PLO HU SNG 11.5: 2nd hand AAxx Hero line IP

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

PLO HU SNG 11.5: 2nd hand AAxx Hero line IP

PokerStars Pot-Limit Omaha, 11.5 Tournament, 5/10 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB (t1510)
    Hero (SB) (t1490)

Hero's M: 99.33

Preflop: Hero is SB with 7, A, J, A
    Hero bets t30, BB raises to t90, Hero raises to t270, BB calls t180

Flop: (t540) 5, 8, 9 (2 players)
    BB checks, Hero: ????

Vastane tundmatu. Mis võiks olla optimaalne Hero line? Millisel boardil väldiks Hero cbeti, millisel juhul läheks broke?
  • jaagup17
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1090

Re: PLO HU SNG 11.5: 2nd hand AAxx Hero line IP

Täpselt selline flop, millega vastane väga suure tõenäosusega midagi hittis, kui rahad sisse lähevad oleme enamasti väga taga/flipis. C-F riverini tundub minu arust hea liin, kui lauda paar või 10 ja riveril ka checkib, siis mõtlen väikse valuebeti peale. Alati on võimalus panna mingi 300, aga 80% callitakse min. paari+gutshotid jms, mille vastu pole turnis midagi teha.
    Last edited by jaagup17; 20.07.10, 15:54.

Comment

• tolmuahv
      Klubi Liige
      • Feb 2009
      • 2502

Kui A välja arvata, siis millise flopiga me veel panustame? Ühtegi broadway kaarti pole, non-draw boardi on PLO-s suht mõttetu loota.

Olukord on pigem probleemne üliaggro vastaste vastu, kes on valmis iga draw/ülepaariga broke minema ja samas hakkavad bluffima kohe kui nõrkust näidata (ehk järgi checkida).

Ma pole enda jaoks välja mõelnud, mis on kõige kasumlikum liin siin. Aga pigem kaldun ise ka c-f poole.

Comment

• udikaz
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1946

Ära karda niiväga omahas seda, et alati vastane hitib.. see on kõige kehvem asi mida omaha heads upis teha. kui sa mängid fullringi või 6 maxi siis ok, aga come on see on heads up. samahästi võib ta käsi olla 775A vms, millest oleme piisavalt ees et bettida, kui siin check raise saad siis mõtle oma käsi uuesti läbi.. aga järgi checkid omahas siis loobud sa lihtsalt potist, kui vähegi mõtlev vastane on, siis oled sa sellest potist ilma, ükskõik mis tal käes on, aga kui sa floppi panustad ta callib sind seal näiteks J10KA tüüpi kätega millest oleme pikalt ees. any J10 no pair ja ta maksab. Omaha heads upis ongi põhi kasun non showdown joone pealt.. ja no siis mõned flipid ka mingi 4betitud potid preflop. Aga minu arvates õige liin oleks bet ja siis edasi vaadata, kui sa checkid siis kaotad selle poti igaljuhul kui 10-t ei tule, sest mõtlev vastane ei lase sind showdownile.. kuid kui isegi 10 tuleb siis sul ei ole nuts ja tal võib olla käes JQA5 mille oleks flopist foldinud, aga lasid checkida nüd tal nuts ja sul second nuts ja maksad ilusti talle aga ma tõesti ei tea mis tase on 11$ heads up sng-des. ma lihtsalt kirjutasin lahti sulle oma mõtte profitable play kohapealt..Mina cashis mängiksin sellist situatsiooni nii. Muidugi on üks võimalus veel check back ja siis cold check callid maha venna turnis ja riveris, kui laud ikka väga idiootseks ei muutu. see oleks safe play. aga selles oleks minu meelest vähem valuet..

omaha heads up on üldse üks suur gamble, miks sa seda mängima hakkasid :)

Edu laudades

Edit: unustasin turni ja river.
        A) Kui saad calli siis tõmbad tagasi. isegi kui ta turnis hitib siis ta ei leadi välja sest sa leadisid flopis ja ta loodab sulle teha check raise turnis(võin julgelt öelda, et nii juhtub 95% juhtudest), seega saad järgi checkida ja omakorda hittida midagi riveril. kui tuleb sinule ohutu kaart, nagu paar lauda või A K Q 2 3 4, siis ta ikkagi checkib ja ma checkis järgi et catchida võimalikku bluffi riveril. as played teeb ta riverbeti 80% juhtudest ning sa callid.

B) kui saad check raise siis oled sa vägagi taga ja ei ole mõtet edasi punnitada, rida on laual ning check raise saad sa üldjuhul paremalt käelt või siis pikalt stright drawlt, mis on %-des ikka parem käsi kui sinu oma.

C) kui saad vastaselt foldi siis good to you and next hand :)
        Last edited by udikaz; 23.07.10, 21:04.

Comment

Working...