http://weaktight.com/1618719 Mis arvate?
Starsi Deepstack
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
-
Re: Starsi Deepstack
Kas see oli mulle mõeldud?Algselt postitas Ajuvabamingi nali? miks?
Ilma ükskõik mis informatsioonita(buy-ini suurus oleks juba tore info) on üsna tobe kätt kommenteerida, aga ma pakun esimese tüübi rangeks 99+;AQ ja teisele JJ+;AK (keskmisest nitisemad ranged isegi).
Suht obvious, miks fold siis halb on.
Comment
-
ei olnud sulle mõeldud, ma ei näe antud käe juures mingeid kommentaare, mis asja muudaks - 100% AI oma KK.Algselt postitas lenCKas see oli mulle mõeldud?
Ilma ükskõik mis informatsioonita(buy-ini suurus oleks juba tore info) on üsna tobe kätt kommenteerida, aga ma pakun esimese tüübi rangeks 99+;AQ ja teisele JJ+;AK (keskmisest nitisemad ranged isegi).
Comment
-
Need on tõesti väääga nitised raadiused seal. Paha fold ka minuarvates.Algselt postitas lenCKas see oli mulle mõeldud?
Comment
-
Alguses tahtsin n-ö normaalsed ranged panna, aga siis eeldasin, et keegi hakkab vinguma ja pean need ranged niikuinii panema, et "isegi kui nad nii nitiselt pushivad..."Algselt postitas vonkartoffelNeed on tõesti väääga nitised raadiused seal.
Et sain poindi niimoodi paremini tõestada :P
Comment
Comment