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MrTnT
    Julm Donk
    • Mar 2010
    • 63

$12 rush ATs SB shoveb 20bb

Ütlen kohe ära, et infot vastase kohta pmst pole, peale selle, et olin näind teda vähemalt korra 3bet shovemas oma suure stackiga mõni käsi tagasi ja sai vist hiljuti duubli ka ja tundus, et hakkab oma suurt hunnikut suruma
    enda positsiooni kohta turkal niipalju, et 11 jäänud ja avg oli ilmselt kuskil 40-50k positsioon oli vist 3-4, häbiväärne muidugi, et esimese asjana seda ei vaadand :S
    prize pool essale mingi 750 ja finaallaua esimesed väljalangejad saavad närused 60-100 seega on ma arvan selge mis kohti püüame :)

Full Tilt Poker $11 + $1 Rush On Demand No Limit Hold'em Tournament - t1500/t3000 Blinds + t400 - 4 players
    The Official 2+2 Hand Converter By DeucesCracked Poker Videos

BTN: t47190 M = 7.74
    SB: t138235 M = 22.66
    Hero (BB): t63040 M = 10.33
    CO: t9772 M = 1.60

Pre Flop: (t6100) Hero is BB with A T
    2 folds, SB raises to t137835 all in
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: $12 rush ATs SB shoveb 20bb

Minuarust üks kõik kes nendest vajutaks, ma snapcalliks selle lehega. 8 ässa domineeritud ja 3 tükki biidivad meid. Vastase ranges pure air käsi väikseid paare vms, ma eeldaks 60/40 siin kindlalt saada.

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

oi siin ta abuseb sind ikka päris laia rangega, päris õnnelikult võid siin snapida jah.
      timz seletas juba miks.

Comment

• yolpa
        Pokkerihai
        • Jun 2009
        • 2669

kuna sa juba tead, et mängid esikohale, siis on see kindel call.

Comment

• MrTnT
          Julm Donk
          • Mar 2010
          • 63

no selge, pärast väikest mõtlemist callisin ära ja K6 tõmbas floppi K maha
          1)aga mis rangega calliksite ?
          2)ja kas ntx 75k stackiga calliksite olles turkal 2. positsioonil ? nii hilises situatsioonis ei tahaks väga flipata ja vbl 60-40 ei ole päris see mis tahame ? just omades top3 stacki
          ja noh kuigi JJ+ võime suht kindlalt välistada, siis usun, et ta võib AK ja TT nii mängida küll

Comment

• yolpa
            Pokkerihai
            • Jun 2009
            • 2669

Ei arva, et ta AK või TT nii mängiks, pigem 22-77, kuna tema oma stackiga otsibki flippe, sellepärast ongi AT tegelikult sinu ranges suht viimane käsi, no vast ka mingi KQ, kuna ta võib ka pushida KT-KJ

Comment

• kivisaba
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2514

Algselt postitas MrTnT Vaata postitust
              no selge, pärast väikest mõtlemist callisin ära ja K6 tõmbas floppi K maha
              1)aga mis rangega calliksite ?
              2)ja kas ntx 75k stackiga calliksite olles turkal 2. positsioonil ? nii hilises situatsioonis ei tahaks väga flipata ja vbl 60-40 ei ole päris see mis tahame ? just omades top3 stacki
              ja noh kuigi JJ+ võime suht kindlalt välistada, siis usun, et ta võib AK ja TT nii mängida küll
              1)range võiks nats laiem olla mingi A9s KJs ja paarid ning nedest paremad lehed ma arvan kui stack väheneb siis laieneb ka calling range
              2)75K stackiga arvatavasti oleks range AT KQ ja 55+ ja kui me saame flipi siis me oleme rahul ja kui me saame 60/40 siis me oleme ülirahul

Comment

• Rigged
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2535

Kui on näha, et laua üldine tase on ikka nõrk ja lastakse stealida, siis ma hoiduks flippidest, hetkel on ATs on fine call hetkel.

Comment

• MrTnT
                  Julm Donk
                  • Mar 2010
                  • 63

ei jah flipata ma kindlasti ei tahaks sellise stackiga ja flipi saamisel kohe kindlasti õnnelik ei oleks
                  aga ega väga kehvema lehega ei tahaks 20bb callida, 10bb muidugi teine lugu

Comment

• kip
                    FPP Pro
                    • Jul 2009
                    • 256

SNAPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Comment

Working...