Congratulations on your finish in tournament #149949973! You agreed to a deal at the final table to adjust the payouts as follows:
Player Official Payout New Payout
muruntau $4,519.81 $5,238.50
ferdi123zzz $6,120.57 $5,401.88
When the tournament ended, you were automatically credited with the official place 2 payout of $4,519.81.
The difference between this amount and the amount to which you agreed in the deal is $718.69, and this amount has been credited to your account. You will find this transaction in the cashier history at this time.
Good luck in your next event, and thank you for your participation.
Uuendasin esimeses postituses oleva edetabeli tulemuste andmeid ja muutsin formaati loetavamaks, vähemalt loodan nii. Palun kõigil kontrollida üle oma tulemus ja veenduda, et kõik on korrektne või äkki kellegi tulemus on jäänud kahesilma vahele. Kui kellegi tulemustes on viga või mõni lahter on puudu, siis palun anda mulle sellest teada kas siin teemas (soovitatav) või saata PM.
Kahjuks uuendamise käigus pidin eemaldama kasutaja Fortune PokkeriProd.com HU Meistrivõistluste tulemuse, sest tegu on täpselt piiripealse variandiga. Ühest küljest on see turniir, teisalt jällegi võistlus aga kuna ma ei osanud sellele anda korrektset turniiritüübi kategooriat (freezeout, rebuys vms), siis jätsin selle paraku nimekirjast välja :(
Siit tuleb ikka väga palju kõvasid tulemusi välja. Lahe, et neid hittimisi ikka tuleb foorumlastel.
Aga minu ROI on vist kõige kõrgem seal! 430 buy-ini võidetud! ;D Pagana korjusk... :D
Mis tegelt näitab, kui rõve on nende turnade struktuur. 20x suurema buy-iniga turna võitja saab ainult 3-4 korda rohkem pappi.
Uuendasin ära. Kui kellegil mõni tulemus vale või on hoopis ta kahesilma vahele jäänud siis andku teada (näiteks quotegu oma postitust).
Algselt postitas muruntau
Kas see ei peaks siiski selle foorumi kasutajate top olema?
Et nagu las igaüks paneb enda eest, muidu peaks siia Madis O'de ja Henri K'de tulemused ka lisama.
Aga Naxer vistitsi on selle foorumi liige ja mis ta SCOOPi tulemus oligi? peaks vist edetabelisse kuidagi mahtuma ;D
Nii on aga ma ei saa aru, miks nii üldse ütlesid? Kui sa pead silmas, et kasutaja "variatsioon" postitas kasutaja "korjusk" tulemuse, siis see jääb tabelisse ja tehke sealt ise omad järeldused.
Comment